čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica helo, jaz nočna ptica tle strašim..... JASNA ; KOKICA ;NOVO- kompikacije glede matičnih celic imaš v tem smislu, da se pač s tem ukvarjaš in rihtaš paket in ga sabo vlašiš, potem pa en drug ponuca tvoje celice (čeprav je verjetnost da bodo nekomu ustrezale res zelo majhna) OBLEKE ZA IZ P: 2*bekica, žabice, kompletek, za čez pa po potrebi še kaj , kapica copatki in odejica, če bo mraz pa še kaj. jaz bom konec marca rodila, tako da bo nabrž že konc zime? MŠ: ve po 3 dni hodite, halo.... kaj pa potem tle v LJ delajo celo znanost po 10 srečanj po 2 uri skup, pa še na 2 extra lahko greš- veliko se bomo naučile, ni kaj, sam meni je koristno lahko noč, mene tako napenja, ker sem 1 l donata spila, ker me je pekla zgaga včeraj, sedaj je pa cel sem bla že 4 x na WC, jao.....drgač pa zaprta.....še 5 dni sluzbe..jupi meni pa se to ne zdijo neke komplikacije...če pa bo kdo druh rabil moje celice pa tudi okej, saj pa se zavestno za to odločiš, ,že pred darovanjem..kot sem že enkrat zapisala..to si predstavljajte kot krvodajalstvo..tam se tudi ne vprašaš komu bo moja kri pomagala, če sploh komu? Tak, da ja sem zelooo vesela, da sem se odločila za ta korak...moramo pa se zavedati, da je darovanje v javno banko pri nas novost in še v povojih..dajmo času čas..saj bodo že tako pošlihtali, da bodo porodnišnice same posrbele za odvoz v Lj...Sicer pa je tudi v pripravi zakonodaja, ko bodo pri vsakem porodu kar po defaultu vzeli popk. kri in jo shranili...To je po moje edino pravilno, kot pa da šiba v kontejnerje za smeti... jst se strinjam, stabo, sama sem tud žeposlala papirje, in čakam na paket
|