|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
19.3.2009 9:56:23   
elevitka
nebo... sva spet na istem ... tudi jaz imam od samega začetka povečan izcedek, ki je rahlo obarvan, vendar brez vonja - ne smrdi. Sem na zadnjem pregledu rekla G, je pogledala in mi dala svečke canesten - ki pa jih nisem uporabila (saj je rekla da naj jih uporabim ko me bo peklo ali srbelo - mene pa ne peče in ne srbi samo toči).

Tako da od samega začetka uporabljam mini vložke, ker me namreč moti če mam mokre hlačke. Bom več dnara spičla za vložke kot sem jih pred nosečnostjo.

Mene bolj skrbi to da sem danes dopolnila 22 teden in začenjam 23., pa še vedno ne čutim brc ???? včasih le rahlo premikanje ki se čuti kot prebavne motnje. Zadnja dva dni še to ne ? Je to normalno ?

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
19.3.2009 10:09:46   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

nebo... sva spet na istem ... tudi jaz imam od samega začetka povečan izcedek, ki je rahlo obarvan, vendar brez vonja - ne smrdi. Sem na zadnjem pregledu rekla G, je pogledala in mi dala svečke canesten - ki pa jih nisem uporabila (saj je rekla da naj jih uporabim ko me bo peklo ali srbelo - mene pa ne peče in ne srbi samo toči).

Tako da od samega začetka uporabljam mini vložke, ker me namreč moti če mam mokre hlačke. Bom več dnara spičla za vložke kot sem jih pred nosečnostjo.

Mene bolj skrbi to da sem danes dopolnila 22 teden in začenjam 23., pa še vedno ne čutim brc ???? včasih le rahlo premikanje ki se čuti kot prebavne motnje. Zadnja dva dni še to ne ? Je to normalno ?

Torej sva na istem, da nama pipe točijo...uffffff, veš danes je tak dan, ni sončka in že razmišljam in tuhtam...ma saj bo...

Glej glede gibov, po moje je to to kar čutiš, rahli metuljčki, kot da imaš prebavne motnje....pa čutiš to ves dan ali pa če se napr. zvečer umiriš, pa jih čutiš izraziteje??? Zaj ne ravno tako, da bi dol padla, ampak nekaj te šraufa....včasih mogoče občutek, da imaš trd trebuh???

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
19.3.2009 10:17:15   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

sicer imam vsak dan izcedek, torej povečan beli tok, rahlo obarvan, danes pa sem na hlačkah opazila moker flekec, sedaj pa ne vem kaj bi to bilo...a mogoče zato, ker sem bila prej na WC pa je še kakšna kapljica odtekla...al kajuser posted image  bojda perd 24 t naj plodovnica ne bi odtekala...dajte mi malo povedat kako je oz. bilo pri vas!!!!!!!!!!!

Meni se to večkrat zgodi...pa tudi nevem kaj je...sam G na morfo mi ni nič rekel, da bi bilo premalo plodovnice..tako, da sem se s tem nehala obremnjevat...

Mam pa ful krče v trebuhu...kaj še bo v prihajajočih 3 mesecih...in danes sem začela 7.mesecuser posted image user posted image user posted image , buši temu primerno raste ( žal kile tudi, še preveč user posted image  )

Bravo nisem edina, ki se obremenjuje s kg...so me že hecale, ker vedno govorim o kg.....user posted image user posted image user posted image  ej daj ti meni povej koliko tednov, meseci me samo zmedejo...user posted image

No jaz tudi razmišljam tako, da če bi kaj bilo, bi mi prejšni teden moja G kaj rekla, izcedek imam neprestano (mi toči pipa) imam pa 8.4. MORFO, če pa bom videla da bi pipa prevč točla, bom pa ša v P...kak sem jaz pametna ne!!!!user posted image

Koliko si se pa zredila??? Pa računaj da ti voda zaostaja, tako da je to +5 kg..user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
19.3.2009 10:18:13   
elevitka
Ja trd trebuh čutim predvsem če sem pod kakim stresom ali pa OBVEZNO če ležim na hrbtu. Nevem v čem je ti finta, ampak sem opazila da vedno ko se pretegnem in vlečem na hrbet mi ne paše ležat ker me začne trebuh bolet in trd trebuh - filing kot da me je krč zgrabil v maternico.

