Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 13:34:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka sem dobila odločbo od socialne in sem super vesela, bom dobila še malenkost več porodniške kot prvič, sem si pa izračunala kar precej manj, ker sem delala skoraj ves čas samo po 6 ur ali pa bila na bolniški, tako, da se je res super izšlo na koncu najaa - saj bo vse v redu, na koncu pa vam bo v novem stanovanju še lepše kot zdaj. No, če pa greste slučajno v Celje živet, se vam lahko še jaz pridružim na sprehodih, ker mi tudi razmišljamo o tem,da bi si gor kupili hiško, ko tole tukaj prodamo... čestitke za urejo birokracijo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 13:35:15
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Uuuuu aja.. midva sva bla pa danes na matičnem uradu in potrdila datum poroke!! tako da 29.8. je MOJ DAN!!! čestitam za poroko! čestitke tudi za preglede...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 13:35:28
|
|
|
|
jjasna85
|
Hvala pocka, pondelak in spps!! zdej pa na malo popoldanskega počitka, ker sm danes že cel dan okoli in rahlo ne vem več niti, da sm živa... sej pridem pol nazaj sprejemat čestitke
< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 16.1.2009 13:36:01 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 13:36:40
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka sem dobila odločbo od socialne in sem super vesela, bom dobila še malenkost več porodniške kot prvič, sem si pa izračunala kar precej manj, ker sem delala skoraj ves čas samo po 6 ur ali pa bila na bolniški, tako, da se je res super izšlo na koncu čestitke tudi tebi,da se je tako izšlo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 13:38:12
|
|
|
|
pondelak
|
prsi-mleko-tudi meni včasih priteče kaj prozorne tekočine
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 13:48:52
|
|
|
|
pocka
|
meni pa iz prsi enako kot prvič, "kaplja" malo rumene tekočine, ampak res zelo malo, v bistvu vidim zvečer na modrčku malo rumeno
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:06:17
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka sem dobila odločbo od socialne in sem super vesela, bom dobila še malenkost več porodniške kot prvič, sem si pa izračunala kar precej manj, ker sem delala skoraj ves čas samo po 6 ur ali pa bila na bolniški, tako, da se je res super izšlo na koncu najaa - saj bo vse v redu, na koncu pa vam bo v novem stanovanju še lepše kot zdaj. No, če pa greste slučajno v Celje živet, se vam lahko še jaz pridružim na sprehodih, ker mi tudi razmišljamo o tem,da bi si gor kupili hiško, ko tole tukaj prodamo... super za porodniško... ...a si ti tudi celjanka? no, potem pa kar obe z najo pridita v celje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:24:36
|
|
|
|
trezika
|
aloalo Kako smo? Pr nas je tak lep dan...js sn pa spet sama doma in nimam koga, ki bi šel zraven mene na sprehod...zdaj pa mi je tečnooooooooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:26:41
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: pocka sem dobila odločbo od socialne in sem super vesela, bom dobila še malenkost več porodniške kot prvič, sem si pa izračunala kar precej manj, ker sem delala skoraj ves čas samo po 6 ur ali pa bila na bolniški, tako, da se je res super izšlo na koncu najaa - saj bo vse v redu, na koncu pa vam bo v novem stanovanju še lepše kot zdaj. No, če pa greste slučajno v Celje živet, se vam lahko še jaz pridružim na sprehodih, ker mi tudi razmišljamo o tem,da bi si gor kupili hiško, ko tole tukaj prodamo... super za porodniško... ...a si ti tudi celjanka? no, potem pa kar obe z najo pridita v celje... ne, ne moj je iz Celja, pa me prepričuje, da bi šli gor živet, no,saj me je že skoraj prepričal
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:30:57
