Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 13:40:48
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: lex netki - meni to sploh ni jasno kako se lahko narobe pelješ po AC ta nesreča se je zgodila na lokalni cesti aja ker sem poslušala da je tud kompolje blo včeri v zastoju - mah jaz ne vem točno kje točno stojijo te cestninske pa sem prehitro sklepala. tvoja dva sta pa podobna kot jajce jajcu no naša se je zbudila z 39,7 po pazduhami pa si poje v postelji, ko pa je zdrava pa se zbudi pa tuli
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 13:46:58
|
|
|
|
glugluglu
|
Blacky, hvala za inf., dobro, da vem, midva imava pa v ponedeljek dermatologa, je dala takoj napotnico, ker ena krema ni prijela, ima pa na istem mestu fleke, take čudne, samo po obrazu in isto zgleda najprej kot bi imel suho kožo. No bomo videli.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 13:50:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 a vaši vedno z jokom pokažejo lakoto ali jim daste prej??? večinoma, ampak ne vedno. ampak nekako imamo obroke na 3 - 3,5 ure tako da kar vem, kdaj lahko računam na to, da bo jedel
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 13:53:41
|
|
|
|
Gracie
|
Naša redko z jokom pokaže da je lačna - večinoma rata bl sitkana. Pa še to le v primeru ko pride ura za hranjenje takrat ko je budna (če se da jemo v spanju, saj je med tistimi ki jim hrana ne diši najbolj). Tudi takrat ko je lačna in se razveseli flaške, ponavadi kar hitro zaključi. Se je pa tudi že zgodilo da je jokala ker je bila lačna in je potem flaško celo pojedla. Prosim za pomoč: Kakšni so simptomi rasti zobkov in kakšna je videti dlesen tik pred tem? Najbrž je še kaj drugega kot slinjenje in da ni niti sekunde brez prstov ali pa igračke v ustih. A so vedno bl jokavi in neješči takrat? Nestrpno že čakamo na prvi zobek pa ga še ni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:02:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:07:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:09:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:10:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 14:10:44
|
|
|
|
Gracie
|
Poznam ta jok. Vidi se ji da bi še jedla, ampak kot da ne more. Ko enkrat zaključi, je konec, pa čeprav ni jedla že 4 ure in je popila samo npr. 60. Super je da vsaj v spanju brez problema je - HB. V najin repertuar sva dodali korenček (3. dan) in zaenkrat ji tekne. Jutri bo dobila krompir s korenčkom. Moram jo malo porediti, krompir pa ima ful v sebi. Sva pa še miljone svetlobnih let od 1 obroka GH (kaj šele od dveh).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:11:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 14:12:45
|
|
|
|
Gracie
|
Zdele spi in ji bom kar flaško dala - da malo popraviva povprečje. Samo upam da se ne bo zbudila predno zmešam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:13:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 14:13:36
|
|
|
|
netki
|
lex.....sam da poje....ba je vse ok , tud vročina bo šla dol
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:14:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 14:14:52
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Gracie Prosim za pomoč: Kakšni so simptomi rasti zobkov in kakšna je videti dlesen tik pred tem? Najbrž je še kaj drugega kot slinjenje in da ni niti sekunde brez prstov ali pa igračke v ustih. A so vedno bl jokavi in neješči takrat? Nestrpno že čakamo na prvi zobek pa ga še ni. tiščanje rok in vseh ostalih predmetov v usta, zavračanje hrane, obilno slinjenje, povečana TT, driska, včasih zaprtje, rdeča lička ali bradica, sitnost, nemirnost... tilen že od rojstva daje celo pest v usta....vse kar prime gre v usta...pa še zdej nima zobkov....P je rekla da ga pač zanima vsaka stvar in jo poskusi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:15:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:17:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:19:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:21:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 14:24:50
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Gracie Prosim za pomoč: Kakšni so simptomi rasti zobkov in kakšna je videti dlesen tik pred tem? Najbrž je še kaj drugega kot slinjenje in da ni niti sekunde brez prstov ali pa igračke v ustih. A so vedno bl jokavi in neješči takrat? Nestrpno že čakamo na prvi zobek pa ga še ni. tiščanje rok in vseh ostalih predmetov v usta, zavračanje hrane, obilno slinjenje, povečana TT, driska, včasih zaprtje, rdeča lička ali bradica, sitnost, nemirnost... tilen že od rojstva daje celo pest v usta....vse kar prime gre v usta...pa še zdej nima zobkov....P je rekla da ga pač zanima vsaka stvar in jo poskusi pri rasti zobk so tile vsi našteti simptomi naenkrat! tako je pri nas..in spet smo tukaj in se mi že meša...naj že zrastejo...aja + zatečena dlesen ja sej vem....jst vem, drugi okol mene pa ne in pol če ga kdo vid z igračo v ustih, je edino kar reče: zobki bodo.....ah bejž, menda ja ne....vsak otrok ponavad igračo nese v usta.....ampak kako je to težko nekaterim povedat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:25:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:26:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:35:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 14:42:00
|
|
|
|
Inigo
|
umpa - žal se totalno strinajm s hruško! idi tja, če ga ne bodo vzel al pa kaj glupega izjavli, vzami kartoteko in idi drgam. bori se za Lukca... matr... veš kk bogi je že zdj?! za srečo in za dobrega pediatra! gracie - naš je mel pri prvem zobku malo vročine, samo malo povišano T, pa tečen je bil ko driska belih bunkic ni blo videt. se mu je pa velika bela bunka naredila zdj pri 3. zobku. Lan, Natka - hitr se pozdravit!!! naš je mel ponoč tut ful vročino. 39.0 v ušesu. sm mu dala svečko in je kr hitr padla. pol se je frajer pogovarjal in igral do 4ih madonca se mu da... zjutraj vročine ni blo, pol mu je pa spet narasla, ampak samo na 37.4. zdaj spi in upam, da mine! je pa ful siten. najbrž bo kak virusek...
< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.1.2009 14:43:27 >
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 23.1.2009 14:47:14
|
|
|
|
glugluglu
|
zimska za Lana: , zimska, tisti vic je pa včeraj že karamela gor dala Nanka, kako je pa sedaj natka, a je kaj bolje? . Pa še Lan od Flower . Danes so dvojne pike v Mercatorju in njegovih trgovinah (Modiana, Intersport.,..), če katera še potrebuje za bonus! Umpaluma, lumpa, lumpa, sem ti že 2 dni nazaj rekla, da bi pa že jaz šla k zdravniku, vsaj zato, da si ziher in, da veš, da si ti naredila vse kar je v tvoji moči! Pa še 2 strani sta do naslednjega dela
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.