|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
28.2.2009 21:04:42   
matcar
Vem,kak je to. Sem bla na istem,ko sma bla v podnajemniškem stanovanju. Sem bla več pri mojih,kot tam.Zato pa sma hitro spakirala drugam.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
28.2.2009 22:02:22   
matcar
Nič,grem jaz.
Lahko noč!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
1.3.2009 9:15:07   
christiana21
Dobro jutro!
Ku ku, kje ste vse, še spite lenobice?
Pri nas je še en senčen, zdeprimiran dan na ranci, ampak danes je moj še doma, boma že nekam šla, da mi ne bo tolk težko.
Evo vam ena kavicauser posted image  za lažje prebujanje.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
1.3.2009 9:46:48   
tasa_m
Dobro  jutro oz. dober da že za nekatere.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1229
1.3.2009 11:51:01   
matcar
Helow!
Danes pa nisem prva,enkrat za spremembo. Smo že cel dopoldan zunaj na vrtu,ko je tako lepo vreme. M je zaspal zdaj,mi pa h kosilu. Dober tek vsem!Se pol kaj tipkamo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
1.3.2009 14:31:44   
christiana21
helow!

matcar, vidim, da se poskušaš naužit sončka. Midva sva mislila hitro skuhat kosilo, potem pa it ven, ampak sem jaz bila do pol 12 v pižami, ker sem se slabo počutila in tako je še zdaj. Trebuh imam trd kot kamen in boli me, kot pri menstruaciji, ko imam krče. Mislila sem, da bo ponehalo, pa noče.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
1.3.2009 14:48:05   
twixy
Heej user posted image in mamiceuser posted image

Jaz sem ze zjutraj bila v trgovini zdaj pa se grem na hitro nekaj pospravituser posted image
Tudi pri nam je danes lepo soncno vreme tako ampak ni taksnega dobrega filinga ce grem tukaj na sonce kot je v Mariboruuser posted image Kamorkoli pogledat itak vse samo betonuser posted image

Ejj punce.. Sem vceraj mojemu tak omenila,da bi sla po poroki nazaj v Slovenijo zivet.. Pa ni bil najbolj navdusen ampak jaz bom se kar poskusala malouser posted image
Mogoce mi celo uspeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
1.3.2009 18:22:22   
matcar
Ja,mi smo danes bli skozi zunaj,razen ko je M spal po kosilu. Je prav pasalo,ko bi le še blo lepo vreme.
Twixi,kje sta v tujini s tvojim? Upam,da nisem preveč radovedna!user posted image
Christiana, kaj pa te? Malo počivaj,mogoče te bo minlo. Al pa si magnezij naredi,če ga maš doma. To tudi pomaga.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
1.3.2009 18:57:19   
nebo
oj, sem tu...po dolgi, dolgi odsotnosti...vidim, da je nekaj novih nosečk - DOBRODOŠLE in seveda vse
čestitke LIJI IN MAMICI....upam, da uživata že prvi mesecuser posted image

Me dolgo ni bilo, ker sem se potepala, čistila, pekla, pa spet potepala...ufffff superca, ampak jutri grem spet v službo - veselo na delo....sem se odločila, da delam še dva meseca normalno, od 1. maja naprej pa grem na dopust, pa malo kompenziram bolniško, pa porodniško...in konec...user posted image  lepi plani ne!!

In ve?
Cristiana ne vem ali vama je uspelo glede nakupa hiške??
Elevitka pri tebi pa imam občutek, da si isto nora kot jaz - na čistočo - obsedena s pospravljanjem??

Pa še nekaj - delam diplomo za vozičke - že kaj razmišljate in kupujete stvari??
Jaz sem prvi čakala do 28t, sedaj pa me ima, da bi kar nekaj nabavila...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
1.3.2009 19:06:50   
christiana21
magnezij sem žal pozabila v Konjicah, kar se pa počivanja tiče, pa v bistvu počivam že cel dan, ampak trd trebuh in bolečina ne pojenjata.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
1.3.2009 19:53:58   
matcar
Nebo,jaz sem si komaj zdaj začela počasi pripravljat,sem voziček oprala,še od M seveda. Bom pa kupla buggyboard,ko se samo nastavi na kolesa zadaj,ker dva vozička bom malo težko vozla!user posted image
Christiana,škoda da si pozabla magnezij. Vem,da počivaš,samo vseeno še magnezij zraven ne bi škodoval. Jaz ga skozi pijem 1xdo2x na dan,pa mi ful pomaga. Se pa mi je že trebuh malo spustil,tak da že zaradi tega mam malo trdega.Saj bo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
1.3.2009 19:58:45   
tasa_m
večer, kako smo?
Mi smo se napapcali,pa žabico spat dali, zdaj pa sem mislila likat it pa mi ni..user posted image bom jutri. Bomo že vzdržali do jutri s plenicami..no, saj druga nam ne preostane..user posted image user posted image  ker mi zdaj res več ni.

Punce MORAM SE VAM ZAHVALIT ZA VSE ČESTITKE OB ROJSTVU Lije. Čisto sem se pozabla zahvalit..se opravičujem. user posted image

Pošiljam pa vam eno slikico naše žabice..

