|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
6.3.2009 10:32:27   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Vse ste lepe... nobeni nebi po sliki ugotovila kolk je stara user posted image

Hvala,hvala!user posted image  Enako velja za tebe

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
6.3.2009 10:35:10   
matcar
Pridem kasneje nazaj. grem na kafe k mami.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
6.3.2009 12:22:08   
matcar
Ja kje pa ste zdaj?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.3.2009 12:26:43   
elevitka
če pa ste vse nekam pobegnile ... sama s sabo pa se nebi menla :)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
6.3.2009 12:43:56   
matcar
jaz sem povedla,da grem na kafe,pa sem še kr na kosilo počakala. Zdaj pa sem nazaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
6.3.2009 12:44:59   
elevitka
ti ja, ostale so pa pobegnile uživat v teh skromnih sončnih žarkih zgleda :)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
6.3.2009 12:47:14   
matcar
ja,najbrž res. Jaz grem popoldan malo ven,ko pride L iz šole. Upam samo,da bo še kaj sončka takrat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
6.3.2009 12:49:14   
matcar
Sem pozabla povedat,da sem včeraj nastopla v 36 teden. Torej,35 t+1 dan je danes.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
6.3.2009 12:53:10   
christiana21
Jaz sem tukaj, pišem zgodbico o mamici, ki jo bom potem na RR objavila v forumu, ki je rezerviran za vse naše, ki smo jih izgubili.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
6.3.2009 12:57:43   
elevitka
Spet bom jokala chritiana 21 user posted image

Ki je TAŠA, mala Lija jo  je polno zaposlila user posted image  - še vedno komaj čakam njeno porodno zgodbo.

Matcar ... kolk men zgleda sončeka nebo dolgo, ker se že zbirajo temni oblaki.

Jaz sem pa danes začela z 21 tednom user posted image

Aja nebo... nisem ostala na +1 kg ... sem že +3 kg pridelala user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
6.3.2009 13:00:55   
matcar
Ja,verjetno je polno zaposlena,naša Tasa. ja,sem vidla,da se je skril toti sonček. Pa ni važno,samo da ne bo deža.
Christiana,saj bo. Nekje se je treba izpovedat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
6.3.2009 13:04:59   
matcar
Jaz pa sem bom jutri zjutraj,ko bom tešča,zvagala in vam javim,kolko sem jaz pridelala v teh 35-ih tednih kg. Upam,da ne preveč.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
6.3.2009 13:05:11   
christiana21
jaz sem danes nastopila 31 teden...bajeuser posted image
elevitka, ne jokat. Pišem zgodbico, ker si ne morem oprostit, da sem z mamico počela to kar sem, da sem bila vse, samo človek ne.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
6.3.2009 13:06:52   
matcar
Pa zagotovo ni tak hudo. Grize te samo to,da se ji nisi imela priložnosti opravičit. Spet pametujem nekaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1439
6.3.2009 13:09:22   
nebo
jaz se z vami o kg sploh ne pogovarjam.....haloooooooo Elevitka +3....

jaz jih imam +6 in sem v 19t.....user posted image  pa ni neke groze, če pa se ne bi vsaj malo popazila, bi jih imela +15, ker imam apetit na višku...sicer pa se jaz vse življenje pazim....

In koliko ste imele podlage???

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
6.3.2009 13:13:21   
matcar
Nebo,pol ti jaz raje ne bom povedala,kolko sem imela viška na zadnjem pregledu. Štartala pa sem z 68 kg.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
6.3.2009 13:18:22   
elevitka
Christiana 21... v tem vidim tud del sebe (ok pri meni je šlo za babico - zarad alzheimerjeve bolezni je blo težko z njo, zgublila je spomin, nas obtoževala nesmiselnih in groznih stvari, pa čez čas nas niti prepoznavala več ni, postala je nasilna, potem si je zlomila kolk in bila priklenjena na posteljo - shujšala je nenormalno - sama kost in koža jo je bla, prej je bila precej močna. Ker smo vedeli kako bolezen ima nismo verjeli kar je govorila, da grdo delajo z njo v domu - ko smo mi bili tam je zgledalo vse lepo - po drugi strani pa je imela vedno manj oblačil- v njena oblačila so oblačili druge starčke v domu, ona pa vedno v istih cotah, nikoli denarja- če je nepokretna potem jih ni mogla sama zapravit v trgovini,... mah)