Mater  že od včeraj pa me boli še zob (modrostni mi raste - in me boli cela dlesen, čeljust uho in mandlji na tisti strani) .... ne me vprašat kak jem in požiram slino user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
19.3.2009 10:21:41   
nebo
Elevitka medve sva identičen primer, vedno ampak res vedno, ko ležim na hrbtu imam trd trebuh, kot krč...jaz jem magnesol, za krče....a ti tudi???user posted image  Ponoči vedno spim na eni ali drugi strani ravno zaradi tega, ker me to moti...pa zvečer sem se zleknem na hrbet enako....

pa izcedek imava....TO MORAVA ZAPIT!!! Boš vidla še rodili bova skupaj in bova skupaj v P!!!!!!!!!

Probaj se zvečer vset po turško in se umiri za kakšne pol urce in to ponovi še jutri in pojutrišnjem in ni bog, da ne boš tri dni zapored čutila enake gibe...boš videla!!!user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
19.3.2009 10:22:30   
elevitka
NEBO :

iz knjige Mati in otrok:

1. - 4. teden - 1. mesec
5. - 9. teden - 2. mesec
10. - 13. teden - 3. mesec
14. - 18. teden - 4. mesec
19. - 22. teden - 5. mesec
23. - 27. teden - 6. mesec
28. - 32. teden - 7. mesec
33. - 36. teden - 8 . mesec
37. - 40. teden - 9. mesec

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
19.3.2009 10:27:54   
elevitka
nebo... zvečer še samo padem za svobodo naroda, ponavadi na levi bok.

Po turško mi ne paše sedet ker me začnejo noge bolet. se raje vsedem ko prava bajsika z iztegnjenimi in razkrečenimi nogami na sedežno, tako da ima lampek plac. Ja saj so premiki intenzivnejši zvečer ko se umirim, sam to je tak rahko in blago..... moje sonosečke julijke se že ceu mesec pogovarjajo o konkretnih brcah, ki so tudi vidne navzven, ne samo da se jih oreng čuti.

ja nevem če nema res ki skupaj v P ... , pa skupaj se bova drli v porodni, pol pa nama bodo še pamžeke zamenjali mojga z tvojim user posted image  

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
19.3.2009 10:32:53   
nebo
Bla bla bla to mi rada videla, da se ti v 22 23 t vidijo brce navzven hallllooo, otrok pa teček 500 g...pa po možnosti še prva nosečnost...ma daj no, Elevitka, sicer v drugo čutim gibe hitreje, ampak ne tako močne da bi ...ne vem kaj...čez dan celo zelo slabo, ker sem neprestano v gibanju....user posted image

Ti tote julije kuj do mene pošlji, da jim povem....glej pa sem tudi v 21 t, pa še nisem videla nobene nogice ven...user posted image

Rodima skupaj..potem pa se ga zapijema namesto najinih....

Sedaj pa grem delat, ker drugače bom do 18h tu....user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
19.3.2009 10:41:42   
biba14

Bravo nisem edina, ki se obremenjuje s kg...so me že hecale, ker vedno govorim o kg.....user posted image user posted image user posted image  ej daj ti meni povej koliko tednov, meseci me samo zmedejo...user posted image
Koliko si se pa zredila??? Pa računaj da ti voda zaostaja, tako da je to +5 kg..

