Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:30:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Midva sva se vselila pred 3 meseci, pa še zdaj nisva čist vseljena,pa tudi drugi pravijo, ko se jaz sekiram, kaj mi še manjka, da naj se ne sekiram, ker ko bo mala tak ne bom imela časa niti pospravljat, kaj šele kaj drugega. se strinjam. Jaz že zdaj nimam časa prepustim mojemu da pospravi..da jaz slučajno kaj ne zamudim na RR jaz ga pa uvajam v svet, kjer moški sesajo in kuhajo, perejo .... Moderna ženska.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:31:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo mam domače borovničke še doma. kak pa veš da tote niso domače?? so preveč vodene no,vsaj štajerske niso se vidi od kod smo,a ne novo?v naših krajih razturamo Pravijo, da je pri nas že 0,5 promila v zraku, tak da imamo pri pihanju posebne Ugodnosti! Pridite kaj naokrog, boste videle! a moraš vse naše skrivnosti odkrit pa zs sem ti poslala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:31:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: lejca oj,sm nazaj...iz nosa tece da je joj..povejte mi ..a lahk uporabim kapljice za v nos (Benil)? ma jst nisem nč v saebe dajala ko sem bila prehlajena prejšnji teden...probaj raje kaj inhalirat...pač more it ven in ni kaj... Slano, vročo vodo inhaliraj. Daj si jo v posodo, pokri glavo z brisačo in vdihuj.
< Sporočilo je popravil novo -- 16.1.2009 21:32:09 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:32:12
|
|
|
|
lejca
|
ok..ne bom..za vsak slucaj
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:32:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Midva sva se vselila pred 3 meseci, pa še zdaj nisva čist vseljena,pa tudi drugi pravijo, ko se jaz sekiram, kaj mi še manjka, da naj se ne sekiram, ker ko bo mala tak ne bom imela časa niti pospravljat, kaj šele kaj drugega. se strinjam. Jaz že zdaj nimam časa prepustim mojemu da pospravi..da jaz slučajno kaj ne zamudim na RR jaz ga pa uvajam v svet, kjer moški sesajo in kuhajo, perejo .... Moderna ženska. da ti ne bo prehitro omagal in kak se mu dopade?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:35:07
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Midva sva se vselila pred 3 meseci, pa še zdaj nisva čist vseljena,pa tudi drugi pravijo, ko se jaz sekiram, kaj mi še manjka, da naj se ne sekiram, ker ko bo mala tak ne bom imela časa niti pospravljat, kaj šele kaj drugega. se strinjam. Jaz že zdaj nimam časa prepustim mojemu da pospravi..da jaz slučajno kaj ne zamudim na RR jaz ga pa uvajam v svet, kjer moški sesajo in kuhajo, perejo .... Moderna ženska. da ti ne bo prehitro omagal in kak se mu dopade? Vedno bolj bled postaja, ko mu naštevam dela, ki bodo z marcem nastopila
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:37:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Midva sva se vselila pred 3 meseci, pa še zdaj nisva čist vseljena,pa tudi drugi pravijo, ko se jaz sekiram, kaj mi še manjka, da naj se ne sekiram, ker ko bo mala tak ne bom imela časa niti pospravljat, kaj šele kaj drugega. se strinjam. Jaz že zdaj nimam časa prepustim mojemu da pospravi..da jaz slučajno kaj ne zamudim na RR jaz ga pa uvajam v svet, kjer moški sesajo in kuhajo, perejo .... Moderna ženska. da ti ne bo prehitro omagal in kak se mu dopade? Vedno bolj bled postaja, ko mu naštevam dela, ki bodo z marcem nastopila kak pa ne bi
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:38:52
|
|
|
|
spps
|
čebeica,dolči kaj sam čekirata?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:39:49
|
|
|
|
Najaa
|
Pa jaz sem tudi tu! Mislim, da bomo do nasl. vikenda na 5.delu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:40:52
|
|
|
|
Lolita23
|
Ti povem, da sem zadnjič pač kuhala, pa še cote sem imela za obest, pa ga prsoim da naj jih, je kar v kuhinjo stekel, pa začel kuhat. Pa sej se mora navadit pomagat, ker je malo razvajen v primerjavi z drugimi moškimi, koliko opazim.Od ene moje kolegice dela vse to kar sem naštela, potem se pa pred mojim afna da ne.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:43:14
|
|
|
|
dolči
|
evo zdajle sem prišla do konca,pa sem ob enajstih dopoldan nehala brat. Babuške jaz vas res ne dohajam. Še bolj žalostno je pa to,da sproti pozabljam o čem je tekla debata.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:43:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ti povem, da sem zadnjič pač kuhala, pa še cote sem imela za obest, pa ga prsoim da naj jih, je kar v kuhinjo stekel, pa začel kuhat. Pa sej se mora navadit pomagat, ker je malo razvajen v primerjavi z drugimi moškimi, koliko opazim.Od ene moje kolegice dela vse to kar sem naštela, potem se pa pred mojim afna da ne. ti si pa zahtevna!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:44:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči evo zdajle sem prišla do konca,pa sem ob enajstih dopoldan nehala brat. Babuške jaz vas res ne dohajam. Še bolj žalostno je pa to,da sproti pozabljam o čem je tekla debata. pametni pišejo!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:47:44
