Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 12:54:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: buksi oj1 ja ocitno ima manj prostora. cutim ga, in ttrebuh tudi "valovi" in se premika. samo manj močne brce so. no vidiš, nobene panike jaz pa kuham kranjske klobase za kosilo, joj kako sem jih težko pričakala pa so le prišle danes me nekaj grabi gnezdenje moj ne bo najbolj zadovoljen, ko mu to povem hahahaha, ker se kar boji, ker bi pol spet vse na glavo postavla pa spremenila, pa zglancala kar pa pomeni, da itak jaz dirigiram on pa dela, ker jaz ne smem ma je tko pridn, da res na konc vse nardi si se že napapcala?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 12:54:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa kuham kranjske klobase za kosilo, joj kako sem jih težko pričakala pa so le prišle haha... če sm js pingvin, pol boš ti od danes naprej kranjska klobasa kako ste kaj danes? meni kar oči skupaj lezejo, ker sm včeraj zaspala šele ob 2.30, ker mojga ni blo doma zjutraj sva pa itak mela ''delo'' (haha.. pa lih včeraj sm bla glasna, da mu kao ni več do slončkanja- )... tako, da bom mogla it kej spat pa energijo nabrat a te je izmučil tvoj?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 12:58:47
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa kuham kranjske klobase za kosilo, joj kako sem jih težko pričakala pa so le prišle haha... če sm js pingvin, pol boš ti od danes naprej kranjska klobasa kako ste kaj danes? meni kar oči skupaj lezejo, ker sm včeraj zaspala šele ob 2.30, ker mojga ni blo doma zjutraj sva pa itak mela ''delo'' (haha.. pa lih včeraj sm bla glasna, da mu kao ni več do slončkanja- )... tako, da bom mogla it kej spat pa energijo nabrat a te je izmučil tvoj? UUu.. kaj mi je delal hahaha... hecam se!! prow fajn je blo.. najprej sva se nekaj ''spričkala'' (oz. js sm ga baje neki užalla.. hihi), pol pa sej veš.. make up sex je še vedno najboljša rešitev ti si se naspala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:03:51
|
|
|
|
jjasna85
|
A sm js s tem slončkanjem čisto vse prestrašla al kako??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:07:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa kuham kranjske klobase za kosilo, joj kako sem jih težko pričakala pa so le prišle haha... če sm js pingvin, pol boš ti od danes naprej kranjska klobasa kako ste kaj danes? meni kar oči skupaj lezejo, ker sm včeraj zaspala šele ob 2.30, ker mojga ni blo doma zjutraj sva pa itak mela ''delo'' (haha.. pa lih včeraj sm bla glasna, da mu kao ni več do slončkanja- )... tako, da bom mogla it kej spat pa energijo nabrat a te je izmučil tvoj? UUu.. kaj mi je delal hahaha... hecam se!! prow fajn je blo.. najprej sva se nekaj ''spričkala'' (oz. js sm ga baje neki užalla.. hihi), pol pa sej veš.. make up sex je še vedno najboljša rešitev ti si se naspala? sem se za silo,ker si je mala priborila včeraj mesto v najini postelji-sej v bistvu je dost prostora,sam se mala zguzi čist men za hrbet,moj pa spi ko krallj
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:09:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 A sm js s tem slončkanjem čisto vse prestrašla al kako?? mene ne,moram delat kontrolo v kuhinji kje so pa vse ostale,pa nimam pojma. Pupa je pa menda padla v trans,ker si je po dooolgem času prišla do kranjske klobase
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:11:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 A sm js s tem slončkanjem čisto vse prestrašla al kako?? mene ne,moram delat kontrolo v kuhinji kje so pa vse ostale,pa nimam pojma. Pupa je pa menda padla v trans,ker si je po dooolgem času prišla do kranjske klobase KAJ SI TI NOOOOOOR KAK JE BLA DOBRA KLOBASA je moj pol pustu zame za popoldansko malco hahahahaha zdaj pa si bom en barcaffe turški naredla pa z alpskim mlekom... SM TOOOOK VSEEELAAAAAA
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:11:50
