metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Blacky30: uživajte... jaz moram pe do Metuljčice ponje, potem bomo pa še mi uživali!! Ja, povej, kdaj bi ti bilo OK in se zmeniva. coraly, jep, meni tudi vcasih pisker odnese v trgovini. levinja za pridnost delanja pilatesa. Dobro ti gre. Jaz se nisem probala, sem pa gledala tiste Winsor Pilates vaje in izgledajo prima. Ja, 2 kompleta puzzlov je kar treba, ker je 1 premajhen za nase nadobudneze. Almera, tisti slincek, k sem ga vceraj kupila v DM-u je veeelik, ja. In kaj se je zgodilo? Tocno to, kar pravis - Anja se je igrala z njim in si ga tlacila v grlo ... menda je hotla kar celega naenkrat pojest ... joj, ej, kva je dogajalo s kasico ... ne mores verjet ... ce ima pa bombazen slincek, pa nikjer nic poflekano. Danes torej pade bombaz! sasula, za mere, tiste diagnoze pa ne poznam. Probaj posurfati po netu. Glede zacetka uvajanja GH nr. 2 se tudi jaz sprasujem, kdaj. Mi smo se na enem ... no, pa rizeva kasica popoldne. A pol smo ze na dveh? Najbrz. lex, flower za Laro v RA. Si kar predstavljam, kako so gledali Aha, thanks, karamela, za ime trikolesnika. Ja, Umpa, tole s P je tko tipicno - eni so ocitno resnicno smotani. Al ga mama razvaja al tak pac je al bo ze boljs, sam, da ni slabs itd. Grrrrr ..... A danes je Luka bolje? Upam! Ker tole traja ze tu mac dolgo. In mojcek ima cisto prav, moras biti kar vztrajen in tecen, ker dostikrat te ne vzamejo resno. Ker ze samo tule ste nastele kar nekaj primerov, k sploh niso in niso dohtarji zakapirali, da dejansko nekaj NI v redu. Saj najbrz pri 90%-ih je res vse kul, ampak zakaj ne bi pregledali, da se izkljucijo stvari? Ker 10% se jih pa matra, matra, matra na ful, starsi pa itak dozivljajo pretrese, ki jim ni para! , krasne slikice Lare & Stasa! Prava pozerja! In a se meni zdi, al vidim iskrice v oceh? Blacky, kaj je bila pa ponudba dneva, da se je Teja morala kar zbudit in se na ornk pokakat? glux3, saj bo hitro februar tu, bos videla. Kako pa se ima tvoj? Se dosti slisita? Skype-ata ali kako sta v stikih? netki, del nr. 9 je ze odprt ... vau! Bo treba torej kmalu tja O podaljsanju porodniske ne vem kaj dosti, ne morem pomagat. Populis, lepo tisto o naročju! I like it a lot! Tko simple, pa tko res! karamela, lovely pics! Kako dobro so vam ratali ostisi! A si kar z navadnimi temperami delala? Pa Hello Kitty oblekica - vau, meni so totalno kjut!!!! za ringelspil & ostale. Pa kul, k si se fotko para prlepla ... je fora se bolj sekala. Bejbi, you were on fire yesterday! lex, joj, tud tvoje slikice so tko lepe! Krasni so teli tvoji! A je vrocina ze padla? Niso vec teckoti? IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ... Dvojčka sta se rodila nedonošeno in je eden podlegel ... jaz pa v rok. Ampak sicer pa stekam ... tudi meni se ulijejo solze tolkrat, da ni res. Tko, k je enkrat tud Almera pisala - ce kdo zmaga od nasih sportnikov - jok, ce je kaksna novica po TV ganljiva - v pozitivo ali negativo - jok, film - jok, ..... Jok, jok, jok ... ze prej sem imela tko nizek prag za jokat zacet, zdaj po porodu pa sploh. Paloma sluzi sto na uro (beri: Sparovih robcev gre na tone )