Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:00:29
|
|
|
|
_andreja_
|
živjo punčare... jaz sem bila včeraj na pregledu in ker ni imela nobene za pregledat, čakalnica je bila prazna mi je naredila UZ mali je pravi korenjak za 2-3 tedne prehiteva v rasti,(kar je meni čist o.k. tud ginekologinja je rekla da je to vredu, rekla nej kakšne tri tedne se prej pripravim) ima tm nekej čez 2200 g (če jim verjamemo... pri prvem so mi tudi napovedovali ogromnega otročka pa ni bil nič ekstra težek 3655g je imel) napoveduje 90% da bo fantek vendar ni ziher ker mu ni videla med noge, čeprav pravi, da za punčko je preveliko, ji je bolj na moda vleklo kot na ustnice... imam + 9,5 kg samo kilo sem pridobila čez praznike naslednji pregled imam šele 3.2. no ja čez tri tedne... obseg je 129 ponovno je zrastel pa v laboratorij sem šla danes da ne omenjam kakšna je cesta jim je na komunali zmankalo peska in poli neznajo plužit ah bo že če do jutri ne bodo nič plužili bom imela Žana doma in ne bo šel v vrtec, to bo vesel... pa še kašljat mi je začel tko da se bomo lahko zdravili čez podaljšan vikend, samo ne vem kaj bom naredila za petek ko imam zobarja s seboj ga ne morem pelat ker ne bo pri miru, za mirkat pa nimam nobenga doma... meni more pa eno plombico doštukat ker se mi je zadnič mal okrušla in ne bi rada da bi me kej začel bolet ko bom na porodniški
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:03:08
|
|
|
|
Pupa7
|
Dobro jutro, joj kaka grozna noč... kake gozne sanje ob štirih sm v spanju padla v tak neutolažljiv kr neki... pa še dans je neki oblačno in po mojem bom mogla popoldan malo nadoknadit spanec... ve pa vidim, ste pokonci že od abnormalnih ur
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:14:49
|
|
|
|
Najaa
|
Pupa sej so bile samo sanje. Jaz sem tud zadnjič enkrat jokala v spanju. Sem sanjala, da se je moj zaljubil v drugo... Ko sem mu povedala je rekel, da je to dokaz, da je 100% zaljubljen v mene. Zdaj grem pa smreko podret. Mi gre že na živce.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:18:43
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa sej so bile samo sanje. Jaz sem tud zadnjič enkrat jokala v spanju. Sem sanjala, da se je moj zaljubil v drugo... Ko sem mu povedala je rekel, da je to dokaz, da je 100% zaljubljen v mene. Zdaj grem pa smreko podret. Mi gre že na živce. najaa hvala no le podri smreko, da ne bo prej spet novo leto
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:19:13
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dana Dober dan! Jaz sem za razliko do spps danes spala več kot odlično, je blo pa včeraj tok slabše. Sem že mislila doma ostati, samo sem se potem kar odločila da grem v službo. Sem pa v službi samo še do konca tedna, potem grem pa na študijski dopust (1 teden), ker imam konec jaunarja zagovor diplomske, potem bom koristla redni dopust, potem je pa itak že porodniška. In ker doma nimamo neta, vas bom bolj malo spremljala, vsaj dokler nam ga ne inštalirajo ojla! kako si pa drugače?kako napredujete? Drugače sem kar v redu. Kot sem že pisala, komaj čakam da bom doma Sicer me tale zagovor mal mori, ampak upam no da bo šlo. Imaš pa luštkan vožiček . Jaz sem zadnjič tudi kupovala v KIK-u v Mengšu. Ne vem kolk velik je v LJ, ampak tudi tu so imeli kar dosti stvari. In sem kupila nekaj bodijev, pa 2 kompletka. In res ni drago. Sploh pa se ne splača dajati veliko za te cujnice, ker jih itak v 1 mesecu prerastejo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:19:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Dobro jutro, joj kaka grozna noč... kake gozne sanje ob štirih sm v spanju padla v tak neutolažljiv kr neki... pa še dans je neki oblačno in po mojem bom mogla popoldan malo nadoknadit spanec... ve pa vidim, ste pokonci že od abnormalnih ur ja,sanje ti lahko pokvarijo cel dan...bomo pa skupaj pregurale,da bo dan boljš,a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:22:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ živjo punčare... jaz sem bila včeraj na pregledu in ker ni imela nobene za pregledat, čakalnica je bila prazna mi je naredila UZ mali je pravi korenjak za 2-3 tedne prehiteva v rasti,(kar je meni čist o.k. tud ginekologinja je rekla da je to vredu, rekla nej kakšne tri tedne se prej pripravim) ima tm nekej čez 2200 g (če jim verjamemo... pri prvem so mi tudi napovedovali ogromnega otročka pa ni bil nič ekstra težek 3655g je imel) napoveduje 90% da bo fantek vendar ni ziher ker mu ni videla med noge, čeprav pravi, da za punčko je preveliko, ji je bolj na moda vleklo kot na ustnice... imam + 9,5 kg samo kilo sem pridobila čez praznike naslednji pregled imam šele 3.2. no ja čez tri tedne... obseg je 129 ponovno je zrastel pa v laboratorij sem šla danes da ne omenjam kakšna je cesta jim je na komunali zmankalo peska in poli neznajo plužit ah bo že če do jutri ne bodo nič plužili bom imela Žana doma in ne bo šel v vrtec, to bo vesel... pa še kašljat mi je začel tko da se bomo lahko zdravili čez podaljšan vikend, samo ne vem kaj bom naredila za petek ko imam zobarja s seboj ga ne morem pelat ker ne bo pri miru, za mirkat pa nimam nobenga doma... meni more pa eno plombico doštukat ker se mi je zadnič mal okrušla in ne bi rada da bi me kej začel bolet ko bom na porodniški super za pregled in UZ,pa imate že res velikana