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa kuham kranjske klobase za kosilo, joj kako sem jih težko pričakala pa so le prišle haha... če sm js pingvin, pol boš ti od danes naprej kranjska klobasa kako ste kaj danes? meni kar oči skupaj lezejo, ker sm včeraj zaspala šele ob 2.30, ker mojga ni blo doma zjutraj sva pa itak mela ''delo'' (haha.. pa lih včeraj sm bla glasna, da mu kao ni več do slončkanja- )... tako, da bom mogla it kej spat pa energijo nabrat a te je izmučil tvoj? UUu.. kaj mi je delal hahaha... hecam se!! prow fajn je blo.. najprej sva se nekaj ''spričkala'' (oz. js sm ga baje neki užalla.. hihi), pol pa sej veš.. make up sex je še vedno najboljša rešitev ti si se naspala? sem se za silo,ker si je mala priborila včeraj mesto v najini postelji-sej v bistvu je dost prostora,sam se mala zguzi čist men za hrbet,moj pa spi ko krallj sm prebrala, da si skoraj zgrnla s pojstle ja sej js se grem nazaj uležt k mojemu... neki je buban pa grem pogledat, če kaj rabi.. zvečer bom dala sestri eno majčko, pa upam, da me spusti na pc see 'ya
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:12:28
|
|
|
|
Pupa7
|
sej sm vedla, da ko bom uletela s svojimi klobasami, da boste raj vse ušle
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:13:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej sm vedla, da ko bom uletela s svojimi klobasami, da boste raj vse ušle a si uživala?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:13:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa kuham kranjske klobase za kosilo, joj kako sem jih težko pričakala pa so le prišle haha... če sm js pingvin, pol boš ti od danes naprej kranjska klobasa kako ste kaj danes? meni kar oči skupaj lezejo, ker sm včeraj zaspala šele ob 2.30, ker mojga ni blo doma zjutraj sva pa itak mela ''delo'' (haha.. pa lih včeraj sm bla glasna, da mu kao ni več do slončkanja- )... tako, da bom mogla it kej spat pa energijo nabrat a te je izmučil tvoj? UUu.. kaj mi je delal hahaha... hecam se!! prow fajn je blo.. najprej sva se nekaj ''spričkala'' (oz. js sm ga baje neki užalla.. hihi), pol pa sej veš.. make up sex je še vedno najboljša rešitev ti si se naspala? sem se za silo,ker si je mala priborila včeraj mesto v najini postelji-sej v bistvu je dost prostora,sam se mala zguzi čist men za hrbet,moj pa spi ko krallj sm prebrala, da si skoraj zgrnla s pojstle ja sej js se grem nazaj uležt k mojemu... neki je buban pa grem pogledat, če kaj rabi.. zvečer bom dala sestri eno majčko, pa upam, da me spusti na pc see 'ya a ga je zaključek zdelal?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:14:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 A sm js s tem slončkanjem čisto vse prestrašla al kako?? mene ne,moram delat kontrolo v kuhinji kje so pa vse ostale,pa nimam pojma. Pupa je pa menda padla v trans,ker si je po dooolgem času prišla do kranjske klobase KAJ SI TI NOOOOOOR KAK JE BLA DOBRA KLOBASA je moj pol pustu zame za popoldansko malco hahahahaha zdaj pa si bom en barcaffe turški naredla pa z alpskim mlekom... SM TOOOOK VSEEELAAAAAA pol pa imaš danes tak dan,kot ,da bi bila v SLo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:15:03
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej sm vedla, da ko bom uletela s svojimi klobasami, da boste raj vse ušle js sm hotla uit že preden si ti pisala (sm pisala medtem, ko si pisala ti) tako, da moj odhod ne šteje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:15:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej sm vedla, da ko bom uletela s svojimi klobasami, da boste raj vse ušle a si uživala? tok sm brundala pa vzdihvala zravn, da je verjetn še kdo mislu da nismo pr kosilu ampak pr
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:16:04
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa kuham kranjske klobase za kosilo, joj kako sem jih težko pričakala pa so le prišle haha... če sm js pingvin, pol boš ti od danes naprej kranjska klobasa kako ste kaj danes? meni kar oči skupaj lezejo, ker sm včeraj zaspala šele ob 2.30, ker mojga ni blo doma zjutraj sva pa itak mela ''delo'' (haha.. pa lih včeraj sm bla glasna, da mu kao ni več do slončkanja- )... tako, da bom mogla it kej spat pa energijo nabrat a te je izmučil tvoj? UUu.. kaj mi je delal hahaha... hecam se!! prow fajn je blo.. najprej sva se nekaj ''spričkala'' (oz. js sm ga baje neki užalla.. hihi), pol pa sej veš.. make up sex je še vedno najboljša rešitev ti si se naspala? sem se za silo,ker si je mala priborila včeraj mesto v najini postelji-sej v bistvu je dost prostora,sam se mala zguzi čist men za hrbet,moj pa spi ko krallj sm prebrala, da si skoraj zgrnla s pojstle ja sej js se grem nazaj uležt k mojemu... neki je buban pa grem pogledat, če kaj rabi.. zvečer bom dala sestri eno majčko, pa