|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI NAMA JE USPELO
12.1.2009 19:02:33   
U*
Csaje
Ja itak da sva zmenjene.
Upam da domačo nalogo user posted image lepo opravljaš.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Tudi nama je uspelo
12.1.2009 19:03:33   
Anonimen
Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Tudi nama je uspelo
12.1.2009 19:10:08   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.1.2009 20:01:01   
Anonimen
U*
Formulo dobiš... sam da jo.. spackam skupuser posted image . Sam bom počasna... , tko kot v šoli pri matematiki... user posted image
Drugač ... bom za zdej izklopla.. načrtovanje... Sej si vidla.. , cista je najdena... , nimam zdej kej študirat o tem. Prvo to stran, bol pa akcijaaaaaaaa.... 2-3 mesece... NIČ.

(odgovor članu U*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
13.1.2009 10:34:42   
galea
Punce, mislim, da ni pomembno user posted image . Bolj pomembno je, da prenehate načrtovati, kdaj je nujno potrebno user posted image , saj ste mogoče takrat preveč psihično obremejnene. Pri seksu morda sploh ne uživate in se ne prepustite,a mapak vam je to že neka obveza, da drugače pa morda ne bo. vem pri meni je bila v prvi nosečnosti že tako in enako je bilo tudi tokrat. V prvem mesecu sem skoz gledala kdaj bodo tisti pravi datumi, da jih ja ne bom zamudila, pa skoz mi je šlo po glavi, da če bom veliko user posted image , potem bo to sigurno to. In posledično tega, sem en mesec prej predvideno menstruaijo že imela vse nosečniške znake; ki jih tokrat nisem imela, potem pa še glej zlomka je zamujala 5 dni.
Vem, da je skoraj nemogoče dejat ne se sekirat ko ne uspe in mislit na to, ampak za uspeh je najbolje se z čimzamotit, da je čimmanj časa za mislit na to ali je v tem mesecu uspelo ali ne.
Pa veliko sreče vsem, ki poskušate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.1.2009 14:15:13   
Anonimen
galea,
jst se čist strinjam s tabo ampak... , spet ta ampak..user posted image ... Jst priznam, da vsakič ko se cartava in... mal pomislim na to kako ležim, kaka poza..., pa da je ne bo steklo ven ali pa enostavno pač pomislim.... si zaželim "ko bi vsaj"... uživam pa tudi. Samo misli pač grejo svojo pot...
Čeprav zdaj upam, da ciste v naslednji M ne bo več in ne upam na +. Očitno mora kaj vmes pridt, da ne upaš na + ampak na to, da bo vse ok in se bo vse zdravstveno poštimalo. Ja, našli smo mi včeraj na UZ tako veeelko cisto sam nič hudega. Važno, da ni še kaj hujšga.

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
13.1.2009 14:25:58   
galea
Rižko kako dolgo, pa se že trudiš? Ali si imela kakšne težave, da so ti to našli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.1.2009 14:48:29   
miklarom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu galea)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.1.2009 15:00:16   
metir
user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.1.2009 15:28:45   
Anonimen
Ne galea.. v primerjavi z nekaterimi puncami se ne trudim dolgo.
Konec junija sva prvič lumpala..user posted image  in se je TAKOJ prijelo. Pa je tudi odšel moj Rižko. Tko sva poimenovala ga. user posted image  14. avg. sem mela SS in abrazijo. Pol sva počakala 2 M, zdej je pa že 5 M mimo... Mam zlo kratke cikluse in M hitro pride in tud plodni dnevi. No, skratka... G me ni hotla dat na UZ, je rekla, da če bo prišlo do tretjega splava me bo dala naprej na preiskave... Pa me je mal zaskrbel.., sm čutla neko sumnjivo špikanje... in sem se naročila na samoplačniški pregled, včeraj. In so odkrili to zadevco, ki je baje na takem mestu.. da ovira semenčkom pot v raj user posted image . To je to. Po mesecih ni dolgo... po dnevih se pa vleče in vleče....