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
1.3.2009 20:07:21   
matcar
Kaka lepa pupa! Pa Hello Kitty ji tak lepo paše!Mi je kr malo žal,da bomo mi še enega fanteka dobili,bi tak pupo mela še eno. Mogoče pa nam v četrto rata!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
1.3.2009 20:19:11   
christiana21
Malo me je strah, da ne bi bili kakšni prehitri popadki. V 30 tednu me pa še res ne mika rodit. Do kdaj je otrok nedonošenček?
Kako veš, kdaj lahko pride do tistih ta pravih popadkov?
Če bi se moja user posted image  rodila zdaj, bi lahko imela kakšne posledice?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
1.3.2009 20:23:16   
matcar
Popadki so isti,kot ko te šraufa pri menzi. Samo še močneje je. Najslabše je rodit med 26-28 tednom. Zdaj se ji še pljučka razvijajo,tako,da tudi če bi slučajno rodila,kar močno upam,da ne,ne bi blo hudega,edino v inkubatorju bi še mogla bit. Pa mislim,da hujšuh posledic tudi ne bi blo,ker je tista kritična meja že mimo. Pa ne boš še rodila!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1240
1.3.2009 20:28:49   
christiana21
Saj zato pa me je strah, ker me boli enako kot pri menstruaciji. Hudo močno še sicer ni, se da še zdržat, ampak, kaj, če se začne bolečina stopnjevat ponoči...joj sami taki čudni scenariji mi grejo po glavi. Jutri ob 15ih imam ginekologinjo, upam, da bo do takrat še vse ok. Če bi danes to bili popadki, ali bi se jutri na pregledu videlo, bi bila odprta ali kaj takega?user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
1.3.2009 20:44:45   
nebo
Kaj če bi poslal tvojega v dežurno lekarno po magnezij. Pa sprosti se, ne razmišlaj o tem..poglej na TV imašspet doma, Mario..in pa SAša s 5 otroki...odvrni misli...po moje se preveč sekiraš in obremenjuješ....ejjjjjjjjjjjj vse bo o.k. pa zakaj bi se ravno tebi zgodilo kaj takega...........ejjjjjjjjjj, pa si gurno ne boš sedaj rodila, se ja moraš še zredit za 10 kg......potem pa lahko....ejjj, pa zamisli si, da imaš doma še 4 take male sploh ne moreš razmišljat, da bi sedaj rodila...........user posted image

Počivaj, pojej nekaj dobrega in naj ti tvoj malo zmasira nogice...

Neposredna povezava do sporočila: 1242
1.3.2009 20:45:54   
matcar
Ni rečeno. Jaz sem jih mela na ful,pa sem bla zaprta,pa še voda mi je odtekla. Pozorna bodi,malo čas spremljaj,pa minute. Maš tudi izcedek? Če ja,pol boljše,da šibaš v P. Če nič drugega,bojo te na opazovanju meli.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1243
1.3.2009 20:49:18   
nebo
matcar jaz bi si kar sedaj že začela pripravljat vse....bi potegnila ven stvari in prala in likala....imam sicer stari voziček, ampak mi smo z njim delali km in km, tako, da so kolesa tako zgulena in jaz bi imela novega, lepega, zelenega ali pa oranžnega ali pa rdečega....user posted image  moj pa pravi, če sem v redu, da denar skozi okno mečem....se pa hčera strinja z menoj.....user posted image vsaj nekdo!!

Ej kako bo ime vašemu fanteku a že veste?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
1.3.2009 21:10:20   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ni rečeno. Jaz sem jih mela na ful,pa sem bla zaprta,pa še voda mi je odtekla. Pozorna bodi,malo čas spremljaj,pa minute. Maš tudi izcedek? Če ja,pol boljše,da šibaš v P. Če nič drugega,bojo te na opazovanju meli.

Nimam nič izcedka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
1.3.2009 21:12:54   
matcar
Pol pa se ne rabiš bat. Mogoče je samo strah. Samo vseeno bodi pozorna. kak boš kako spremembo opazla,idi raje v P. Drugače pa jutri vse povej tvoji G.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1246
1.3.2009 21:15:08   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

matcar jaz bi si kar sedaj že začela pripravljat vse....bi potegnila ven stvari in prala in likala....imam sicer stari voziček, ampak mi smo z njim delali km in km, tako, da so kolesa tako zgulena in jaz bi imela novega, lepega, zelenega ali pa oranžnega ali pa rdečega....user posted image  moj pa pravi, če sem v redu, da denar skozi okno mečem....se pa hčera strinja z menoj.....user posted image vsaj nekdo!!

Ej kako bo ime vašemu fanteku a že veste?

Ne,ne vem. Imam nekaj imen na zalogi,pa se še odločit ne morem,katero bi najbolj ustrezalo,pa da se ujema z Leo in Maksom.
Saj sem jaz tudi hotla met nov voziček. Pol pa sem začela razmišljat,da bom sama dva bolj težko peljala,ko bom šla šetat. Tak da bom zaenkrat samo nastavek kupla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
1.3.2009 21:27:27   
nebo
Ravnokar sem gledala album od vašega srečanja ki ga ima Tasa in ne vem katera je katera ... user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
1.3.2009 21:41:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ravnokar sem gledala album od vašega srečanja ki ga ima Tasa in ne vem katera je katera ... user posted image

nebo..to je blo srečanje marčevskih user posted image .
Na našem srečanju pa sem pozabila fotoaparat doma user posted image  tak da nimam nobene slikiceuser posted image . Bomo na naslednjem srečanju vse podokumentirali in poslikali..user posted image

Nosečke moje, grem spat, ker mi tamala spi.
Sma se ravnokar najedli, zdj pa grema še rit previt (jo raje previjam po hranjenju, ker drugač jo lahko previjem pred in po hranjenju, ker kaka koda sma na tekmovanju, kdo bo več plenic porabil user posted image user posted image ).

Nočko se tipkamo jutri, jutri sma prvič sami, ker gre ati v službo ure spisat, da nebodo delavci brez plače ostali..
user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
1.3.2009 21:49:35   
nebo
ooo lepo noč vam želim, pa dosti spite...a se dojita?

lahko noč...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......