|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
10.3.2009 17:39:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

evo mene od moje G....z mojim user posted image  je vse super!!!!!
user posted image user posted image  super za pregled in da je z tvojim fantičem vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
10.3.2009 17:42:59   
tasa_m
glede srečanja. V sob. dopoldan sem tudi jaz in Lija user posted image
Ati nama gre na izpit tak da sma same doma in imama čas se potepat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
10.3.2009 18:04:46   
matcar
Evo mene nazaj. Mater sem hitra,kaj? Ko sem najbolj post pisala,so nam SPET tok vzeli,barabeuser posted image !!!!
Ja,meni še bolj odgovarja sobota dopoldan,cca.ob 10-ih? Vam je prehitro?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
10.3.2009 18:30:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Evo mene nazaj. Mater sem hitra,kaj? Ko sem najbolj post pisala,so nam SPET tok vzeli,barabeuser posted image !!!!
Ja,meni še bolj odgovarja sobota dopoldan,cca.ob 10-ih? Vam je prehitro?
pa kaj vas tolko ta elektrika zabava?? user posted image
men je ok, sam jaz sem brez avta pa z tamalo, tak da men bi bolj kje tu pri nam pasalo user posted image

no da se pohvalim user posted image :
danes sem po ne vem kolikih mesecih spet avto vozla user posted image  in to najinega, ki je disel.
No, saj teden pred porodom sem pelala še v Ankaran ampak to našega na katerega sem navajena, najinega pa sem nazadnje pelala v 4 mesecu nosečnosti. user posted image  Nisem glih navdušena nad dislom.
Ampak mi je uspelo.
Moj gre po očetovskem dopustu delat v Žalec in dobi služben avto, tak da boma midve z Lijo bolj leteče in sem se mogla malo na avto spet navadit..user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
10.3.2009 18:31:32   
klaja
Na genetskem svetovanju ti obrazložijo vse v zvezi z NS in AC. In potem se dogovoriš za kaj se boš odločil. Me je pa moja g poslala, ker mi tudi pripada, zaradi prve hčerkice, ki ima Downov sindrom. zdaj če imaš ful nizko tveganje za DS, potem ti še avtomatsko pripada amniocenteza. So mi pa vsekakor priporočali slednje, ampak sem že v drugi nosečnosti zavrnila, ker imam nek strah pred tem pregledom, kaj pa če gre kaj narobe. tako da grem sedaj na NS, če pa bo tveganje ful nizko, pa še ne vem kaj bom naredila, se morama z mojim še pogovorit.

V šolo za starše pa ne bova hodila, saj sma pred 3 leti in to bo moj tretji porod, pa še moj je bil pri obeh zraven, tako da sva še čisto frišna glede vseh informacij.user posted image

Nebo čestitke za fantka!!

Christiana21 super za uspešno rešen kredit, zdaj pa se le veseli novega doma!!

Glede srečanja pa je tako, da ponavadi se mi ne izide, saj z obema ne morem nikamor, moj pa ima ful dela zunaj, tako da mogoče naslednjič, bi pa bila zelo vesela, če bi vas spoznala!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
10.3.2009 18:40:55   
matcar
Tasa,pa saj ni panike. Te bomo že pobrali z Lijo.Saj pohorska ni tak daleč.

Klaja,nič hudega,če ne moreš prit. Bi te tudi me rade spoznale. Se bomo že nekak našli,ko boš imela čas.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
10.3.2009 18:49:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tasa,pa saj ni panike. Te bomo že pobrali z Lijo.Saj pohorska ni tak daleč.

Klaja,nič hudega,če ne moreš prit. Bi te tudi me rade spoznale. Se bomo že nekak našli,ko boš imela čas.
sicer pa konc koncev tudi midve pridema do pohorske z vozekom. Saj ni tak daleč to je tud res. Imama en lep sprehod user posted image

kje pa je elevitka?? Zdaj pa bi že lahko kaj javila kak je bilo na pregledu user posted image user posted image  hjoj sem neučakana..

