matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka KATERI OD TEH JE VREDU ? Seznam prostih ginekologov Zdravnik Ambulanta prim. Danilo MAURIČ, dr. med., spec. gin. in porod. Dispanzer za ženske, Vošnjakova 2-4, 5. nadstropje Suzana ZAVRŠNIK, dr. med., spec. gin. in porod. Dispanzer za ženske, Vošnjakova 2-4, 5. nadstropje Zvonimir FENRICH, dr. med., spec. gin. in porod. Dispanzer za ženske, Vošnjakova 2-4, 5. nadstropje Nela PETROVIČ, dr. med., spec. gin. in porod. Dispanzer za ženske, Vošnjakova 2-4, 5. nadstropje Sabina OZIMIČ, dr. med., spec. gin. in porod. Dispanzer za ženske, Vošnjakova 2-4, 5. nadstropje Mojca KOPŠE BERČIČ, dr. med., spec. gin. in porod. Dispanzer za ženske, Vošnjakova 2-4, 5. nadstropje Zdravko VEINGERL, dr. med., spec. gin. in porod. Ginekološka ambulanta Tabor, Jezdarska ulica 10 Pa še to: a ve katera kaki je postopek menjave? Se kr naročim pri novem in povem da bi želela menjati ginekologa al moram it k stari G pa ji kaj rečt in prenest kartoteko ? Elevitka,ti si kr Petrovičevo izberi,je svetovna,pa jemlje nove pacientke. Samo tja idi pa sestri v sprejemni povej,zakaj si prišla,pa kr urediš pri njej vse. Kartoteko pa pošljejo po pošti k novemu G. Jaz sem lani tak naredla,pa sem izbiro in prekinitev kr tam opravla,mi je dala termin za pregled,pa je blo to to. Je pa super G,vse se lahko zmeniš z njo,ti vse pove,kako in kaj,tudi za bolniško ni panike.