metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška leteči puter....po kom ma anja take modre učke??? za pojest.... Jaz imam sivo-modre, moz zelene, tamaucika pa modre. Meni so tud tkooooooooooo lepe barve Ja, bi se kar utopila v njih ... In hvala vsem za pohvale za naso malcico za Mirana, da je bolje! Odlicne pesmi imate .... za stopit .... cist vse so mi tko lepe! populis, hd, glugluglu, Majuska, ilatic Umpa, kako ste preziveli noc? In zimska, where have you been hiding? hd, za mami in baby nr. 3! Ti je pa mala sigurno res bolj kot hcerkica in ne sestrica, a ne? .... In vedezevalka je dobr zadela! Ene so ocitno dobre! Btw: a ste ze bile kdaj pri vedezevalki? tetovaza: nimam, bi pa imela majhnega delfincka zadaj na lopatici oz. na rami .... hm .... mogoce bi pa raje metuljcka, ce pomislim se 1x Anyway: sem ze parkrat rekla, da si ga grem delat, pa potem nekako ni bilo dovolj motivacije .... in sem se tud zacela v stilu starih mam sprasevat, kako bo to zgledalo, ko bom starejsa Majuska, kaj si imela ti tetovirano? Imas kaksno slikico? In kaj si plesala? I loooooooooooooooooove dancing ... LA, standradni, .................... ful preplesala, hodila v plesne sole sto na uro, uzivala, uzivala, uzivala, .......... hm, bo treba kaj it ven, res, in malo zadensat spet ..... za dobra stara vremena za neboglasnico, Natko hd, Kiss the Rain, pa One Of Us, Freedom .... joj, the oldies but the goodies! Karamela, a si bla ti tud obsedena s spoti takrat? Meni se je trgalo, res ... in te lustne supermodelke - kapo dol! Skoda, da ni blo se Cindy Crawford, ona je bla men tud zelo lustna. karamela, what a story! A to je cist, cist res? Noro! In ljuba dusa, kdaj si bila pokonci? Kako ti gre ucenje? Kdaj imas izpit? Bomo drzale pesti!!! Pa beautiful pics! Mala je tolk tebi podobna, ej! Tista na avtku mi je najboljsa! Cuker! (Se bo pa Blacky zelo jezila, ker si dala tko micene slikice in jih je treba poklikat .... kar pocakaj, da uleti ....) populis, OMG, mala je res akrobatka Izvrsten posnetek! Pa kako lepo se priplazi, te mal pocekira, se dvigne, noro, noro, noro! Mi bomo cez nekaj mesecev delali taksne vragolije Zivi za apetit! Tko se dela! Mami mojcek, kaksen tatu te bo krasil? In kje bo, ce ni skrivnost pa naj se ti zdravje hitr izboljsa ...