|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Orca
10.1.2009 22:57:22   
sanelaa
Jaz sama največ in redno uporabljam gel za tuširanje in losion za telo z okusom jagodne limonade. sama sem namreč mamica 2-mesečnega sinka in mi je ful pomembno s čim se stuširam. Ga namreč polno dojim in pri tem gelu ni bojanzni da bi na dojkah ostalo karkoli spornega. Ko se z losionom namažem.........uf, takrat mi pa najprej moj kuža stisne velkega lupčka, fant me pa v spalnici skoraj poje. user posted image Enostavno se mi ne more upreti.....user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Orca
10.1.2009 22:59:22   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Joj babe nehajte...user posted image






Jaz tudi tako pravim......ampak očitno gre s strani bumerangice za nekaj globljega ker enostavno me more odnehati. user posted image


Lepo se imejte, jaz grem spat......

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Orca
10.1.2009 22:59:29   
Anonimen
Jagoda pravš.....hm......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanelaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Orca
10.1.2009 23:00:18   
BUŠICA
jaz sem se pogovarjala z farmacevtko in ta mi je povedala, da izdelek, ki ne sme zaiti v oči,se peni itd., ne more bit preveč naraven. stvar je v tem, da ta kozmetika (in ogromno drugih znamk, ki propagirajo naravno), ni 4-krat boljša od ostalih znamk v drogeriji, cena pa je 4-krat višja! to je zame nateg! pa še nekaj- raznorazni certifikati se dajo kupit.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Orca
10.1.2009 23:05:27   
Anonimen
Cene sploh niso tko hudo visokeuser posted image
V drogerijah je pa 90% kozmetika ki je testirana na žvalcah.

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Orca
10.1.2009 23:06:14   
sanelaa
NO, preden se zleknem lahko samo še dodam, da je trovina o kateri teče debata  bila predstavljena v reviji Delo, priloga Kult, stran 17. Naslov članka: Nečimrnost brez slabe vesti.

Članek je ful dobro napisan, v njem je poudarjeno da gre za naravno kozmetiko, in vsak pameten lahko ve da se v revijah ne objavljajo stvari tjavendan.

NO, jaz sem članek z velikm veseljem prebrala, seveda sem zdaj še tolko bolj prepričana v kozmetiko oz. v to, da sem se pravilno odločila ko sem jo izbrala.


Zdaj pa res grem spat, ker sem se več kot eno uro trudila da je mali Luka zaspal, tako da moram tišino izkoristit za počitek. user posted image

< Sporočilo je popravil sanelaa -- 10.1.2009 23:13:20 >

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Orca
10.1.2009 23:09:14   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

jaz sem se pogovarjala z farmacevtko in ta mi je povedala, da izdelek, ki ne sme zaiti v oči,se peni itd., ne more bit preveč naraven. stvar je v tem, da ta kozmetika (in ogromno drugih znamk, ki propagirajo naravno), ni 4-krat boljša od ostalih znamk v drogeriji, cena pa je 4-krat višja! to je zame nateg! pa še nekaj- raznorazni certifikati se dajo kupit.



Glej, limona je naravna, kaj ne? NO, je naravna, poskusi si jo stisnit v oči pa boš videla kaj bo. Če se vam zdi, da zarad tega ker je naravna lahko pride v oči.. Probajte. Johnson&Johnson šampon ti lahko gre v oči, a je zato naraven? user posted image

< Sporočilo je popravil sanelaa -- 10.1.2009 23:10:51 >

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Orca
10.1.2009 23:13:38   
BUŠICA
ne me narobe razumet- sem totalno proti testiranju na živalih. sem sama bila tudi vesela, da sem našla nekaj naravnega zase... potem mi je veselje skazilo mnenje omenjene farmacevtke. nisem niti vsega pisala, kar mi je razlagala, je pa vsekakor bilo logično. tako da iščem naprej svojo naravno kozmetiko...

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Orca
10.1.2009 23:16:17   
BUŠICA
sanelaa- pa ravno limona!

