pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: pocka primorke - a je katera razmišljala o epiduralni? Jaz bom šla naslednji mesec na predavanje v bolnico, ker je treba podpisat...je bilo včeraj, pa nisem imela napotnice,tako,da grem v februarju,če nas kaj ne prehiti (se mi zdi,da je samo 1x na mesec) ja, js bom šla... mislim, da je 2.2. spet predavanje (mam doma zapisano)... še dobro, da si me spomnla, da morem vzet napotnico... a ti si že odločena, da jo boš mela? js se še odločam... 190 € je en kup dnarja jaz bom šla za vsak slučaj, itak,da bom probala brez,ampak vem,da če bo porod podoben prvemu,jo bom vzela pa tudi,če mi zaračunajo 500€ zanjo. Meni so sprožili porod v prvo in sem imela 9 ur umetne popadke na vsako minuto in to tako hude,da se mi je že bledlo,da ne omenjam,da sem se odpirala po "milimeter" na vsako uro...torej enih 6 ur je bilo grozno, pol,ko sem dobila epiduralno sta mi pa zadnji 2 uri minili kot,da ni bilo nič. Vsak ve zase, če bom prišla v P s svojimi popadki,kot vsak normalen človek, je sigurno ne bom vzela...drugače pa ja. Plačaš itak samo,če jo potem dejansko vzameš, tako,da ni panike.