|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
14.4.2009 11:18:19   
nebo
Ej biba jaz sem tudi še študentka....sicer ob delu...manjka mi še en izpit in pol diplome...pol je že imam napisane.

Kaj pa ti koliko imaš do konca in kaj študiraš?

< Sporočilo je popravil nebo -- 14.4.2009 11:31:04 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
14.4.2009 11:49:19   
elevitka
nebo... men pa ceu dan toči pipa... in to ne malo kot bi se polulala no goza
in ne nem jedla šunke  - ne zavajaj me user posted image  ja jaz mam 21 pregled pri svoji G... ji bom poskusla dopovedat da tak več ne morem ... pa naj me da v B ...pa bi tud malo kombinirala nekaj B pa 20 dni LD še mam pol pa v P 25.6.
sam bom vidla kaj bo rekla moja G, drugač pa si bom namislila nekaj pa bom šla k osebni zdravnici pa mi bo ona dala B pol pa LD in lih tak čao pero

biba , jaz bi pa full rada dolgo dojila (sam upam da nem mela pol joškov povešenih in izmolzenih user posted image )

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
14.4.2009 11:57:30   
biba14
elevitka : pa saj če imaš toliko težav, kot si prej napisala, bi pa res morala na bolniško...ker saj z mravljinci in bolečinami ne moreš delat...no,to je samo moje mnenje...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
14.4.2009 11:59:10   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

biba , jaz bi pa full rada dolgo dojila (sam upam da nem mela pol joškov povešenih in izmolzenih user posted image )

Ma mene vse preveč žgečka, tko da mislim, da bo dojenje pri meni bolj smeh do solz user posted image user posted image  oz. misija nemogočeuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
14.4.2009 12:04:57   
elevitka
Biba saj vse te težave sem ji (G) jaz sproti povedala ko so se pojavile... pa noben ni nič odreagiral ... tud v službi (tašča, ki je moja sodelavka) to vse jemlje kot samoumevno, češ da to so one vse mogle dat skozi, pa še kaj 100 x hujšega da pa to res nič takega ni no) huje je to da njo nohti bolijo user posted image  jaz pa naj bom lepo tiho ker mi nič ne fali - v takem smislu veš

vse kaj majo drugi (sploh kar ima ona) je huje kot to kar imam jaz

bleh ... sn že spet v bed padla - poln kufer že mam vsega pa če so za to hormoni krivi al ne (samo da se maknem iz vidnega polja do nadaljnega)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ipikaaaaaaaaaaa

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
14.4.2009 12:13:04   
biba14
Pa še malo bolj zajamraj....saj potem boš že kar visoko noseča,pa lahk dobiš mesec dni B pred P....
Jaz tudi jamram,  sam če pa me res kaj boli in skrbi, pol pa se mi v glavi odvrti cel scenarij kaj bi lahko bilo narobe in padem še v večji bad....
Čeprav jaz mam kar srečo ( v nesreči ) ko okrog mene pa vsi pametujejo, da moram počivat ( bolj nizko nosim ) in kako se počutim...pa da oni bi bili že pri zdravniku...men pa ni za vsako stvar do dr.za letat( čeprav sm na začetku user posted image  imela ful težav in je bilo potem dobro, da sm se spokala do G )....skratka manj ko jaz kompliciram, bolj drugi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
14.4.2009 12:21:24   
elevitka
Pa saj v tem je finta ker ne jamram ... in pol vsi mislijo da mi nič ne fali... in ko enkrat pride do debate pač povem da ni lih tak, sam da pač ne jamram vsak trenutek joj zdaj me je špiknilo tam joj zdaj me boli to ... ker mi gre to na jetra

Sem pač taka da bolj držim zase, razen ko postane neznosno al ko je očitno na mojem izrazu oz. počutju da nekaj ne štima. Pol pa reče kdo kak te do zdaj ti pa nič ni falilo - zakaj? zato ker nisem vsako minuto zajavkala tak kot majo eni navado?

moja G je pa tak razred zase user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.4.2009 12:41:23   
biba14

Sem pač taka da bolj držim zase, razen ko postane neznosno al ko je očitno na mojem izrazu oz. počutju da nekaj ne štima. Pol pa reče kdo kak te do zdaj ti pa nič ni falilo - zakaj? zato ker nisem vsako minuto zajavkala tak kot majo eni navado?

