|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
10.4.2009 21:10:38   
elevitka
Ijaaa... čez dan se vse martinčkate na soncu.... zvečer pa popadamo v horizontalo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
10.4.2009 22:15:07   
matcar
Saj pri nas je podobno,toto sonce ti kr spanec prikrade.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
10.4.2009 22:38:54   
matcar
Lahko noč!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
11.4.2009 7:18:29   
christiana21
Dobro jutro!

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
11.4.2009 8:26:49   
biba14
Jutrček....postrezite si  user posted image   

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
11.4.2009 8:41:43   
nebo
Dobro jutro...uživajte danes jutri na sončeku....

Medve greva sedaj jajčka barvat....

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
11.4.2009 9:10:02   
matcar
Dobro jutro!
Mi pa smo včeraj barvali jajčka!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
11.4.2009 13:06:20   
elevitka
Jaz jih bom pa sedaj user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
11.4.2009 22:24:49   
matcar
Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
12.4.2009 9:20:47   
biba14
Jutrček....
user posted image  

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
12.4.2009 18:35:44   
christiana21
hojla!

Sem vas prišla mal ščekirat, pa vidim, da med prazniki niste ravno najbolj zgovorne. So vas zajčki pa jajčki uničli?user posted image  

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
14.4.2009 6:44:14   
matcar
Dobro jutro!
Kaj zdaj,zgublene? Nič se ni dogajalo tukaj med prazniki. Upam,da se bo to danes spremenilo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
14.4.2009 7:37:57   
nebo
Dobro jutro, ena od zgubljenih je že pridno na svojem delovnem mestu in se smili sama sebi, ker mora delat!user posted image

Kako ste? Ste preživele praznike?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
14.4.2009 7:57:49   
elevitka
Sva že dve ubogi user posted image  in to tak da kr boli ....

prazniki so mimo... komaj čakam naslednje user posted image

sem se odločila da bom pol manj jedla ker mi je mama rekla da se mi fajn pozna tud v rit da sem kipnila... pa sem se malo zamislila user posted image

naš otrok tako skače da bom poletela vsak čas ... čez dan in ponoči ... me zanima kdaj sploh spi ?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
14.4.2009 8:51:01   
nebo
elevitka, meni je ful šunke ostalo tako, da lahko prideš popoldan k meni na papico...sedaj si itak v formi....jaz pa tudi...bova dve z velikima ritama....user posted image user posted image user posted image

In drugače, kako si se odločlila, kako dolgo še delaš??

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
14.4.2009 9:05:17   
elevitka
nebo ti se hecaš... se probala oblečt kratke hlače in tričetrthlače ... tiste od prej ki sem nosila na gumico.... niti ene ne dobim čez rit.... ko pa ti še mama reče o pa si fajn v rit šla narazen ... te pa veš da je gotovo user posted image

od danes sem na dijeti user posted image  sem se odločila da jem pol manj in samo takrat ko bom lačna ... ne pa ko mi bo tečno in se mi bo nekaj zluštalo.

Nebo jaz bi najraje že od ju3 bila doma.... sam nimam podlage (G mi pa tak nebo dala B .... ma kera kak predlog -kaj je najbolj prepričljiv razlog da bi me da v B ?)

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
14.4.2009 9:15:42   
nebo
ha ha ha, to še tak ni krize, a sedaj ne dobiš hlač gor...veš kaj je kriza, da ne dobiš hlač gor, ko prideš iz porodnišnice, potem pa še kar nosiš nosečniške...to je kriza...user posted image user posted image user posted image  

Jaz grem ravno sedaj jest sendvič, ker sem fffuuullll lačna, mi je že en mal slabo...

Sem pa ful tečna, ker moram biti tukaj res mi je to že preveč...

B pri svoji G pa dobiš, da rečeš, da namesto, da bi delala 8 ur delaš 10, da te ful boli glava in križ, da težko sediš in da enostavno prosiš, da ti da B, ker več ne moreš...in da ti trebuh otrdeva...