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
14.1.2009 8:08:19   
galea
Rižko še dobro, da nisi odnehala in si šla naprej. In kaj te zdaj čaka najprej? kakšen poseg ali kaj drugega? Upam, da se ti bo končalo dobro in boš hitro zagledela ponovno user posted image  in tokrat uspešno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.1.2009 8:23:38   
Anonimen
Draga Rižko,

do enega leta je čisto normalno, če ne uspe iz prve.
Problem je, da v teh sodobnih časih pari samo prelagamo in prelagamo odločitev za družino (izobrazba, dom, finance....vse mora biti tipitopi), potem pa, ko si jo končno zaželimo, jo želimo pa takoj. Vendar matere narave ne moremo preslepiti. Za takšne stvari tudi narava, tvoje telo in psiha potrebujeta čas.
Midva se že trudiva zelo debeli dve leti, vendar še vedno nisva obupala. So pa dnevi, ko je človek čisto na tleh in se sprašuje zakaj ravno jaz. Naslednji trenutek pa se spet spomniš, da življenje ni samo delanje otrok in energijo usmeriš v kakšno konstruktivno "alternativo" -potovanja, novi projekti, druženje, šport, itd.... Poskusi, nama pomaga.

Pa srečno!

In žal mi je za tvojo pikico, da si jo izgubila. Zadnje čase poslušam še samo o splavih, veliko mojih znank je šlo skozi to bolečo izkušnjo in sedaj imajo prav se otroke oz. so ponovno  noseče. Vsaj veš, da lahko.....

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
14.1.2009 8:37:00   
Barbk
Galea iskrene čestitke in res prečudovito nosečnost, z zdravo bebico. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.1.2009 11:37:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: galea

Rižko še dobro, da nisi odnehala in si šla naprej. In kaj te zdaj čaka najprej? kakšen poseg ali kaj drugega? Upam, da se ti bo končalo dobro in boš hitro zagledela ponovno user posted image  in tokrat uspešno.

galea
Počakat do naslednje M, mogoče izgine.. 7 dni po M moram nazaj.., če bo cista še tam, jo bodo odstranili.Laparoskopija.. Je pa tko velika in na takem mestu, da ovira pot semenčkom... in je treba stran z njo.
No 9. februarja grem k njemu nazaj... Do takrat ne upam na + ampak da je ni, ko se vležem na tisto mizo.user posted image
Kako se kaj ti počutiš?

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
14.1.2009 11:40:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Draga Rižko,

do enega leta je čisto normalno, če ne uspe iz prve.
Problem je, da v teh sodobnih časih pari samo prelagamo in prelagamo odločitev za družino (izobrazba, dom, finance....vse mora biti tipitopi), potem pa, ko si jo končno zaželimo, jo želimo pa takoj. Vendar matere narave ne moremo preslepiti. Za takšne stvari tudi narava, tvoje telo in psiha potrebujeta čas.
Midva se že trudiva zelo debeli dve leti, vendar še vedno nisva obupala. So pa dnevi, ko je človek čisto na tleh in se sprašuje zakaj ravno jaz. Naslednji trenutek pa se spet spomniš, da življenje ni samo delanje otrok in energijo usmeriš v kakšno konstruktivno "alternativo" -potovanja, novi projekti, druženje, šport, itd.... Poskusi, nama pomaga.

Pa srečno!

In žal mi je za tvojo pikico, da si jo izgubila. Zadnje čase poslušam še samo o splavih, veliko mojih znank je šlo skozi to bolečo izkušnjo in sedaj imajo prav se otroke oz. so ponovno  noseče. Vsaj veš, da lahko.....

