|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
8.3.2009 10:38:29   
elevitka
Jaz mam pa tak fajn lokacijo da sem zdaj vidla kako je Tasa svojo princesko peljala na sprehod (lih sem perilo pobirala na balkonu) user posted image  sem se že htela zadret pa sem vidla da je soseda na balkonu user posted image  pa sem se ušutkala user posted image

grem malo bajto pospravit

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
8.3.2009 10:43:12   
ly117
Punce skoraj bi pozabila vam čestitat za dan žena. Pa še tako lepo vreme mamo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
8.3.2009 13:02:32   
matcar
user posted image

Iskrene čestitke za dan žena!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
8.3.2009 13:03:23   
matcar
Mi pa smo že od jutra zunaj. Zdaj gremo malo počivat,potem pa spet ven. Tako,da se zvečer kaj tipkamo,če boste na RR!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
8.3.2009 13:08:55   
elevitka
Srečnice tiste ki ste v hišah... lahko posedate na sonču kar na domačem dvorišču ... v bloku in tem betonu pa ni takega vzdušja.

Bom nekako improvozirala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
8.3.2009 15:27:14   
matcar
Ja,samo res. Sem bla v bloku en cajt,skoraj zraven tebe,Elevitka,pa sem vedno pobegnila ven iz betona. Je čisto drugače,če si v hiši.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.3.2009 19:11:42   
elevitka
Tak... vikend je minil ... da še niti nevem kdaj... grem še speglat goro cot... pol pa na kauč... da vidim če me bo ata kaj pocartal user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.3.2009 20:00:46   
matcar
Ja,mora te pocartat!user posted image  Mene pa otroci cartajo,namesto deda!user posted image
Ja,vikend pa je bil,pa ga že več ni.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
8.3.2009 21:56:01   
matcar
Lahko noč!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
9.3.2009 7:10:26   
matcar
Dobro jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
9.3.2009 8:10:35   
tasa_m
dobro jutroooo, kako smo drage user posted image in mamice??
Eno veliko dozo user posted image da boste lažje začele ta ponedeljkov dan.

Mi smo ok, včeraj ponoči so nas krči matrali, tak da je gospodična imela dovoljenje spat vso noč v najini postelji in krčki so ponehali user posted image user posted image spala je 4 ure neprekinjeno, preden je postala lačna. Sma se podojile,previle in šle spet spat. In smo spali spet 3 urce.user posted image
Zdaj pa gospodična spi na kavču, jaz pa malo na RR svetim da zvem kaj je novega user posted image

Sem pa zdaj pojedla gibanico...joj bi lahko še kr jedla in jedla, samo pol ne vem kak bo z mojimi kg. Verjetno bodo šli gor ne dol,tak da moram mal pazit..se poletje bliža user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
9.3.2009 8:20:38   
nebo
dobro jutro,
sem že tu, med vikendom, pa sem zaspalauser posted image , ma ne potepali smo se in nisem nič pisala in risala...

Kako ste? Vidim, da niste nič kaj pretirano aktivne med vikendom tle gor, sicer pa vam ne zamerim, ker je bilo ffffuuuuuulllllllll lepo vreme....

Ej Elevitka kaj midve stanujeva kje v biližini - jaz tudi v bloku- Nova vas I....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
9.3.2009 8:22:33   
nebo
poznavalke, povejte mi prosim, porodniško lahko začnem koristit 45 oz. 28 dni prej....če si prej v bolniški, moraš obvezno koristit 45 dni prej ali lahko vseeno 28 dni???

Pa še nekaj kako že štejem te dneve sobote in nedelje zraven???

Jojojo sem že vse pozabila!!!!user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
9.3.2009 8:28:26   
elevitka
Dobro jutro mariborčanke. Men danes cisterna kafeja nebi pomagala, zaspana sem tak da to ni res... komaj gledam.

Tasa kam sta ga z Lijo  tak šibale v nedeljo ob 10,30 uri?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
9.3.2009 8:37:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

poznavalke, povejte mi prosim, porodniško lahko začnem koristit 45 oz. 28 dni prej....če si prej v bolniški, moraš obvezno koristit 45 dni prej ali lahko vseeno 28 dni???

Pa še nekaj kako že štejem te dneve sobote in nedelje zraven???

Jojojo sem že vse pozabila!!!!
menije na csd-ju rekla 28 dni prej. Pa čeprav sem bila v bolniški prej. Baje ni več teh 45 dni tako kot je bilo prej, zdaj je samo 28 dni. Ne vem pa točno, tak da mogoče bo katerea druga več vedela.