Ma meni na koledarčku od RR ( če daš miško gor na moje ime) kaže, da sem 7.mescu od danes naprej...ma te pretvorbe tednov v mesece v vsaki knjigi drugače računajouser posted image ...jutri bom polnih 27tuser posted image user posted image , imam pa +7kg, s tem da jem kar isto ko prej...ful so se mi boki razširili ( upam, da gredo po porodu tud skup, ker drugače jeseni nem nobenih hlač gor spravlauser posted image user posted image  in bo sledil shoppinguser posted image user posted image user posted image )..no pa kaj drugega se je tudi razširilo...( user posted image  pravi da jezik, ker še več govorim ko prejuser posted image user posted image  )

< Sporočilo je popravil biba14 -- 19.3.2009 10:46:27 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
19.3.2009 10:44:34   
biba14

Ti tote julije kuj do mene pošlji, da jim povem....glej pa sem tudi v 21 t, pa še nisem videla nobene nogice ven...user posted image

haha, ta je pa dobra...in po možnosti ima ta nogica 10cmuser posted image . Meni občasno zvečer trebuh tako zavalovi...da je prav smešno videt...je pa moj poba med bolj mirnimi in nekaj ne razgraja celi dan...user posted image ...tudi oglasil se je bolj pozno...tako da naj te nič ne skrbi...

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
19.3.2009 11:02:07   
tasa_m
dan.
Mi smo spali tak za silo. Bruhala ni več nič, smo pa meli krče. Ampak ok smo preživeli to noč.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
19.3.2009 11:39:13   
ly117

Pozdravček še od mene.

Spet bla ena neprespana noč. Počutim se kot mesečnik. Da pa o vremenu ne govorim. Kak pogrešam sonček user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
19.3.2009 12:11:06   
tasa_m
jaz bi tud rada sonček, dobim pa ta drek od vremena user posted image

saj v takem vremenu pa mi res ni za nič.

Ob 13h pa pride patronažna našo Lijo pogledat. user posted image

Aja mamice nekaj mi rečte: a je možno, da je dobila temence od Niveinega šampona?? Prej jih nikol ni imela, zdaj ko pa smo jo umili z iveo pa jih je dobila user posted image user posted image . Mi tak grdo zdaj zgleda da joj

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
19.3.2009 12:25:55   
elevitka
Jaz že ceu dan zeham, ker je tako zaspano vreme.... pa lakom ama sem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
19.3.2009 12:31:57   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz bi tud rada sonček, dobim pa ta drek od vremena user posted image

saj v takem vremenu pa mi res ni za nič.

Ob 13h pa pride patronažna našo Lijo pogledat. user posted image

Aja mamice nekaj mi rečte: a je možno, da je dobila temence od Niveinega šampona?? Prej jih nikol ni imela, zdaj ko pa smo jo umili z iveo pa jih je dobila user posted image user posted image . Mi tak grdo zdaj zgleda da joj

Po moje ne, namaži ji lepo z oljem in potem lepo z vatico ali pa krtačko glavnikom rahlo masiraj...bo šlo postopoma stran.

Drugače pa jaz uporabljam Bubchen...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
19.3.2009 16:13:43   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tasa,temenca imajo predvsem otroci,ki so dojeni,saj se naredijo od mleka. Jaz sem jih imela pri Lei,pri Maksu,ki pa praktično ni bil dojen,pa ne.Ko jo boš kopala,ji prej fajn z oljem namaži,pol pa samo ven počešeš.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
19.3.2009 16:14:59   
matcar
Danes pa jaz bediram!user posted image Se mi sploh ni za menit z nikomer.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.3.2009 17:54:31   
christiana21
Hojla pupikeuser posted image

Jaz sem vam šele zdaj javljam, ker me že danes cel dan nekaj skrbi. Odkar sem šla v bolnico, se mi je pritisk povečal, prej sem imela stalno okoli 120/70, v bolnici mi je špa zaradi živcev skočil. Situacija se počasi umirja,  ampak pritisk je normalen če ležim nekaj časa in si ga nato izmerim. Če pa sedim in grem po aparat, pa si ga zmerim je pa okoli 150/100user posted image . Začela sem se ful obremenjevat, da imam preeklampsijo. Ampak ne zatekam in nimam motnje vida, vse je ok, samo pritisk je že od ponedeljka visok. S temi svojimi različnimi diagnozami so me v bolnici čisto zbedirali. Saj ne vem več kaj naj si mislim.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
19.3.2009 18:41:53   
tasa_m
HVALA VAM za odg.
sama sebi sem že tečna ko sprašujem za vsak drek, ampk ve me znate pomirit tak da mi je pol lažje.