Ej meni res ful trebuh otrdeva...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
14.4.2009 9:29:50   
biba14
Ojčka...
Jaz sem včeraj vn potegnila ene farmarke s kratkimi hlačami...ful optimistično, da mi bodo sedaj prav, ker so mi bile pred user posted image  za kake 5 cm v riti prevelike...in šok,dobila sem jih gor ravno tok, da je šlo čez kolenauser posted image user posted image , moji boki so širši za 12cmuser posted image , boga jaz,ko mi ne bo po porodu nič prav...sama sebi se smilim, smrkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.4.2009 9:31:49   
biba14
aja, elevitka, dans nam bo na MŠ 100% povedala, da z dojenjem vse dol dašuser posted image user posted image user posted image , in po teh čarobnih besedah bo moj user posted image  rekel..ja pol pa boš dojila dlje kot 2 tedna user posted image  ( nisem ravno pristaš dojenje....kaj čmo,tudi taki smo na svetuuser posted image  )

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.4.2009 9:38:25   
elevitka
nebo.... dober tek user posted image

najbolj smešno je to da me res boli glava in križ (in to tako da včasih bruham od glavobola) od sedenja mi mravljinči noge in posledično mam krče, tud trebuh mam včasih trd... je pa še ena neprijetnost- mislim da nama obema enaka nebo (pipa spušča, pa to ni urin, beli tok pa spet ne.... upam da ne odteka plodovnica- ker je tako stekleno mlečno tekoče in uhaja nekontrolirano- gate mam v eno mokre POPENIŠ)... sam vse to se men zdi da je to moji G samoumevno da to pač majo vse nosečnice ker pač tak more bit in zato ne bom dobila B .... men je pa res vsega že 2 much user posted image

biba ti pa res nisi MOČNA - no nevem kaka si bila prej ampak men se zdiš drobižek user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.4.2009 9:57:21   
nebo
Evo me, ma je bil dober sendvič....njami, njami....
Kar se tiče kg in dojenja..bla bla bla, moja prijateljica je sedaj v 4 mesecih pridelala +4 kg, ker samo doji...tako, da kg dol z dojenjem....ne vem no!!! Sicer pa jaz o kg ne bom nič rekla, ker bom spet kregana!!! PA NISEM JAZ ZAČELA, PAČ PA ELEVITKA TI SI KRIVA VEŠ!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  kaj zaj prideš popoldan na šunko????user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se odločila 100000 % - delam do 30.4.2009, potem grem za teden dni na dopust (grem v Nemčijo), potem za 20 dni v B, potem za 20 dni na dopust in potem v P...KONEC!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprav se bo moji šefici odpeljalp, ampak jaz res nisem več v rosnih letih in moram več ne karne!!!!!!!!

Mene pa danes prvič boli križ...ma res ni fajn, pa trtica....tudi to ni fajn...

Ej Elevitka, spušča ja, spušča, in to je beli tok in sluz, sem vprašala mojo G v četrtek...tako se mi vlije vsako jutro, da je to groza, samo ostane tu mali flekec tak rumenkat ali kaki pač...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.4.2009 10:38:11   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

.... men je pa res vsega že 2 much user posted image

meni tudi user posted image ..........
......se me loteva tisto nihanje hormonov,ko se sama sebi smilim...ffuuuuulllll user posted image

Meni tud nonstop nekaj canka...pa potim se ful...pa sitna smuser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 14.4.2009 10:39:56 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
14.4.2009 10:41:47   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Kar se tiče kg in dojenja..bla bla bla, moja prijateljica je sedaj v 4 mesecih pridelala +4 kg, ker samo doji...tako, da kg dol z dojenjem....ne vem no!!!

Saj vemuser posted image user posted image , le Elevitko sm pripravila na današnje predavanje, ko vem da zna ta dr. o dojenju 5 ur nakladat, samo da bi ženske dojile do onemoglostiuser posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
14.4.2009 11:06:50   
nebo
Biba pa kaj ti še delaš?? Mislim tak kot medve revčike z Elevitko!!

meni je tudi danes ful groza, izgleda, da sem preveč tekala naokrog te tri dni, in ponoči fffuuuuuuuuuuuulllllllllllllll slabo spim in potem mi danes vse otrdeva, križ boli....

Predlagam, da se dobimo in se ksupaj jočemouser posted image user posted image user posted image  in smilimo same sebi....user posted image  sicer pa 11 krat še grem v službo....user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
14.4.2009 11:10:26   
biba14
Ja lahko bi se dobile na kakšni kavi....ah, jaz sm še študentka, tko da mam še dodatno smiljenje pred knjigamiuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.