že zdaj sem kr knedl dobila v grlu ko se spomnim, bila je full bolana, na hrvaškiem je bila v domu za ostarele in jaz sem jo redo obiskala (izredni študij tudi med vikendi predavanja + služba, pa nekak časa nisem našla) pa so me starši tisti vikend ko so bili pri njej klicali od tam da je hudo boga, da verjetno nebo več dolgo, takrat sem si obljubila da prihodnji vikend grem ...nažalost prepozno ker  je v naslednjem tednu v sredo umrla user posted image

Še dan danes si ne morem oprostit da je nisem šla tisti vikend z starši obiskat... da bi jo še zadnjič vidla ... na pogrebu sem tulila kot slon, so že mislili da bom za njo šla v jamo pa še par mescev po tem ... kr teklo mi je

o bog moram se it skulirat na WC ... kaj delajo hormoni - kar vsulo se mi je

Neposredna povezava do sporočila: 1442
6.3.2009 13:21:29   
matcar
Elevitka in Christiana,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
6.3.2009 13:22:47   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Nebo,pol ti jaz raje ne bom povedala,kolko sem imela viška na zadnjem pregledu. Štartala pa sem z 68 kg.
/quote]

Matcer pa mislim, da si ti takrat ko sem jaz spraševala po kg, ker so mi šle tako grozno gor in gor, rekla, da si se zredila za 8 kg...halo to ni nič!!!!

< Sporočilo je popravil nebo -- 6.3.2009 13:23:30 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
6.3.2009 13:23:43   
elevitka
jaz sem imela na 178 cm višine 68 kg podlage +3 pa sem na 71

moja kolegica je noseča 1 teden manj (pa je majčkeno nižja kot jaz) suhica drugače pa se je zredila  +8 kg ... tak da nebo ne se sekirat kak je šlo gor.... bo tud šlo dol

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
6.3.2009 13:28:34   
nebo
Ma ja saj bo šlo, bo moralo, mi pa tudi ne  bi bilo všeč, da pridelam 26 tako kot prvič...

Jaz sem štartala s 60 kg, na 168 cm, sedaj jih pa imam 66 ...je pa res, da sem vedno imela 58 kg in to pomeni, da sem se že pred tem pridela +2 kg,ampak bo, več kot 75 kg ne smem imet, ker drugače grem na ločevalno...ne hecam se....moram pa povedat, da se jaz ukvarjam drugače kar precej s športom, sedaj pa samo pešačim!!!

Pa saj bo Elevitka, obe sva s Tabora in skupaj bova rodili in se bova skupaj sprehajali z vozički....user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.3.2009 13:33:38   
christiana21
Evo vam zgodbice:

MOJI MAMICI (OSTALI SO LE ŠE SPOMNI IN GRENKO KESANJE)

Bodi svetel žarek v prebujanju jutra…
Bodi tisti drobec sonca, ki vedno sije in ogreva…
Bodi val, ki nežno zdrsi po skalah…
Bodi veter, ki zapiha v vročini in prinese ohladitev…
Bodi ladja na obzorju, ki zapluje proti svoji luki…
Bodi moj angel varuh in angel varuh moje punčke…