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: pocka sem dobila odločbo od socialne in sem super vesela, bom dobila še malenkost več porodniške kot prvič, sem si pa izračunala kar precej manj, ker sem delala skoraj ves čas samo po 6 ur ali pa bila na bolniški, tako, da se je res super izšlo na koncu najaa - saj bo vse v redu, na koncu pa vam bo v novem stanovanju še lepše kot zdaj. No, če pa greste slučajno v Celje živet, se vam lahko še jaz pridružim na sprehodih, ker mi tudi razmišljamo o tem,da bi si gor kupili hiško, ko tole tukaj prodamo... super za porodniško... ...a si ti tudi celjanka? no, potem pa kar obe z najo pridita v celje... ne, ne moj je iz Celja, pa me prepričuje, da bi šli gor živet, no,saj me je že skoraj prepričal daj pridi...bom imela s kom za govorit po moje...po primorsko...pa čimprej...da bomo v P in imele veliko skupnih sprehodov...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:32:52
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: pocka sem dobila odločbo od socialne in sem super vesela, bom dobila še malenkost več porodniške kot prvič, sem si pa izračunala kar precej manj, ker sem delala skoraj ves čas samo po 6 ur ali pa bila na bolniški, tako, da se je res super izšlo na koncu najaa - saj bo vse v redu, na koncu pa vam bo v novem stanovanju še lepše kot zdaj. No, če pa greste slučajno v Celje živet, se vam lahko še jaz pridružim na sprehodih, ker mi tudi razmišljamo o tem,da bi si gor kupili hiško, ko tole tukaj prodamo... super za porodniško... ...a si ti tudi celjanka? no, potem pa kar obe z najo pridita v celje... ne, ne moj je iz Celja, pa me prepričuje, da bi šli gor živet, no,saj me je že skoraj prepričal daj pridi...bom imela s kom za govorit po moje...po primorsko...pa čimprej...da bomo v P in imele veliko skupnih sprehodov... ma ti si primorka? Sem zgleda zgrešila tale podatek? Od kod pa si?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:34:52
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 halllloooo !! a danes pa dela RR? včeraj sm hotla nardit raport iz pregleda, pa mi kar ni pustilo, da bi vam pisala tako da delam raport danes: načeloma je vse ok (UZ ni blo tako da kaj več podatkov tudi ne vem ), reku je, da je vse na svojem mestu... glavica je spodaj in je lepo obrnjen.. zredila sm se pa samo za 1 kilo tako, da jih nism več poslušala da ki kakšen slon sem drugače je pa tle še ena nova slikica - slikana včeraj (35.teden)... dam LINK, ker kopirat noče (http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=124794). za seznamček: - kg: +14 (vse skupaj!!! )
- naslednji pregled: 5.2.
helouuu čestitke!!! tako za pregled kot za datum poroke, jaz svojga še zdaj nevem pa se drug mesec poročim
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:34:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Uuuuu aja.. midva sva bla pa danes na matičnem uradu in potrdila datum poroke!! tako da 29.8. je MOJ DAN!!! Juhuhu!!!! In čestitke za pregled! In za samo 1 kilco! Slikca je ful lepa. Sam trebušček te je.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:36:01
|
|
|
|
Najaa
|
pocka, tudi tebi čestitke za fajn porodniško! Pa ne nam zdaj s primorske uiti na štajersko, no! A tvoj je celjan? Fajn dedci ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:36:08
|
|
|
|
Dali*
|
Ja, se ne prodam za štajerko, čeprav so super štajerci...sem že 15 let v CE, sicer sem pa iz Wajdušne
< Sporočilo je popravil Dali* -- 16.1.2009 14:38:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:36:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika aloalo Kako smo? Pr nas je tak lep dan...js sn pa spet sama doma in nimam koga, ki bi šel zraven mene na sprehod...zdaj pa mi je tečnooooooooo grem jaz s tabo, kje se dobive
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:37:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika aloalo Kako smo? Pr nas je tak lep dan...js sn pa spet sama doma in nimam koga, ki bi šel zraven mene na sprehod...zdaj pa mi je tečnooooooooo grem jaz s tabo, kje se dobive Jaz sem vama tud pridružim. Alo, grem ven na sonček.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:39:51
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika aloalo Kako smo? Pr nas je tak lep dan...js sn pa spet sama doma in nimam koga, ki bi šel zraven mene na sprehod...zdaj pa mi je tečnooooooooo grem jaz s tabo, kje se dobive Jaz sem vama tud pridružim. Alo, grem ven na sonček. Uživajte na sončku...jaz sem že danes...sedaj se je pa pooblačilo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:41:54