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Orca
11.1.2009 0:03:25   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

sama sem namreč mamica 2-mesečnega sinka in mi je ful pomembno s čim se stuširam. Ga namreč polno dojim in pri tem gelu ni bojanzni da bi na dojkah ostalo karkoli spornega. 


Bullšit. user posted image

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Orca
11.1.2009 8:14:14   
ZARA
Torej. Iz napisanega sem uspela razbrati, da je Orca naravna kozmetika, ki ne sme zaiti v oči.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Orca
11.1.2009 9:09:59   
bumerang
1. Tudi sama podpiram naravno kozmetiko in tudi sama težim k temu, da kupujem izdelke, ki ne testirajo na živalih. Nenazadnje sem bila vegetarijanka več kot 15 let in to v času, ko še ni bilo moderno!

2. Pojma nimam, kje trgovina je, pojma nimam, kdo so lastniki in nimam nič osebnega proti nikomur. Prvič sem o omenjeni kozmetiki brala ravno na forumu RR, potem odprla njihovo slovensko stran in kasneje še ameriško. Ker sem bila ravno v obdobju menjave kozmetike zaradi težav s kožo, nisem hotela ponovno kupovati kar nekaj samo zato, ker lepo zgleda, zato sem se o omenjeni kozmetiki pozanimala na specializiranem forumu in pri ljudeh, ki se razumejo na kemijo, farmacijo in kozmetologijo. Ker sem dobila odgovore, ki so bili ostro protislovni s tem, kar je napisano na domači strani (ameriški), sem na specializiranem kozmetološkem forumu postavila nekaj konkretnih vprašanj in namesto odgovorov na vprašanja dobila grožnje s tožbo. In to je to. In je vse.
Se ve nikoli ne sprašujete, kaj kupujete? Kupujete kozmetiko po tem, kako izgleda in kako diši? Jaz ne več, posebej ne tiste, ki jo dajem na obraz.

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa
Članek je ful dobro napisan, v njem je poudarjeno da gre za naravno kozmetiko, in vsak pameten lahko ve da se v revijah ne objavljajo stvari tjavendan.


user posted image  
Saj ne vem, kaj naj napišem. Tale sestavek pove vse o tvoji kapaciteti.
Daj malo poglej spodaj pod članek, če slučajno ne piše z malimi črkami "plačano oglasno sporočilo". Pa saj človek ne more verjet, da so ljudje lahko tako naivni.
A da v revijah ne objavljajo stvari tjavendan. user posted image  user posted image  user posted image

3. Kot sem že zapisala, certifikatov obstaja na tone. Takih in onakšnih. Zdaj pa ne vem ali ste funkcionalno nepismene ali celo kaj drugega, napisala sem, da nima BDIH certifikata in da nima Vegan certifikata in da nima tistega certifikata, ki ima logo zajčka in označuje netestiranje na živalih.

tale certifikat:
http://search.caringconsumer.com/search_list_icons.aspx?Donottest=8&Product=0&Dotest=-1

pa je certifikat, za katerega piše, citiram:

What types of companies are on the 'Don't Test' list?
The "Don't Test" list may include companies that manufacture both products that are and products that are not required to be tested on animals, but in order to be listed, each company has stated that it does not conduct any animal tests that are not required by law.

Zdaj pa če ne razumeš, kaj to pomeni, se prej pozanimaj ali pa uporabi vsaj translator! A je tu omenjen kak certifikat?

4. Hkrati sem zapisala, da je čisto mogoče, da ima kateri drugi certifikat, ker jih je pač mnogo različnih, čeprav se mi zdi čudno, da na njihovi domači strani ni logota. Ker cerfitikat mastno plačaš imaš seveda interes, da ga pokažeš. Koneckoncev je temu tudi namenjen. Na domači strani pa logotov certifikatov ni. Samo piše, da je taka in onakšna.

A lahko torej kdo, ki ima doma proizvod, fotografira plastenko od zadaj tako da se vidi logo certifikatov in fotografijo objavi?

5. V luči tega sem se odločila, da proizvodov, ki se na tak način propagirajo kot naravni, ne bom kupila. Iskala sem kozmetiko, ki ima BDIH certifikat oz. certifikat AIAB, drugo me ne zanima. Tega ta kozmetika nima. Kar ne pomeni, da za koga drugega ne more biti dobra in kar ne pomeni, da koži ne paše (tudi silikoni ji pašejo).