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:24:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dana Dober dan! Jaz sem za razliko do spps danes spala več kot odlično, je blo pa včeraj tok slabše. Sem že mislila doma ostati, samo sem se potem kar odločila da grem v službo. Sem pa v službi samo še do konca tedna, potem grem pa na študijski dopust (1 teden), ker imam konec jaunarja zagovor diplomske, potem bom koristla redni dopust, potem je pa itak že porodniška. In ker doma nimamo neta, vas bom bolj malo spremljala, vsaj dokler nam ga ne inštalirajo ojla! kako si pa drugače?kako napredujete? Drugače sem kar v redu. Kot sem že pisala, komaj čakam da bom doma Sicer me tale zagovor mal mori, ampak upam no da bo šlo. Imaš pa luštkan vožiček . Jaz sem zadnjič tudi kupovala v KIK-u v Mengšu. Ne vem kolk velik je v LJ, ampak tudi tu so imeli kar dosti stvari. In sem kupila nekaj bodijev, pa 2 kompletka. In res ni drago. Sploh pa se ne splača dajati veliko za te cujnice, ker jih itak v 1 mesecu prerastejo. men je žal,da nisem v Kiku nabavila pajacka za zunaj ,ko so ga imeli-bež barve-ala ovčka varianta,zdaj ga pa nimajo več
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:24:36
|
|
|
|
trezika
|
dandan Joj če se to vreme že ne bo enkrat v red spravlo... sn mislila it danes zjutraj v mb pa me je minlo, ko sn videla, kako je vse ledeno...dragi se je pred pol ure spravil avto pucat pa mu še ni uspelo...leda je gor kolikor hočeš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:26:34
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa sej so bile samo sanje. Jaz sem tud zadnjič enkrat jokala v spanju. Sem sanjala, da se je moj zaljubil v drugo... Ko sem mu povedala je rekel, da je to dokaz, da je 100% zaljubljen v mene. js sn tut mela zadnjič podobne sanje...sam pr meni se je s tisto drugo še poročil... hb da so ble samo sanje...so pa ble tako žive da zjutraj kr nisem mogla k sebi prit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:28:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika dandan Joj če se to vreme že ne bo enkrat v red spravlo... sn mislila it danes zjutraj v mb pa me je minlo, ko sn videla, kako je vse ledeno...dragi se je pred pol ure spravil avto pucat pa mu še ni uspelo...leda je gor kolikor hočeš pri nas je stanje boljše,zjutraj pa je bila katastrofa,ker se je to ledeno sranje kr leplo na šipo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:37:11
|
|
|
|
spps
|
a zdaj ste pa vse poniknile?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:39:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
jaz sem še tu...in nehalo je to ledeno sranje dol leteti...bom vseeno šla v MB...avtocesta je menda okej...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:40:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz sem še tu...in nehalo je to ledeno sranje dol leteti...bom vseeno šla v MB...avtocesta je menda okej... sam vseen bodi previdna,če se je slučajno kje kaj prileplo na cesto
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:41:25
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro... sm pravkar vstala, grlo mam se bolj zateceno , pa zunaj se kr dezuje...vsaj majstrov ne bo in se lahk spocijem..zdej se spravim v trenerko pol pa spet pod odejo..ne vem se al v dnevno kjer mam tv al v spalnico kjer tv nimam... sem se oglasla tulk da vas pozdravim. bodite lepo lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:43:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro... sm pravkar vstala, grlo mam se bolj zateceno , pa zunaj se kr dezuje...vsaj majstrov ne bo in se lahk spocijem..zdej se spravim v trenerko pol pa spet pod odejo..ne vem se al v dnevno kjer mam tv al v spalnico kjer tv nimam... sem se oglasla tulk da vas pozdravim. bodite lepo lejca si si skuhala čajčka?kr idi počivat vstran od TV,te se boš vsaj odpočila