Klaja..saj še bomo imele kavice in sprehode, tak da brez skrbi se bomo že spoznale.user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
10.3.2009 19:33:49   
elevitka
Evo mene ... sem mogla še vmes jest... da slučajno ne shujšam kake deke user posted image

Naš user posted image  je danes ponosno pokazal svojga lulčka - ni nič sramežljiv, prav nastavljal se je  (to ma ziher po atiju) user posted image .

Tega podatka bo najbolj vesela NEBO ... zredila sem se iz podlage 68 kg na 73 kg (TOREJ 5 KG), sem v 21 tednu, MF pa imam čez 2 tedna (24.3.), jutri pa moram na tešče  na Prvomajsko v laboratorij za toxo.

Aja pa zize so mi začele spuščat user posted image  

Mislim da sem zdaj vse povedla... tud tisto kar nebi rabla

za soboto Taša če želita pridem po vaju z Lijo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
10.3.2009 19:36:40   
ly117
Ej babike kaj pa jaz. Sem vam rekla (natipkala) ve se zmenite kje pa kdaj jaz pa se bom pojavla.

Nebo čestitke za user posted image .

Matcar pa res kaj vam tolko elektika zajebava

Christiana 21 upam da se bosta čimprej preselila in da bosta lahko uživala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
10.3.2009 19:42:09   
ly117
Elevitka samo da je z user posted image vse OK. Pubeci pa so tak taki da se radi nastavljajo user posted image . Za kilograme pa se ne sekiraj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
10.3.2009 19:43:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ej babike kaj pa jaz. Sem vam rekla (natipkala) ve se zmenite kje pa kdaj jaz pa se bom pojavla.
tudi ti si dobrodošla user posted image

elevitka..super za pregled user posted image user posted image

glede sob. pa se še slišimo. Mene imejte v rezervi user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
10.3.2009 19:53:57   
ly117
Nič jaz vas za dananes zapuščam tak sem zaspana da komaj gledam.

Lahko nočko.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
10.3.2009 20:04:10   
matcar
Elevitka,čestitke za user posted image .user posted image  Pa mimogrede,moj ga kaže veselo že ves čas,si s tvojim lahko rokice podata.user posted image

Ja,pa nekaj nam delajo v ulici,obnovitvena dela al kaj. Te pa jo kar naprej izklaplajo. Brez veze!
Aja,Elevitka. Eno pitanje. Kje se da ta seznam za bolniško dobit,ko si ga zadnjič gor pripopala?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
10.3.2009 20:04:42   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Nič jaz vas za dananes zapuščam tak sem zaspana da komaj gledam.

Lahko nočko.

Lahko noč!
Pa upam,da ne bom spet sama ostala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
10.3.2009 21:05:16   
elevitka
MATCAR prilepila ti bom link ... ki je direktno iz spletnih strani zavoda za zdravstveno zavarovanje slovenij (točno iz zahtevka za povračilo boleznine- REFUNDACIJE)

http://www.zzzs.si/zzzs/internet/zzzs.nsf/0/b61898cec23d98f4c1256e8c00271c9b/$FILE/Pripomo%C4%8Dek%20-%20dejanski%20obra%C4%8Dun-2007-2.0.xls

si mislila to ? 

ali pa tukaj: http://www.zzzs.si/zzzs/internet/zzzs.nsf/o/B61898CEC23D98F4C1256E8C00271C9B (BERI SPODAJ POD OSNOVA ZA NADOMESTILO - pa pod količnik revalorizacije)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
10.3.2009 21:22:53   
nebo
Elevitka ćestitke zauser posted image  in čestitke za kileuser posted image ha ha ha ha ha, jaz sem v 20 t in imam na 59 kg podlage 66 kg...superca sem vesela...ma ne hecam se...pa bova medve vse dol dobili, ko se bova sprehajali...

Glede sobote babnice, lahko tudi kje drugje, če vam je bličje, kaj vem Caskaya ali pa Qulandia ali pa Planet tuš, ker če se dobimo ob 10h itak ne bomo mogli zunaj sedet, tako, da....recite...kje vam ustreza...

Se tipkamo jutri, čao bao....