6. Ne napadam nikogar, kvečjemu se počutim napadena, ker nisem ovca, ki hodi z drugimi ovcami v tropu v predpisano smer!




_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Orca
11.1.2009 9:37:11   
ery
BUMERANG, katero kozmetiko pa potem uporabljaš??


Sedaj sem malo "žalostna" , ker sem atiju poturila te izdelke, on pa prepričan, da je naravna... ah... Saj zase se ne sekiram... ....


_____________________________




(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Orca
11.1.2009 9:44:26   
bumerang
Ery, različno vendar tako, ki ima BDIH oz. AIAB certifikat. Čisto vseh izdelkov, ki jih iščem, še nisem našla, ker sem pač zahteven kupec. Osnovo pa imam.

Glede tvojega darila - ne sekiraj se, ker mu nisi nič poturila. Ta kozmetika je veliko bolj naravna kot 90% druge, ki se najde na policah trgovin. Zagotovo ni slaba in zagotovo ne bo škodila. Ni pa niti sveta voda ali svetski čudež kot bi nekatere, ne vem zakaj, hotele prikazati. 

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Orca
11.1.2009 9:49:33   
Pikapolonica_
Hm, sedaj sem malo skeptična, ali naročit ali ne. Ok, bom poizkusila z maskaro, pa se potem dalje odločala. Doma uporabljamo kozmetiko  dr.hauschka, kombiniram občasno s kakšnimi izdelki L'occitane z olivnim oljem.
Ampak verjetno ne bom menjala, ker sem po vsem prebranim bolj skeptična kot ne.


_____________________________

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Orca
11.1.2009 9:52:13   
ery
Pikapolonica.. ne vem  meni je drugače ful ful ful dobra maskara, krema in puder. Res mi vse odgovarja. Probaj a ne..

BUMERANG, a lahko napišeš katera kozmetika je to?


_____________________________




(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Orca
11.1.2009 9:54:32   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Pikapolonica.. ne vem  meni je drugače ful ful ful dobra maskara, krema in puder. Res mi vse odgovarja. Probaj a ne..

BUMERANG, a lahko napišeš katera kozmetika je to?



Saj pravim, poizkusila bom z maskaro in dejansko bom takoj vedela na čem sem, ker imam precej občutljive oči in če je prisotna kemija (kemični faktorji), to povzroči, da se začnem solziti in moje oči postanejo rdeče. Bom testni zajčekuser posted image


_____________________________

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Orca
11.1.2009 10:07:03   
ery
pikapolonica to je pa fajn pol. Daj sporoči.Boš???

_____________________________




(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Orca
11.1.2009 10:11:02   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: ery

pikapolonica to je pa fajn pol. Daj sporoči.Boš???


Ja še kr fajn je imeti občutljive očiuser posted image user posted image


_____________________________

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Orca
11.1.2009 10:28:21   
bumerang
Za nego obraza uporabljam kozmetiko Fitocose ampak dosegljiva je samo v Italiji in še to večinoma preko spleta. Tudi njihova spletna stran je samo v italijanščini tako da si verjetno kaj dosti ne boš mogla pomagati.
Tudi intimno tekoče milo imam njihovo.
Šampon in deodorant uporabljam Laverin.
Balzam ene x-firme Splend'or, kokos, ki je smešno poceni in obupne embalaže ampak sestavinsko baje odličen.
Pozanimati se moram še glede Sebamed Sensitiv deorodanta, ki je brez alkohola in brez aluminijevih soli in mi zelo ustreza.
Dekorativno kozmetiko še iščem, zaenkrat testiram več mineralnih linij.

Zavedati se morate, da naravna kozmetika ne pomeni nujno dobra kozmetika. Številne naravne snovi so dražeče, povzročajo fotosenzibilnost kože, nekatere so celo kancerogene. Bi pojedle jagode tise ali volčje češnje, polizale mleček oleandra? Vse so naravne sestavine ampak smrtno nevarne.
Marsikatera naravna sestavina je v kozmetiki prepovedana.
Koneckoncev je tudi nafta povsem naravna ampak jaz je vseeno v svoji kozmetiki ne želim.