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:47:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Dobro jutro, joj kaka grozna noč... kake gozne sanje ob štirih sm v spanju padla v tak neutolažljiv kr neki... pa še dans je neki oblačno in po mojem bom mogla popoldan malo nadoknadit spanec... ve pa vidim, ste pokonci že od abnormalnih ur ja,sanje ti lahko pokvarijo cel dan...bomo pa skupaj pregurale,da bo dan boljš,a ne? nedvomno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:48:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz sem še tu...in nehalo je to ledeno sranje dol leteti...bom vseeno šla v MB...avtocesta je menda okej... sam vseen bodi previdna,če se je slučajno kje kaj prileplo na cesto Bom, hvala! Sem sedaj malo gledala cotike..predvsem bodije..ali jih je res smotano oblačiti, ko je še zelo mali?..in so baje boljše one majčke ne preklop? Jaz imam cca 7 bodijev pa eno samo majčko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:50:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro... sm pravkar vstala, grlo mam se bolj zateceno , pa zunaj se kr dezuje...vsaj majstrov ne bo in se lahk spocijem..zdej se spravim v trenerko pol pa spet pod odejo..ne vem se al v dnevno kjer mam tv al v spalnico kjer tv nimam... sem se oglasla tulk da vas pozdravim. bodite lepo lejca bošček bolanček, da boš kmalu boljše lepo v spalnico da boš pančala pa še očke spočila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:55:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz sem še tu...in nehalo je to ledeno sranje dol leteti...bom vseeno šla v MB...avtocesta je menda okej... sam vseen bodi previdna,če se je slučajno kje kaj prileplo na cesto Bom, hvala! Sem sedaj malo gledala cotike..predvsem bodije..ali jih je res smotano oblačiti, ko je še zelo mali?..in so baje boljše one majčke ne preklop? Jaz imam cca 7 bodijev pa eno samo majčko! Fajn je imet bodyje in majčke na preklop za novorojenčka. Vsaj tiste najmanjše. Jaz jih imam kar nekaj. Ker otroka obračat sem in tja res ni fajn. Tako ga pa samo na bok mal obrneš in že je oblečen in pol zavežeš. Men so všeč te s trakici. Evo, smreka podrta. Zdaj imam spet prostor na omarci.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:56:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz sem še tu...in nehalo je to ledeno sranje dol leteti...bom vseeno šla v MB...avtocesta je menda okej... sam vseen bodi previdna,če se je slučajno kje kaj prileplo na cesto Bom, hvala! Sem sedaj malo gledala cotike..predvsem bodije..ali jih je res smotano oblačiti, ko je še zelo mali?..in so baje boljše one majčke ne preklop? Jaz imam cca 7 bodijev pa eno samo majčko! najboljši so bodiji na preklop-vsaj čist na začetku,da ne rabiš čez glavico oblačit.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 10:57:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo, smreka podrta. Zdaj imam spet prostor na omarci. pridna
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 11:05:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo, smreka podrta. Zdaj imam spet prostor na omarci. pridna A ne? Dela za 20 minut, da sem lahko spet 1 uro na rr.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 11:07:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz sem še tu...in nehalo je to ledeno sranje dol leteti...bom vseeno šla v MB...avtocesta je menda okej... sam vseen bodi previdna,če se je slučajno kje kaj prileplo na cesto Bom, hvala! Sem sedaj malo gledala cotike..predvsem bodije..ali jih je res smotano oblačiti, ko je še zelo mali?..in so baje boljše one majčke ne preklop? Jaz imam cca 7 bodijev pa eno samo majčko! Fajn je imet bodyje in majčke na preklop za novorojenčka. Vsaj tiste najmanjše. Jaz jih imam kar nekaj. Ker otroka obračat sem in tja res ni fajn. Tako ga pa samo na bok mal obrneš in že je oblečen in pol zavežeš. Men so všeč te s trakici. Evo, smreka podrta. Zdaj imam spet prostor na omarci. in kaj boš zdaj na omarco postavla?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 11:09:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz sem še tu...in nehalo je to ledeno sranje dol leteti...bom vseeno šla v MB...avtocesta je menda okej... sam vseen bodi previdna,če se je slučajno kje kaj prileplo na cesto Bom, hvala! Sem sedaj malo gledala cotike..predvsem bodije..ali jih je res smotano oblačiti, ko je še zelo mali?..in so baje boljše one majčke ne preklop? Jaz imam cca 7 bodijev pa eno samo majčko! najboljši so bodiji na preklop-vsaj čist na začetku,da ne rabiš čez glavico oblačit. jaz mam en kup bodijev na preklop, pa soseda mi je še v ljubljani dala majčke za zavezat, tko da bodo tud te zgleda prav pršle, jih je dala kar 10 ki jih ni rabla pri svoji pupi (so pa pune lušne, modre, pa bele in rumene)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?