|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.4.2005 13:19:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   po 30 letu
11.4.2005 13:27:21   
nejcko

Jana, roko bi slej ko prej uporabljala za zastavo - par let gor ali dol. Pri dveh otrocih ti vsaj nihče zameril ne bo;)

Neposredna povezava do sporočila: 27
   po 30 letu
11.4.2005 13:52:38   
kofetek2010
siecr pa lepotna kirurgija dan danes dela čudeže :)-

Neposredna povezava do sporočila: 28
   po 30 letu
11.4.2005 13:58:11   
Rozalija
Pa bomo pr 70 še vedno 20let stare zgledale.... pa še večni nasmešek bomo mele.

Torej namest da dajemo na stran za šolanje mulcov, dajimo raj za lepotne operacije.

Kok bomo lepe, brez zastav in gubic

Neposredna povezava do sporočila: 29
   po 30 letu
11.4.2005 14:00:16   
india
Ne bi rekla, da imajo leta po 30tki kaj dosti s tem...jaz sem 3 otroke rodila pred 30-tko, 3 pa potem. Pa sem vse zadnej tri nosečnosti dosti bolje prenašala, kot prve tri. Tudi nobenih flekov nisem imela, koža,...po 6 ih nosečnostih sicer zelooo raztegnjena, a to odmislim,ko pogledam otroke.
Slabosti nobene, utrujenosti tudi zelo malo, le zaspana sem bila ko hudič,ko sme nosila najmlajšo hčer. Pri obeh fantih pa sem do zadnjega tla ribala,okna pomivala,...pri Janu sem celo 3 ure pred porodom palačinke pekla!
Kolegica je rodila prvo hčer pri 23ih, drugo pri 42 in tretjo pri 44ih, pa smo bili dan pred njenim porodom še vsi skupaj na pikniku in se jse s srednjo hčero v peskovniku igrala.

Neposredna povezava do sporočila: 30
   po 30 letu
11.4.2005 14:23:26   
anajmad
Jst sem prvič rodila pri 25-tih.Počutila sem se še kr:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Ma je šlo....Drugič sem bila noseča pri 35-tih.Lahko rečem,razen tistih začetniških težav(slabot)mi ni manjkalo ničesar.Do 6.mesca sem vse v redu prenašala,dokler ni splet nesrečnih okoliščin nam prinesel:angel:.
Za tretjič ne vem:zmeden2:.Upam,da bom lahko uspela tam do 37.let.
en lp:morje:D.

Neposredna povezava do sporočila: 31
   po 30 letu
11.4.2005 14:29:25   
m21
Prvič noseča stara 21, drugič 24, tretjič 35. Pri prvem mi je bilo najbolj slabo in bila sem najbolj zaspana, pri tretjem pa sem imela največ energije. So pa otroci ravno obratno, vsi zdravi,... ampak tretji najmanj spi. :):):)

Neposredna povezava do sporočila: 32
   po 30 letu
11.4.2005 14:42:32   
kofetek2010
jaz sem se še rodit sama peljala - prisežem! :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 33
   po 30 letu
11.4.2005 14:48:29   
india
Tudi jaz petič! Haha, pa niti nisem vedela, da grem rodit, sem nameravala prej še na tržnico in v semenarno, pa me je mož pregovoril, da sva šla najprej na CTG! Brez popadkov!:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 34
   po 30 letu
11.4.2005 14:55:23   
kofetek2010
jaz sem se cel večer lepo zabavala s prijateljicami, saj sem imela rok šele čez 5 dni, ena prijateljica mi je okrog 23h reče, kaj pa če ti voda odteče? eh, kaj bo meni voda odtekla, zdaj je itak že skoraj polnoč, juti pa je petek 13 in na petek 13 :ups:pa res ne mislim rodit! Ko sem prišla domov pa se je začelo, voda mi sicer ni odtekla, popadkipa so bili vedno pogostejši. 2x sem rekla možu, da bi bilo fajn, da me pelje, ker so popadkiže na 5 minut, ampak ob 3h ponoči me pa res ni resno za jemat!? Rekel je, da me bo peljal zjutraj, če bom še vedno tako mislila in da naj grem spat! Vzela sem torbo, se vsedla v avto in odpeljala. Imela sem naštudirano, da v 5 minutah pridem do porodnišnice. Z avtom sem ustavila kar pri vratarju na rampi, a me ni noter spustil, dobila sem popadek, zato mi je bilo vseeno, če avto kar tam sredi ceste pustim. A se me je usmilil in me spustil naprej.;)
Rodila sem sicer 13 ur kasneje, na petek 13-ega! :)-

Neposredna povezava do sporočila: 35
   po 30 letu
11.4.2005 15:22:16   
Kadija
Eh, to sploh še niso nobena leta!9nebesa
Tudi jaz sem zanosila pri 32-letih in sem se tako dobro počutila, da bi zaradi počutja bila celo življenje noseča:bravo::bravo:.
Naj povem pa še to, da imam samo eno ledvico in sem klub temu, da sem 52 kilno bitje, rodila zdravo 4250g in 53 cm punčko!
In kaj mi danes manjka, razen malo raztegnjen trebuh in tri strije?!Malenkost!9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 36
   po 30 letu
11.4.2005 15:26:04   
kofetek2010
zakaj peresno lahke ženske rodimo take težko kategorne otroke? jaz sem tudi drugače eno 55 kg bitje, pa je imel sin 3970g in 53 cm! a zato, ker se lahko za več kg zredimo? :)-

Neposredna povezava do sporočila: 37
   po 30 letu
11.4.2005 17:05:59   
Gina
Jaz sem imela vsako nosečnost čisto drugačno. Prvega otroka sem imela pri 25., drugo pri 28., tretjega pri 34. Daleč najlepša je bila 2. nos., sem se prav fajn počutila. Najbolj grozna je bila 3. Po moje da ne zaradi let ali prostega časa. Večja dva sta bila že zelo samostojna in me nista obremenjevala nič kaj dosti. Nisem pa dobila niti ene strije, čeprav sem se zredila več kot 20kg. Edino to je res, da gredo po 1. nos. kile najlažje dol, po vsaki naslednji pa vsaj meni težje. Po moje z leti telo manj kuri.

Neposredna povezava do sporočila: 38
   po 30 letu
11.4.2005 18:04:24   
Iren@
Vse tri sem rodila po 30-em letu,
nosečnosti so potekale enako, brez težav,
kljub majhni razliki med otroci,
edino kar mi je ostalo so kilogrami, za katere sem kriva popolnoma sama.

Neposredna povezava do sporočila: 39
   po 30 letu
11.4.2005 18:12:45   
TARA in MAJ
:bravo:No nas je pa velik po 30-tem.

Neposredna povezava do sporočila: 40
   po 30 letu
11.4.2005 22:11:59   
Ro-La
MS, leta so to, leta...:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 41
   po 30 letu
12.4.2005 11:13:19   
kofetek2010
MS ne seri!:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?