upam, da me spusti na pc see 'ya a ga je zaključek zdelal? ja glede na to, kako sm dobra v pojstli (še posebej s tem bauhom) bi rekla, da JA!! hahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:16:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 A sm js s tem slončkanjem čisto vse prestrašla al kako?? mene ne,moram delat kontrolo v kuhinji kje so pa vse ostale,pa nimam pojma. Pupa je pa menda padla v trans,ker si je po dooolgem času prišla do kranjske klobase KAJ SI TI NOOOOOOR KAK JE BLA DOBRA KLOBASA je moj pol pustu zame za popoldansko malco hahahahaha zdaj pa si bom en barcaffe turški naredla pa z alpskim mlekom... SM TOOOOK VSEEELAAAAAA pol pa imaš danes tak dan,kot ,da bi bila v SLo skoraj ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:18:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej sm vedla, da ko bom uletela s svojimi klobasami, da boste raj vse ušle a si uživala? tok sm brundala pa vzdihvala zravn, da je verjetn še kdo mislu da nismo pr kosilu ampak pr si sprobovala,če še znaš štime iz sebe spravljat?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:18:38
|
|
|
|
Pupa7
|
nič si grem kafe narest
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:19:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa kuham kranjske klobase za kosilo, joj kako sem jih težko pričakala pa so le prišle haha... če sm js pingvin, pol boš ti od danes naprej kranjska klobasa kako ste kaj danes? meni kar oči skupaj lezejo, ker sm včeraj zaspala šele ob 2.30, ker mojga ni blo doma zjutraj sva pa itak mela ''delo'' (haha.. pa lih včeraj sm bla glasna, da mu kao ni več do slončkanja- )... tako, da bom mogla it kej spat pa energijo nabrat a te je izmučil tvoj? UUu.. kaj mi je delal hahaha... hecam se!! prow fajn je blo.. najprej sva se nekaj ''spričkala'' (oz. js sm ga baje neki užalla.. hihi), pol pa sej veš.. make up sex je še vedno najboljša rešitev ti si se naspala? sem se za silo,ker si je mala priborila včeraj mesto v najini postelji-sej v bistvu je dost prostora,sam se mala zguzi čist men za hrbet,moj pa spi ko krallj sm prebrala, da si skoraj zgrnla s pojstle ja sej js se grem nazaj uležt k mojemu... neki je buban pa grem pogledat, če kaj rabi.. zvečer bom dala sestri eno majčko, pa upam, da me spusti na pc see 'ya a ga je zaključek zdelal? ja glede na to, kako sm dobra v pojstli (še posebej s tem bauhom) bi rekla, da JA!! hahaha
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:19:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej sm vedla, da ko bom uletela s svojimi klobasami, da boste raj vse ušle a si uživala? tok sm brundala pa vzdihvala zravn, da je verjetn še kdo mislu da nismo pr kosilu ampak pr si sprobovala,če še znaš štime iz sebe spravljat? ni blo treba blefirat hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:19:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič si grem kafe narest greš štime še naprej spuščat?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:20:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej sm vedla, da ko bom uletela s svojimi klobasami, da boste raj vse ušle a si uživala? tok sm brundala pa vzdihvala zravn, da je verjetn še kdo mislu da nismo pr kosilu ampak pr si sprobovala,če še znaš štime iz sebe spravljat? ni blo treba blefirat hahahaha a se ti je še česa zluštalo?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:21:09
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič si grem kafe narest greš štime še naprej spuščat? a seveda, zdej pa res... se beremo popoldan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:22:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič si grem kafe narest greš štime še naprej spuščat? a seveda, zdej pa res... se beremo popoldan ajde,mi pa tud gremo počas jest,potem pa se gremo mal potepat in seveda po voziček,ma sem res full navdušena
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 11.1.2009 13:22:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej sm vedla, da ko bom uletela s svojimi klobasami, da boste raj vse ušle a si uživala? tok sm brundala pa vzdihvala zravn, da je verjetn še kdo mislu da nismo pr kosilu ampak pr si sprobovala,če še znaš štime iz sebe spravljat? ni blo treba blefirat hahahaha a se ti je še česa zluštalo? babičine domače čokoladne potice, sam to dobim drug mesec
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?