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, tudi tebi čestitke za fajn porodniško! Pa ne nam zdaj s primorske uiti na štajersko, no! A tvoj je celjan? Fajn dedci ne? ja itak, da so fajn, he he! Mi bi šli gor iz istega razloga kot si ga ti omenila prej, za isti denar kot bi tu kupili enosobno stanovanje v Luciji, si lahko gor kupimo hiško... IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ja, se ne prodam za štajerko, čeprav so super štajerci...sem že 15 let v CE, sicer sem pa iz Wajdušne aaaa, z edinega slovenskega mesta na W , in kako je, a se je težko navaditi? Mene najbolj skrbi,da bi šli gor, pa se nebi mogla navadit, ker pol mi ni več poti nazaj, finančno gledano
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:44:35
|
|
|
|
Pupa7
|
pocka, pa saj smo prilagodljivi, se povsod navadiš in kakor si nardiš tko maš, ponavadi kr fajn
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 14:47:38
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ja, se ne prodam za štajerko, čeprav so super štajerci...sem že 15 let v CE, sicer sem pa iz Wajdušne aaaa, z edinega slovenskega mesta na W , in kako je, a se je težko navaditi? Mene najbolj skrbi,da bi šli gor, pa se nebi mogla navadit, ker pol mi ni več poti nazaj, finančno gledano ha ha...ja...CE je super...vse maš na dosegu...trgovine, LJ, MB, Avstrija...ma vse je na voljo. Čudovita okolica, hribi, doline, narava, sprehodi za Savinjo in čez Petriček pa po mestu...meni je res fajn. Res je pa, da manjka samo še morje...No, pa veliko term je v bližini za se it mal savnat in kopat...ma super točka za vse...pa glih prav veliko, da lahko vse obhodiš... Mam že eno frendico, ki je prav tako iz Lucije in se je preselila v CE...ji nič ne manjka...saj bi jo mogoče poznala, če si iz Lucije. Ji je ime na M in je moj letnik.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 15:26:22
|
|
|
|
tasa_m
|
dober dan, brala vas nebom za nazaj ker priznam da mi ni! Sem mela danes že tolko letanja, zrihtala nič tak da bomo naslednji tedn zopet skakali na relaciji Mb.-Lenart. Še sreča da ni daleč Sem pa tudi jaz dobila odločbo za bolniško in imam spet podaljšano!! jjasna.. čestitke za datum poroke pocka .. za odločbo! trezika.. jaz grem z tabo na sprehod..sam do lenarta pridi najaa .. komaj zdaj sem videla zs, sem ti odgovorila že nazaj nič, zdaj pa grem jest..drugače bom mojo tamiceno čist zastradala..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.1.2009 15:34:25 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 15:45:38
|
|
|
|
SRCCEK
|
Ojla sonosečke. Ampak ste pa res ene čveke.....na kateri strani že smo SEZNAM: spps, zakaj pa meni nisi spremenila podatke ? U glavnm, do sedaj sm se zredila 11 kg, naslednji pregled je 29.1, glede na to, da sm sama ostala na 27.3, ti moram povedat, da je moj pravi PDP 28.3., tako da prosim, še to popravi. Hvala. Meni v materinski piše da sem že v 32. tednu, vendar bolj ko seštevam dneve, bolj ugotavljam, da so se zmotili za dva tedna....po moje bi danes mogla bit točno 30. tednov! A nej mojega G kej opozorim na to??? DOPUST: glede na vse kar berem od vas tukej gor, mam jest super delodajalca, ker mi sploh ni treba nič letošnjega dopusta skoristit, se mi vse prenese v naslednje leto . Upam, da bo tudi vam uspelo doseči svoje jjasna85 čestitke za datum poroke in želim ti, da bi bil to tvoj najlepši dan. Moj je bil-bilo je čarobno!!!!! SONČEK?? pri nas na dolenskem ga ni bilo in ga tudi sedaj ni, tako da ste srečke, če ga imate, pa izkoristite ga!! Želim vam čim lepši vikend, izkoristite ga za svoje ljube in uživajte!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 16:20:38
|
|
|
|
Pupa7
|
ojla, evo mene lepo sem se zabubla v dekco in na sončku na balkonu brala skoraj eno uro, pol me je pa mičken zebst začelo tasa ja maš vsaj izgovor, da greš spet malo domov, da te razvajajo srccek čestitke za pregled, kako pa to, da imaš ponoven pregled že čez 14 dni? G pa komot vprašaš, če se ti tedni ne izidejo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?