Anonimen
Mi je žal, ker nimaš nicka.. user posted image  Hvala za vzpodbudne besedice... Tok lepo je dobit razumevanje in delit občutke. Imaš prav. Že karakterno nisem nekdo, ki bi obupavala in se smilila sama sebi... Treba je živet. Vsak dan po svoje in kar se da lepo... Me veseli, da razmišljaš tko...
Povej mi.. mata kakšen poseben problem al?
Lupčka tebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
14.1.2009 13:09:05   
Rožica82
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.1.2009 13:20:27   
galea
Rižko upam, da se vse dobro izteče. probaj se v tem času čimbolj zamotit, da ne boš toliko mislila na to.
Ja jaz sem vredu. Nimam še nekih pretiranih slabosti. Se mi zdi, da glede na to kakšno gušva imam te prve mesece v novem letu nisem še niti dojela, da sem noseča. Samo občasno ko kaj pojem vidim, da mi sploh ne paše. tako da najbolj mi ne pašejo sladkarije.
razen moža, pa še nihče ne ve, da bomo septembra ponovno imeli dojenčka. Pri vseh nosečnostih sem se držala, da do tretjega meseca nihče ni vedel.

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.1.2009 13:37:19   
Vitaebella
Draga Rižko,

imam nick, Vitaebella.user posted image

Razen moje blage endometrioze in izrastkov po jajcevodih (oboje so poleti uspešno odstranili) sva oba po besedah moje G in dr. Reša v odlični formi, zato še bolj ne razumeva zakaj ne uspe. Njemu so pregledali spermiogram, testise, meni prolaktin, HSG, ščitnico, ovulacijo, imela sem histero in laparoskopijo, vse je BP. Zanositi sva že poskušala s pomočjo akupunkture, vitaminov, matičnega mlečka, ovul testov, posebne prehrane, spremljanja ovulacija, itd..... Razen nekaj cigaretov na dan oba živiva zelo zdravo življenje, s pravilno prehrano in športnimi aktivnostmi. Edino kar bi še lahko bil razlog, je stres. Oba imava zelo zahtevno službo, vsakodnevno sva pod stresom, na gasu in veliko odsotna.  Trenutno sem v postopku IVF-a in se že veselo pikam z Menagonom (drug teden že imam punkcijo) in mi je G svetovala, da vzamem bolniško in da se v celoti sprostim. To trenutno tudi počnem in upam, da bo januar zame najlepši mesec v življenju. Po vsem, kar sva že dala skozi, mater, da si ga oba zasluživa.

Koliko si pa stara? Midva sva oba 30+.....in zato malo bolj nervozna in nič več potrpežljiva.

Lp!

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.1.2009 13:57:00   
Anonimen
Vitaebella
Zdej pa vsaj vem komu pišemuser posted image . Lepo, da si se predstavila.user posted image
Grozno mora bit... iti skozi vse to kar sta šla. Jaz še laparoskopije nočem... in upam, da je ne bo. Močna si zelo..., čutim to po besedah... saj ne zgubljaš upanja in poskušaš na vse možne načine. Sm ponosna nateuser posted image . Nikakor tudi ne izgubi in upaj do konca... Največ pa ti želim tega pluska v tem mesecu. Iskreno, res iskreno, saj si res pošteno zaslužita.
Sicer pa ena zgodbica moje prijateljice. 5 let ni šlo..., vse živo sta dala skozi... tudi mož njen se je šel obrezat pri 30-ih saj naj bi imel preveč kožice in bi to ustavljalo izliv in.. tableti in inekcije in...vsega boga. Do dne.., ko je rekla.. pač ne bom mela otrok... Sprijaznila sta se saj ju je ves ta boj in trud in želja in vse to pripeljalo do.... skoraj ločitve. Nista se ločila temveč sprijaznila, da ne bosta starša. Ob tem tudi spoznala, da je njuna ljubezen toliko močna, da bo življenje brez otročka tudi lepo samo zaradi njiju...
Ko sta se odrekla vsemu... je po cca 3 mesecih začutila neko slabost in šla jamrat zdravnici... , mislila je na gripo. user posted image  Vzeli so ji vodo, kri... in bla je v tretjem mesecu.... user posted image  Jst sm takrat jokala kot dež.. , takrat sem tudi spoznala, da... tega ne moreš zahtevat in si do obupa želet. To pride, ko najmanj pričakuješ, najmanj načrtuješ in... ko se dobesedno skoraj "odrečeš".
Taka pozitivna zgodbica.. a ni?!
V mojem primeru.. je res ratal... TAKOJ. Sam polumpala sva..in sva šla na dopust. V sanjah si nisem mislila, da bo....Sm pa zlo občutljiva na podnebne spremembe in.. hrano in... je ni blo 8 dni. Vse sem povezovala z dopustom. No, pa dopustek ni mel veze.user posted image  
Moram rečt, da sm bla bolj negativno nastrojena, ko sva ugotovila. Nek strah se je zažrl vame in.. spremljal me je na vsakem koraku. Rabila sem kar nekaj časa, da sem se sprijaznila.. in ko sem se... sem uživala, lebdela... se veselila... No, lebdenje je trajalo 10 dni. Zelo me je prizadelo. Prava čustvena manipulacija.
Ampak.......... jst mami bom, ti tud... vse, ki tako močno hrepenimo. Sam.. ti psiha je res prava morilka.user posted image