Te čisto razumem...tud jaz sem bila taka do pred 1.meseca...ko sm  delala ravno vse...od kuhanja, čiščenja tal ( pol pa sem 2 uri ležala ko klada ), letanja po stopnicah...do tovorjenja 10kg vrečk iz trgovine..pol pa me je konkretno zaštigalo v trebuhu in sem doumela, da bolje, da povem, da pač ne morem in se neham delat superžensko, če to v tem stanju nisem....malo se pusti crkljat...sedaj ti je dovoljenouser posted image ...no,saj potem ti bo tudi, ampak sedaj se noben ne more vtikat v to, zakaj ne...ker imaš razlog, user posted image siuser posted image user posted image user posted image .
Aja, še komentar na jamranja tašče...saj veš kaj so nam na pred o EA povedali...da smo ženske sedaj drugačne kot pred 30,50 leti....kopanje krompira pa to....pa ne samo to, ti ko delašv pisarni ful sediš in že samo sedenje dela probleme s hrbtenico...tvoja sedaj vzdržuje držo za 2, tako da ne pretiravat....user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
14.4.2009 12:42:09   
biba14
Elevitka,pa čestitam...vidim, da imaš le še 100dni do koncauser posted image user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.4.2009 13:07:26   
nebo
reglice ste....jaz pa pijem kavo in delam....

KDAJ GREMO NA KAFE??????

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.4.2009 13:07:32   
elevitka
Biba ... hvala za moralno podporo ... počutim se kot srečen  balonček (ker me vsaj nekdo razume)

jap... smo okrogli danes 100 dni še :)  baje dobimo levčka ... torej po 23.7. enkrat

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.4.2009 13:17:35   
biba14

jap... smo okrogli danes 100 dni še :)  baje dobimo levčka ... torej po 23.7. enkrat

Naš poba pa bo dvojček...ma kar bo je fajn...sam da bo in da bo zdravouser posted image .

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.4.2009 13:18:44   
elevitka
nebo ... saj sem rekla da mi ni več user posted image  

na kafe ? do kdaj delaš nebo ju3? jaz mam nek seminar ju3 sam še nevem kdaj bom fertik... pol pa ob 18 MŠ ... od četrtka pa tak spet dež

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.4.2009 13:30:40   
nebo
Jaz delam do 15h, lahko pa te tudi počakam dalje (bo šefica vesela)...kaj si v mestu?? ali pa kje v Novi vasi, Avenija recimo...ob 18 h pa grem jaz itak po mojo Niko piko sliko, mamino ljubico - to je celotno ime za mojega otroka!!!!user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.4.2009 13:31:50   
nebo
Biba še sedaj ne vem kaj študiraš - HALO!!!!! nisi mi odgovorila na moj študentski post...user posted image user posted image  rabiš eno na rit????

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.4.2009 13:34:09   
biba14
takoj sem ti odg. na ZSuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.4.2009 13:47:00   
elevitka
nebo nič ne gleda ZS ... ti pošljam mojo cifro na ZS nebo pa ti meni tvojo  pa ti javim takoj ko bom fertik če si za pa se zmenima  v aveniji potem važi ?

se nama bo kera pridružila ?

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.4.2009 13:55:34   
biba14
Jaz sem ju3 v centru od 16ih naprej ( ker gre user posted image v šolo), pol pa čakam na MŠ ob 18...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.4.2009 14:24:27   
nebo
odgovorila obema...ej pa res nisem nič gledala...user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
14.4.2009 16:39:44   
tasa_m
hei punce,..nisem pozabila na vas ampak ni enostano časa.
Zvečer sem tak utrujena da samo padnem v posteljo user posted image  in pol je jutro in midve spet delama velike ture po mestu user posted image
Malo prej sma prišle iz mesta..od doma pa sma odšle ob 9h.

Zdaj pa sem se napapcala, zdaj pa jo previjem im že letima ven.

se tipkamo zvečer user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.4.2009 17:20:10   
matcar
Mater,ste čveke. mi pa smo imeli obisk,je moja oma prišla svojega tretjega pravnuka pogledat. Zato me ni blo danes na spregled. Jutri mamo pa kontrolo z Saš-em v P. Pa neko letanje,itd....
Brez veze,HB,da je še moj doma,drugače bi pop*****.
Jaz sem kuj za kafe,samo povejte,kdaj. Dopoldan al popoldan?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
14.4.2009 21:11:43   
elevitka
Za vse ki bi šle na kavo... predvidoma se bomo dobile ju3 15.4.09 okoli15,30-16 ure v Aveniji v Novi vasi.

Ker bom dopoldan odrezana od računalnika bom takoj ko bom fraj... obvestila nebo ob kateri  uri, ona pa bo novico napopala na forum..... dobrodošle vse ki mate takrat čas in si želite kave in čveka user posted image

ker če jaz n ič ne napišem tak nič ni ....

ki pa je naša LY? kaj je že rodila.... tak kot sem napovedala da bo 15.4. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
14.4.2009 21:46:39   
nebo
ok zmenjeno, jaz bom jutri tukaj napisala kdaj ...

Ej tudi jaz sem danes že razmišljala o Ly kje je...user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
14.4.2009 21:48:50   
biba14

ker če jaz n ič ne napišem tak nič ni ....

user posted image si dobra organizatorkauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
14.4.2009 21:53:07   
matcar
Upam,da mi bo ratalo prit. Načeloma nimam nič v planu. Bom ju3 probala Maksa pri tašči pustit,ko je fraj. Še vam javim. Aja,če sploh lahko pridem,seveda!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.