letim..lakota n pohodu.

aja, težki smo že 2970g. Skoraj 3kg in bomo lahko počasi uporabljali že večje plenice user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
19.3.2009 18:51:58   
matcar
Bravo,Lija!user posted image
Pa ni panike,ti samo vprašaj,če kaj ne boš vedla. Več glav več ve!user posted image
Pri prvem otroku pa je tak,da za vsako stvar paniko zaženemo,jaz sen bila ista,zato nič ne skrbi in vprašaj,ko te bo kaj mučlo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.3.2009 18:53:29   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Hojla pupikeuser posted image

Jaz sem vam šele zdaj javljam, ker me že danes cel dan nekaj skrbi. Odkar sem šla v bolnico, se mi je pritisk povečal, prej sem imela stalno okoli 120/70, v bolnici mi je špa zaradi živcev skočil. Situacija se počasi umirja,  ampak pritisk je normalen če ležim nekaj časa in si ga nato izmerim. Če pa sedim in grem po aparat, pa si ga zmerim je pa okoli 150/100user posted image . Začela sem se ful obremenjevat, da imam preeklampsijo. Ampak ne zatekam in nimam motnje vida, vse je ok, samo pritisk je že od ponedeljka visok. S temi svojimi različnimi diagnozami so me v bolnici čisto zbedirali. Saj ne vem več kaj naj si mislim.

Ti pa se tudi ne sekiraj tolko za vsako stvar. Z user posted image je vse vredu,lepo napreduje in pridobiva na teži. To pa je najbolj važno. Kar pa se je zgodilo v P,pa povej svoji G in jo natuli,ker ti je pomembne stvari zamolčala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.3.2009 19:22:56   
tasa_m
zdaj pa sem jaz tud tu in sem na razpolago.
samo zdaj vas ni user posted image user posted image

christiana
..ti sam počivaj in daj vse na off pa boš vidla da bo tud pritisk ok in to bo najbolje za tvojo pikico v tebi..

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Danes pa jaz bediram! Se mi sploh ni za menit z nikomer.
kaj te muči?? user posted image

Po moje ne, namaži ji lepo z oljem in potem lepo z vatico ali pa krtačko glavnikom rahlo masiraj...bo šlo postopoma stran.
Drugače pa jaz uporabljam Bubchen...
Bubchen ja,..sem hotela tud jaz in ko sem bila v tem DM-u pri nas ni bilo nič od Bubchena. Sam neko olje jaz pa sem potrebovala šampon.
Se mi zdi da je ta DM tu na Taboru tak slabo založen, da ti gre kr na user posted image . Včeraj  nisem dobila niti več krpic za umivanje. Založeni so za .... user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.3.2009 19:34:15   
matcar
Jaz sem tudi tu!!!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.3.2009 19:36:40   
matcar
Saj zdaj je žr vredu,sem s starim na bojno nogi že od včeraj. Pa trebuh me je nekaj začel bolet. Mi je ratalo stvari porihtat,pa posteljnino sem pogledala,pa so nekatere prevleke take,da me je sram,da bi jih komu dala. To pa je to,ko vse vzamem,pregledam pa nič. Obrobo za posteljico ti imaš?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.3.2009 19:37:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz sem tudi tu!!!
no, pol pa sma že dve..user posted image user posted image

ka si nor kak je snežilo user posted image mene je skoraj s stola vrglo ko sem pogledala ven in pol vidim sneg user posted image user posted image

še sreča da se na cestah nič ne prime.

Jutri pa se grem G. naročit, ker gospodična se nima časa javit ko kličeš na toto Vošnjakovo.
Sem jezna kot user posted image ko moram zarad tega v mesto.

Kam pa moram za ot. dodatek odnest? Na CSD nasproti Lekarne pri Bolnici??

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.