Ahaaa.. stara sva pa jst 26, polovička moja pa bo marca 30.

galea moja..user posted image  Ti se sam čuvi... , pazi nase in živčke na pašo.. Naj te nič ne iztiri, ni ne obremeni.... Zdaj ni časa za to. Zdej si sam maži trebuščkaa... in uživaj v tem občutku, ki si ga vse želimo, tebi pa močno privoščimo. Pa jst sm tud za... da se 3 mesece ne pove...

(odgovor članu Vitaebella)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
14.1.2009 14:29:06   
galea
Ja rižko upaj, da se bo vse zate izteklo dobro in bo ostal samo še spomin, ki pa te bo za vedno spremenil. Iz vseha srca ti želim, da bodo vse stvari za tabo. Glede na to, da prvič ni bilo načrtovano ali bosta potem poskusila znova?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.1.2009 14:33:46   
Anonimen
galea
Že poskušva veš.. sm mela 14. avg SS. Pa sva počakala dve M, potem pa sva začela. Zdej je pa že 6. M na poti. Si zlo želiva pa še nič. Je G reklel, da zna cista bit ta ovira.
Sva si veeelko stanovanje zrihtala pa je zdej tako prazno.... Jst bi mela pa zibko na svoji desni..user posted image
Hvala za želje..Cmoka

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
14.1.2009 15:36:43   
galea
verjemi v to, da bo tudi vama uspelo. Samo ne izgubi upanja in ne sekiraj se preveč, ker verjemi, da to zelo vpliva.  A imaš že kaj otrok od prej? jaz sem vedno želela tri in mislim, da je to zdaj to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.1.2009 15:41:41   
Anonimen
Oooo ti že maššš... Bravo mami!!
Ne, jst pa nimam. Bom pa mela..punčke: Lia, Tia, Pia, Mia.. pa fantek Liam. user posted image  Sm pa optimistična.. ne?!
Upam, vsaj na Lio pa enga Liama...

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
15.1.2009 8:27:26   
galea
Ja jaz imam doma že dva fantka Gal bo 7 let in Tai 4 leta. Ko sem bila prvič noseča sem nekako bila prepričana da bo punčka, ki bi ji dala ime ali Tia ali pa Pia, tako da vidim, da imava isti okus za imena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
15.1.2009 8:52:46   
Anonimen
Čudovita imena mata fantka! Ja, men so kratka imena neverjetno všeč! Komaj čakam, komaj čakam. user posted image
Drugač ti pa želim eno lepo dobro jutro! Jst s že leteča, imamo v službi akreditacijo in me je povsod po mal. Tud na RR..., tega pa ne zanemarjamuser posted image .

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako pogosto?
qloq

Kako pogosto ste aktivni na facebooku?

vsaki dan sem aktivna (49%)

Ne nisem aktivna (16%)

občasno pregledujem objave in delim objave (21%)

me ne zanima saj je facebook spletno socialno omrežje zanič (14%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!