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
Tasa kam sta ga z Lijo  tak šibale v nedeljo ob 10,30 uri?
user posted image user posted image kaj se nisi zadrla?? Ko šora sosedo user posted image
Šle sma do sestrične ko je doma nad nama tu ko so te hiše. Je bil moj že tam, ker so nekaj merli pa to, ker bosta še nekaj delali, te pa sma še midve šibnile tja. Sma se na jutranjo kavo povable user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
9.3.2009 8:49:13   
elevitka
Nebo... mogoče ja ... jaz sem ob cesti Proletarskih brigad in z balkonom gledam na Pohorje - pri Pajkovi (špukec vstran od Taše) če vmes nebi blo bloka bi ji v sobo gledala user posted image

PORODNIŠKA:

Mati mora nastopiti porodniški dopust 28 dni pred predvidenim datumom poroda, ki ga določi ginekolog. Če mati le tega ne izkoristi, ga ne more izrabiti po otrokovem rojstvu, razen v primeru, če je porod nastopil pred predvidenim datumom. Če mati na dan poroda še ni nastopila porodniškega dopusta, ga nastopi z dnem rojstva otroka.

Štejejo se koledarski dnevi, 4 tedne pred PDP se začne porodniška (torej z vikendi vred)

Porodniška pa se ti začne 28 dni pred PDP -(baje več ni možnosti izbire 45 dni) pa tud če bi bilo, se ti bolj splača bit  potem dlje z otrokom doma, kot pa da nastopiš porodniško prej - torej boš manj z otrokom če se rodi na PDP - glede na to da je trajanje porodniške omejeno z št. dni.

Bolniška ne vpliva na to.

Glej da ne pozabiš pokoristit celega dopusta za leto 2009, ker ko se boš vrnila ti bo že prošadel, imela pa boš ceu dopust za leto 2010.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
9.3.2009 8:50:56   
elevitka
Taša... saj pol mi je blo žal da se nisem zadrla... pa drugič ko vaju vidim user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
9.3.2009 8:55:02   
elevitka
aja pa nebo--- se spomniš tega

http://tehnicnastran.googlepages.com/Otrocarije_nosecniski_koledarcek_ver.xls

tukaj ti je napisalo nastop porodniške (razen če so ti naknadno spreminjali kaj PDP)

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
9.3.2009 9:05:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Taša... saj pol mi je blo žal da se nisem zadrla... pa drugič ko vaju vidim user posted image
no zmenjeno. Ti se sam zaderi,če pa sosedi kaj nebo prav pa ji reci naj se še ona. Da ti se moraš vsaj enkrat na dan fajn ven zdret..user posted image user posted image

Ja, bi mi lahko gledala v sobo, sam bi prej jaz tebi vidla ker sem jaz v 12. štuku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
9.3.2009 9:14:26   
elevitka
kam maš  pogled na Partizana na Zajca na Koseskega al Kardeljevo

No jaz sem v 2 štuku (še to mi bo 2 much ko bom mogla otroka pa voz peš kor vlačit- ker nimamo lifta) je vsegaskupaj 5 štokov

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
9.3.2009 9:19:04   
tasa_m
Mi imamo pogled na bloke user posted image user posted image
Pojma nimam kire ulice so to. Sem čist zgoraj nad Zajcom. user posted image

Pol pa vozek pri nam pusti, mi mamo lift user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
9.3.2009 9:19:56   
tasa_m
no, očitno na koseskega user posted image ker partizan je zadaj za nama, kardeljeva na drugi strani, koseski ne vem kje je user posted image , zajec pa je pod namauser posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
9.3.2009 9:27:34   
nebo
ej mi smo ja vse čisto na kupu, jaz pa sem pri Tuš trgovini...halo, nad trgovino s kolesi Reider....user posted image

pa ja to bo prava superca, bomo lahko skupaj pohajkovale....Caskaja ima fajn vrt za kaviceuser posted image

Ja Elevitka, meni so spremenili rok in ga imam 2.8., glede dopusta pa vem, da ga moram vse pokoristit, tako, da si grem sedaj jaz to računat, kdaj me več ne bo...jupi...

A ti si si že izračunala do kdaj delaš?????

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
9.3.2009 9:34:40   
klaja
Jutro!

Sem imela naporen vikend - sem psihično čist uničena, pa ne bom težila tukaj!

Ima katera kake izkušnje s pošiljanjem paketov? Eni sem obljubila, da ji pošljem nekaj cotik od mojih dveh punčk (nam nekaj viška hodi), zdaj pa ne vem kako in kaj. Kaj je vseeno kaka škatlja je, pa jo moram potem še zavit s kakim papirjem ali ni potrebno? Kako pa je z naslovom, imajo na pošti kaki obrazec ali lahko napišem kar na škatljo? Saj vem, da so malo smešna vprašanja, ampak še nikoli nisem nič pošiljala, pa da ne bom kake bedarije naredilauser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
9.3.2009 9:41:08   
klaja
Elevitka meni sicer niso presredka rezali, se mi je kar samo pretrgalo in sem potem dobila ene tri šive. Je pa res, da malo peče in kar malo paziš, kako se usedeš. Sploh je neprijetno pri tuširanju.
Za popadke pa lahko rečem, da bolečine niso glih podobne kot pri kakem zobobolu, težko je primerjat s čim. Ocena: prvi porod recimo 8, drugi pa kar 10, sem imela drugič umetne popadke.

Christiana21 midva sva pred kratkim kupovala v Rutaru in so se držali dobavnega roka, čakala pa sva 3 tedne.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.