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ti povem, da sem zadnjič pač kuhala, pa še cote sem imela za obest, pa ga prsoim da naj jih, je kar v kuhinjo stekel, pa začel kuhat. Pa sej se mora navadit pomagat, ker je malo razvajen v primerjavi z drugimi moškimi, koliko opazim.Od ene moje kolegice dela vse to kar sem naštela, potem se pa pred mojim afna da ne. ti si pa zahtevna! Sploh ne sam ne bi rada, da bi bila za vse sama, tak kot njegova mama.Kosi trato sama,naštima tastu oblačila, skuha kosilo, oni ga pojejo ona pa komaj začne.Bolj ko ne ženska vse sama naredi, potem ob koncu dneva pa mora še toplo večerjo naredit, včasih je že na konc.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:47:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa jaz sem tudi tu! Mislim, da bomo do nasl. vikenda na 5.delu! dobro nam kaže
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:47:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči evo zdajle sem prišla do konca,pa sem ob enajstih dopoldan nehala brat. Babuške jaz vas res ne dohajam. Še bolj žalostno je pa to,da sproti pozabljam o čem je tekla debata. ne se sekirat zarad tega
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:47:58
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj sem zamudila?? me je dol vrglo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:49:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ti povem, da sem zadnjič pač kuhala, pa še cote sem imela za obest, pa ga prsoim da naj jih, je kar v kuhinjo stekel, pa začel kuhat. Pa sej se mora navadit pomagat, ker je malo razvajen v primerjavi z drugimi moškimi, koliko opazim.Od ene moje kolegice dela vse to kar sem naštela, potem se pa pred mojim afna da ne. ti si pa zahtevna! Sploh ne sam ne bi rada, da bi bila za vse sama, tak kot njegova mama.Kosi trato sama,naštima tastu oblačila, skuha kosilo, oni ga pojejo ona pa komaj začne.Bolj ko ne ženska vse sama naredi, potem ob koncu dneva pa mora še toplo večerjo naredit, včasih je že na konc. Ti dam prav!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:50:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj sem zamudila?? me je dol vrglo Človek je stopil na luno!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:50:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj sem zamudila?? me je dol vrglo ničkaj,ker se zadeve umirjajo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:51:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj sem zamudila?? me je dol vrglo ničkaj,ker se zadeve umirjajo Jaz sem prišla gor, pa se verjetno druge počasi odpravljate.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:51:48
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ti povem, da sem zadnjič pač kuhala, pa še cote sem imela za obest, pa ga prsoim da naj jih, je kar v kuhinjo stekel, pa začel kuhat. Pa sej se mora navadit pomagat, ker je malo razvajen v primerjavi z drugimi moškimi, koliko opazim.Od ene moje kolegice dela vse to kar sem naštela, potem se pa pred mojim afna da ne. ti si pa zahtevna! Sploh ne sam ne bi rada, da bi bila za vse sama, tak kot njegova mama.Kosi trato sama,naštima tastu oblačila, skuha kosilo, oni ga pojejo ona pa komaj začne.Bolj ko ne ženska vse sama naredi, potem ob koncu dneva pa mora še toplo večerjo naredit, včasih je že na konc. Ti dam prav! Na koncu bom pa sam imela še bolj razvajeno družino.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:51:58
|
|
|
|
novo
|
nič, zdaj se bom pa res spravla dol, ker mi že grejo neumnosti po glavi. Čas za gledanje TV!
< Sporočilo je popravil novo -- 16.1.2009 21:52:28 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:52:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ti povem, da sem zadnjič pač kuhala, pa še cote sem imela za obest, pa ga prsoim da naj jih, je kar v kuhinjo stekel, pa začel kuhat. Pa sej se mora navadit pomagat, ker je malo razvajen v primerjavi z drugimi moškimi, koliko opazim.Od ene moje kolegice dela vse to kar sem naštela, potem se pa pred mojim afna da ne. ti si pa zahtevna! Sploh ne sam ne bi rada, da bi bila za vse sama, tak kot njegova mama.Kosi trato sama,naštima tastu oblačila, skuha kosilo, oni ga pojejo ona pa komaj začne.Bolj ko ne ženska vse sama naredi, potem ob koncu dneva pa mora še toplo večerjo naredit, včasih je že na konc. se mi zdi,da je še vedn velik družin takih,ko bi mogla pedinat moške od spredi in zadi.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:53:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj sem zamudila?? me je dol vrglo Človek je stopil na luno! daj nea zabavaj? kdaj? zdaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?