< Sporočilo je popravil bumerang -- 11.1.2009 10:29:25 >


_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Orca
11.1.2009 11:28:05   
Trish
O joj, kakšna polemika zavoljo kozmetike, haha :)

Kakor jaz vem - mogoče se motim - mora na kozmetičnih izdelkih pač pisati, da naj se ob stiku z očmi spere z vodo. Noben pa ne bo umrl, če se kaj takega zgodi, no vsaj jaz še vedno brcam. Brez težav :P

Bumerang, očitno 100% Pure znamka ne rabi cele svoje strani prelepiti s certifikati, saj Američani in ostali njihove izdelke imajo/poznajo in vedo, kaj kupujejo. Certifikati so navedeni na SAMI embalaži izdelka, mislim, da ima slovenska stran teh izdelkov to bolje označeno in so certifikati tudi napisani na strani pri posameznih izdelkih. Mogoče (še) ne pri vseh, ampak kakor se spomnim, so. In meni je tudi dovolj, da primem izdelek v roke in vidim, da ima izdelek certificirane sesatvine.

In veš kaj mi je najlepše? Ko ne najdem nobenih parabenov, alkohola, umetnih parfumov, naftnih derivatov, detergentov (takih, kot so v čistilih za dom, avto ...) ... Ja, jaz sem s to kozmetiko zadovoljna. Ne, lažem, nisem zadovoljna. Navdušena sem. In še marsikdo, ki ga poznam.

Všeč mi je tudi filozofija OrCe in zaradi tega njene ustanovitelje spošrujem in cenim. Malo ljudi je danes, ki bi gledali tudi na dobro koga drugega, ne samo nase. V OrCi pa v prvi vrsti gledajo tudi in predvsem na živali. Želijo prispevati v boju proti zlorabi živali. Ljudem ne želijo prodajati sranja zgolj zato, ker je pač cenejše in si zato lahko nabijejo marže v nebo - pa kaj potem, če boste čez deset, dvajset let zavoljo parabenov fasali raka. Če tiščimo glavo v pesek, s tem ne rešimo problema.

Čim več takih trgovin in čimveč takih proizvodov. 100% Pure je kvalitena in organska kozmetika. Če še vedno ne verjameš, ti ne preostane drugega, kot da si kupiš njihove izdelke in si prebereš VSE certifikate, ki so na embalaži. Ali pa pač enostavno utihneš in uporabljaš naprej, kar pač uporabljaš. Pa je zgodba ad acta.


Ery :) Kaj pa, če si delaš prekrivnejše nanose, tiste s krožnimi gibi? Meni pomaga :) Pri gelu za tuškanje pa je morda fino imeti tisto gobico, veš. Se gelček potem lepo speni in je morda malenkost bolje. Čeprav mene niti ne moti sama struktura... So mi všeč sveži vonji, od sladkih pa sem si zadnjič vzela še medeno hruško in marcipan. Da dol padeš :) Sem šla - ojoj, groza :))) - tla po stanovanju pomiti s hruško :) Njami, hihi.


Lepo nedeljo vsem ;)



(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Orca
11.1.2009 11:43:47   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Želela preizkusiti ampak jim ne zaupam.
Poleg tega ne maram, da me kdo farba. Sploh z naravno, bio, eko in s čemerkoli podobnim.


Osebno poznam lastnico trgovine in lahko trdim, da gre res za kozmetiko, ki ni testirana na živalih - cruelty free.




< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 11.1.2009 11:49:17 >


_____________________________

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Orca
11.1.2009 11:47:07   
Anonimen
Osebno poznam lastnico trgovine in lahko trdim, da gre res za naravno kozmetiko, ki ni testirana na živalih - cruelty free.


user posted image user posted image

Tole je pa povsem logicen sklep.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Orca
11.1.2009 14:54:55   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: Trish
Bumerang, očitno 100% Pure znamka ne rabi cele svoje strani prelepiti s certifikati, saj Američani in ostali njihove izdelke imajo/poznajo in vedo, kaj kupujejo.