Bodi svetla zvezda na nebu in sij tistemu, ki te potrebuje…

Minilo je že 8 mesecev odkar si nas zapustila, ostal mi je le še spomin nate, tvoje slike, pisemca, ki si mi jih pisala, ko si mi vsak večer pripravila malico za v šolo in tvoj grob, kjer počivaš.
Še zdaj se spomnim, kot, da bi bilo včeraj, kako sem bila včasih nesramna do tebe, kako sem te zmerjala z najhujšimi možnimi izrazi in celo položila roko nate, ko si me hotela spraviti na prava pota, ko sem zašla na temna brezpotja. Takrat sem bila samo problematična najstnica in nisem razmišljala, da je to kar počnem narobe, saj je mati samo ena. Zdaj to vem…ampak žalostno je, da sem vse to, kar je narobe že počela in ni opravičila za to. Ne morem te več niti objet in ti povedati, da te imam rada. Razumem te šele zdaj, ko bom tudi sama čez nekaj tednov postala mati svoji deklici. Ne želim, da bi se pri njej moja zgodba ponovila, ne želim si preživljati strahu, kot si ga ti in zdaj vem, da jo bom vzgajala enako, kot si ti mene.
Dobro sva se razumeli, dokler nisem dopolnila 14 let in dokler ni v moje življenje prišel ON, človek brez duše, brez morale, človek, ki mi je vzel ogromno in me na svoj prefinjen način obrnil proti tebi. Takrat je šlo pa vse samo še navzdol, tako z mano, kot z odnosom do tebe.
Iskala sem sebe, svoje izgubljeno otroštvo, nedolžnost in pomoč, ter ljubezen pri tebi, ampak vse to sem iskala na napačen način. Padla sem v začaran krog, v brezno, iz katerega nisem našla izhoda.
Vedno sem imela tvojo podporo in ljubezen, čeprav si tega marsikdaj nisem zaslužila. V temnih nočeh, brez spanca si pretakala solze, ker te je skrbelo zame, ko sem bežala od doma, se v slabi družbi potikala po parkih in zamujala domov. Brezmejno si me imela rada, kot ima lahko rada le mati.
Hvala, da si vztrajala in mi pomagala, da sem danes drugačen človek, da sem se pobrala in postala to, kar si želela, da postanem. Sem z moškim, ki ga spoštujem in ga imam rada, prav tako, kot on mene. Tudi sama si ga spoznala in vem, da veš, da sem v dobrih rokah.
Žalosti me misel, da sem se z lastno mamo začela razumeti le kratek čas, preden mi jo je tisti usodni 31.7. za vedno vzel.
Ne vem kako se je zgodilo in zakaj mi te je smrt vzela. Ko si rekla, da greste ti, ati in K. na Pag, sem mislila, da se boš vrnila, pa se nisi. Vrnila se je le krsta. Moje zadnje slovo od tebe je bil le poljub in objem, dan preden ste odpotovali. Mislila sem, da se boste vsi skupaj vrnili zagoreli, polni vtisov in pozdravov prijateljev iz Paga, pa se niste… Kmalu po atijevem klicu, da smo te izgubili, ker se po padcu in nekaj dnevni komi in zatekanju možganov  nisi mogla več v bolnici boriti za svoje življenje, je prišla domov K, nekaj dni za njo , ko je ati uredil stvari za prevoz trupla, pa še on. Potem so pa sledile le še priprave na tvoj pogreb, zbiranje školjke za žaro, moji nasveti, kje mislim, da si hotela biti pokopana…ne vem kje sem zbrala moč za vse to in za moje zadnje slovo od tebe na pogrebu. Takrat, ko so tvoje posmrtne ostanke pripeljali na Dobravo v krematorij, sem bila le kakšen kilometer stran na sprehodu, hotela sem te še poslednjič videti, pa mi nihče ni pustili. Hoteli so, da te imam v mislih takšno, kot si bila pred smrtjo in, da je v mojih mislih dejstvo, da se pač nisi vrnila iz dopusta in, da si še vedno tam.

Mami, žal mi je za vse, kar sem počela, žal mi je za vse moje izgovorjene besede in žal mi je, da ti nisem večkrat rekla, kako zelo te imam rada. Hvala ti za vse nauke, nežnost in razumevanje, hvala ti za mojo malo deklico, ki vem, da je tvoj poslednji dar, saj sem zanosila kmalu po tvoji smrti.. Vem, da bom svojemu otročku boljša mati, kot bi bila, če me ne bi ti vzgajala. Čeprav sem se nekaj let nazaj zaklela, da svojih otrok ne bom vzgajala tako, kot si ti mene, zdaj vem, da si me vzgajala prav.
Pogrešam te…vem, da paziš name, da se nekoč spet vidiva in, da me čakaš tam nekje…daleč.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.3.2009 13:41:42   
elevitka
Christiana 21....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

do nadalnjega nisem sposobna komunicirat ker me je zasipalo

Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.3.2009 13:44:52   
matcar
Nebo,popravit te moram. Za +6 kg sem se zredila. Na 160 cm in 68 podlage.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
6.3.2009 13:45:37   
matcar
Ja,mene tudi.Christiana,user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.