Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
dezuje...sm vesela po eni strani da sem se naspala ker mojstrov ni bilo...po drugi strani pa jezna ker morm it v trgovino pa se mi ne da...
imam vneto grlo in me vse boli...pa ja ne bo kaksna gripa....zdej sm si skuhala caj , sam ne vem ce lahk kej drugega da ne bi malemu skodilo...morm popoldne poklicat mojga g.
lejca
lejca
komot vzameš kak lekadol al pa dafalgan, tud med in čaj pa en kup da se boš boljše počutla !!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)
28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
dezuje...sm vesela po eni strani da sem se naspala ker mojstrov ni bilo...po drugi strani pa jezna ker morm it v trgovino pa se mi ne da...
imam vneto grlo in me vse boli...pa ja ne bo kaksna gripa....zdej sm si skuhala caj , sam ne vem ce lahk kej drugega da ne bi malemu skodilo...morm popoldne poklicat mojga g.
lejca
lejca da se čimpre pozdraviš in da ne dobiš res kake virozice al pa gripe..
tako,jaz sem zdaj zmazala eno skledo pašte (tisto veliko skledo za solato) in glihkar sem iz pečice vzela štrudel (smo kar zmrznjenega kupili), počakam,da se malo ohladi pol pa navalim....nič,lepo pišite, grem malo ležat
jaz sem cel prejšnji teden odležala, ker sem zbolela. No, samo en dan sem imela vročine 37 in sem vzela en lekadol, sicer pa sem bila full fejst prehlajena. Mi je udarilo na vso sluznico. kihanje, šmrkanje, solzenje...groza...sem lepo ležala, pia čajček, jedla suhe brusnice in pomaranče, limone, kivi, med....tko, da kr doma v postelji je najboljše...
Sicer baje lahko vzameš do 6 lekadolov na dan. Sam itak nč ne pomagajo. Sam še bolj se zavleče...sploh če nimaš vročine...