O, zanimivo. Zato verjetno v Evropi marsikateri ameriški standard ne zdrži.
In prav zagotovo nekdo mastno plača certifikat da ga potem na svoji strani ne objavi. user posted image



Certifikati so navedeni na SAMI embalaži izdelka,


Zaenkrat še nobena ni prilepila fotografije.


mislim, da ima slovenska stran teh izdelkov to bolje označeno in so certifikati tudi napisani na strani pri posameznih izdelkih. Mogoče (še) ne pri vseh, ampak kakor se spomnim, so. In meni je tudi dovolj, da primem izdelek v roke in vidim, da ima izdelek certificirane sesatvine.


Misliti še ne pomeni vedeti. Preden nekaj naglas misliš, se splača o tem prepričat.


In veš kaj mi je najlepše? Ko ne najdem nobenih parabenov, alkohola, umetnih parfumov, naftnih derivatov, detergentov (takih, kot so v čistilih za dom, avto ...) ... Ja, jaz sem s to kozmetiko zadovoljna. Ne, lažem, nisem zadovoljna. Navdušena sem. In še marsikdo, ki ga poznam.

Všeč mi je tudi filozofija OrCe in zaradi tega njene ustanovitelje spošrujem in cenim. Malo ljudi je danes, ki bi gledali tudi na dobro koga drugega, ne samo nase. V OrCi pa v prvi vrsti gledajo tudi in predvsem na živali. Želijo prispevati v boju proti zlorabi živali. Ljudem ne želijo prodajati sranja zgolj zato, ker je pač cenejše in si zato lahko nabijejo marže v nebo - pa kaj potem, če boste čez deset, dvajset let zavoljo parabenov fasali raka. Če tiščimo glavo v pesek, s tem ne rešimo problema.
Čim več takih trgovin in čimveč takih proizvodov.


Tule se s tabo popolnoma strinjam. In o Orci sploh ne pišem, pišem o kozmetiki 100% Pure. Vesela sem, da obstajajo ljudje, ki del svojega dobička namenijo zapuščenim živalim, in upam, da bo takih ljudi čimveč. Tudi sama se trudim in spoštujem naravo. Prejle sem npr. pol ure drsala kad z alkoholnim kisom pa bi jo lahko z agresivnim čistilom pobrisala v minuti. Tudi ko mečem plastenko po plastenko, steklenico po steklenico, konzervo po konzervo v zabojnik v tahujšem mrazu in vetru mi to ni težko. Se mi pa mnogi smejejo.


100% Pure je kvalitena in organska kozmetika. Če še vedno ne verjameš, ti ne preostane drugega, kot da si kupiš njihove izdelke in si prebereš VSE certifikate, ki so na embalaži. Ali pa pač enostavno utihneš in uporabljaš naprej, kar pač uporabljaš. Pa je zgodba ad acta.


Utihnila pač ne bom.
Prvič, ker je to javni forum, in drugič, ker smo tu zato da izrazimo svoje mnenje. Kar bom tudi sama počela naprej neglede na to, o čem je govora. Koneckoncev je to tudi naša ustavna pravica.
O čemerkoli kar me obdaja imam pravico razmišljat in to tudi počnem. Predvsem, ko je govora o ekološkem, naravnem, bio, integriranem in podobnem. Veliko debat je bilo o veliko stvareh v letih odkar sem na forumu in bi rekla, da sem bila na vseh kar aktivna. In bom tudi tu. In povsod tam, kjer si bom želela.
Za razliko od drugih pa pogosto ne blejam v tropu. Če imam rada živali to še ne pomeni, da moram biti gos!

Glede ostalih očitkov pod to točko pa lahko napišem samo tole, ker več se mi res ne da - proti funkcionalni nepismenosti včasih pomaga, da besedilo večkrat preberemo. Enkrat, dvakrat, trikrat... tolikokrat, dokler pač ne razumemo tistega kar piše. Pomaga. Včasih.






_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Trish)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Orca
11.1.2009 15:46:09   
lotoska
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?