Trish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Ja, je tudi kozmetika, ki je čisto naravna. In ima za to tudi certifikate. Meni je velikokrat dovolj tudi kozmetika, ki ni naravna, ker jo tudi kupujem. Ampak takrat vem, kaj sem kupila, ker je to jasno napisano. Ne maram pa kupovati stvari, ki niso to za kar oglašajo. Bumerang, tole verjetno ni letelo na kozmetiko iz OrCe, ne? Jo imam jaz precej doma (prejle sem spregledala to sporočilo...), pa je certificirano ORGANSKA, tako da ni bojazni glede nategovanja. Ne rabiš skrbeti - vsaka embalaža ima napisane certifikate, od Soil Association-a, BDIH etc... Lahko grem pogledat na embalaže, če te točno zanima - imam nekaj od 100% Pure: tuš gel, losijon za telo, kremo za obraz z Acai jagodami, čistilne mehurčke s sivko, maskaro, puder imam od Alima Pure (BDIH), pa od Inlighta imam olje z arniko (Soil Association)... Mislim, da imajo v OrCi še eno znamko, Purely Skincare. No, zanje ne vem, ker jih še nisem poskusila, ampak sklepam, da imajo tudi kak certifikat - glede na ostalo ponudbo Pa všeč mi je to, da niti alkohola ne najdeš v nobeni od OrCinih znamk. Kar za drugo naravno kozmetiko ne moremo trditi... Upam, da sem ti pomagala Lp.
|