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
10.3.2009 21:31:10   
elevitka
Nebo... saj sem rekla da sem se zredila, saj jem kot gosenica user posted image  pa je medicinska sestra pri G rekla, da bi bilo zaskrbljujoče če bi še kr ostala na prejšnji kilaži - da to ni dobro... in da sem pridna ker sem se poredila

Tud jaz grem ovčke štet.... se tipkamo ju3 ... enkrat po 9 uri ko se vrnem iz laboratorija (upam da nem shirala od lakote al pa skup zmezla ko mi bodo kri jemali)user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
10.3.2009 21:57:56   
tasa_m
ly117,nebo in elevitka lahko noč in sladke sanje user posted image user posted image

Jaz tud grem na kavč počasi. Ne vem od kod mi danes energija? Ponavadi me tam okoli 20h zmanjka danes pa se mi nikamor ne mudi user posted image user posted image .

Zdaj sem si dala preko neta slike razvijat v Foto Tabor. Upam, da bodo ok slike..

Glede sobote pravim da sem jaz v rezervi..user posted image V petek grema z Lijo v Lenart in bova do sob. tam ostale. Sicer boma v sob. zjutraj že doma, ker naju bo moj ati pripelal, ko grejo a tekmo v Bistrico ob 9h tak da...
Bom še javla kak pa kaj.. Zmenjeno? user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
10.3.2009 22:03:29   
tasa_m
Nič, grem jaz tud na kavč user posted image

počasi bo lakota te pa grem še mal na hrbet user posted image

Nočko pa se tipkamo jutri.

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
10.3.2009 22:04:55   
matcar
Elevitka,hvala za info. Sem našla,kar sem iskala.

Lahko noč,babike! Se jutri tipkamo.Lepo spite!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
11.3.2009 7:23:42   
nebo
Dobro jutro, jaz sem pa prva, jaz sem pa prva....user posted image

en user posted image  za vse....jaz sem ga že spila, vsako jutro pred službo že 5 let hodim na kavo s smetano v isti lokal....

Ej Matcer veš kaj razmišljam, kje imajo kakšna igrala ali kakšno mizi za risat ali kaj, da bi se v soboto dobili, če pridejo naši paglavči zraven. Pohorska nima...no drugače pa si bo barvice cuj prinesla...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
11.3.2009 8:58:21   
elevitka
Evo sem se vrnila iz laboratorija- še vedno diham, tak da mislim da bom preživela. user posted image  Sem pa takoj šla v pekarno po hrano da se ojačam.

Taša jaz sem že tudi dala prek interneta na foto tabor razvijat slike... pa so super - edino se ti ne splača cenovno da ti jih pošljejo po pošti domov ker te pošiljanje stane  tolk kot razvijanje slik, se bolj splača jih it osebno dvignit.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
11.3.2009 9:02:02   
elevitka
Če se ne motim imajo nekaj za pamžeke v mladi lipi (ker organizirajo tud rojstne dneve za pamžeke - torej majo tud igrala)

nekaj pa sem našla na internetu (stric google vse ve) http://www.dolmivi.si/web/gost/gostilne

MARIBOR
Pizzerija Črni baron (Malečnik)
Pizzeria Toscana (Tezno)
Ribičija Horvat (Meljski hrib)
Moja Pizzerija  http://www.moja-pizzeria.com/html/prednosti.html
Tota pizzerija (Mercatorju na Pobrežju)

Mlada lipa

< Sporočilo je popravil elevitka -- 11.3.2009 9:03:32 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
11.3.2009 9:02:28   
nebo
ojojo, ej daj ti meni povej v čem je fora, da moramo sedaj drugič iti na prvomajsko dat kri za tokso, prvič pa v bolnico???

Elevitka torej bo user posted image ...sedaj pa hitro vse plavo kupit!!!!user posted image

Ostale pa so danes itak zaspale!!!!!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
11.3.2009 9:08:20   
elevitka
Jaz sem mogla na Prvomajsko zato ker je v bolnici ful gužva, in ker sem mogla dat kri samo za toxo... ker je ostalo ok (pa mi tak bolj paše tako glede parkiranja, pa tud ni gužve si takoj na vrsti, pa še ful prijazna sestra ti kri vzame)

Jaz ne kupujem nič več razen voza user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.