|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem
11.4.2005 10:13:17   
ksenija.
Zala je stara 6 mesecev, pa se še vedno dojiva ponoči od 1-2 x. Parkrat se je sicer že zgodilo da je prespala celo noč. Sedaj smo začeli že z dodajanjem oste hrane.
Zanima me kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem?

LP Ksenija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem
11.4.2005 10:16:04   
NinaŠ
Ne še :ups: in tud ne vem kdaj in kako bom, ker če ne dobi zizike, se je pripravljen tud tri ure skup dreti?! Verjetno bova prenehala takrat, ko bo začel zvečer ven s prijatli hodit :)- .

LP

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem
11.4.2005 10:21:24   
Anonimen
Pri 15 mesecih, čisto enostavno. Namesto dojke je dobil dudo, pa k sebi sem ga lepo stisnila. To je to. Je pa res, da je šlo precej, kot sem mislila, da bo.

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem
11.4.2005 10:33:04   
HuAnita
Prosim za čudežni recept!!!!!:)-

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem
11.4.2005 10:40:55   
darjatimci
Čudežni recept je:KO SE BO:duda:TAKO ODLOČIL:zmeden:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem
11.4.2005 10:53:43   
nejcko
Uf, zdaj si me pa najdla, nimam pojma:ups:
Pri ta prvem se mi zdi, da smo nekje pri 6-ih mesecih začeli s čajem ampak tega ti ne priporočam. Smo imeli potem dve leti take cirkuse ponoči zaradi pitja, pa vso posteljo poflekano, skratka sra...
Za ta drugo pa se tudi ne spomnim točno, ne kje po sedmem mesecu, se mi zdi. Zdaj bo stara 9,5 mes. Vem, da je sama prestavljala ure dojenja ponoči (najprej se je zbujala okoli dveh, potem okoli treh, potem okoli pol petih...). Je pa že od začetka včasih prespala vso noč, tako da niti ne morem rečt, da smo resnično imeli nek utečen ritem. No, po sedmem mes, ko je parkrat prespala vso noč pa, kadar se je zbudila, smo jo probali z dudo nazaj uspavat in nam je kar uspevalo, če ne, sem jo pa k sebi v posteljo vzela, pa jo malo cartala, pa je zaspala ob meni naprej brez dojenja.
Na tem pa vztrajam zato, ker vem, da ni lačna. Če je bila že pri enem mesecu sposobna prespati vso noč brez hranjenja, potem je tudi sedaj, ko jo zvečer s kašico nahranim in še podojim.
Zdaj je pa tako, če se zbudi do pol šestih oz. šestih zjutraj, jo skušam uspavati nazaj, če se pa zbudi kasneje, torej po šesti, jo pa včasih kar podojim, čeprav imava uro dojenja ponavadi šele okoli pol osmih.

Sicer pa itak sama vidim, kakšno varijanto moram naredit, da smo vsi čim bolj zadovoljni.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem
11.4.2005 11:54:20   
asso
Uf, to n o čno dojenje!

Mi smo imeli že lep ritem. Ob 20-ih zadnje dojenje in spanje, ob 3 ponovno dojenje, nato okoli 6-7 in še dve urci spanja. Potem pa kar naenkrat, ko je že tako lepo spala pa se je zbudila kar ob 23-ih, pa čez tri ure, pa čez tri... in tako se je začelo pred enim mesecem, ko sem jaz mislila, da bo počasi začela spati celo noč, in da jo bom premestila v svojo sobic o.
Mislila sem, da je morda čas, da ji dam kaj bolj gostega za jest, da potrebuje več hrane, ampak razen dveh slabih žličk riževih kosmičev ne da nič v usta. Zaspimo okoli 20-21 in imamo bujenje zelo različno ob polnoči, enih, najkasneje dveh in nato čez slabe tri ure, dojenje, pa čez dve... in tako se nadaljuje in ne vem kdaj bo konc temu...

Lp asso

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem
11.4.2005 12:36:38   
Jančika_
Pri štirih mesecih in pol, po nasvetu pediatrinje (ponoči se je začel zbujati na eno uro, podnevi pa ni hotel jesti). Enostavno mu nisem več dala dojke, dobil je dudo in veliko božanja, nisva pa ga jemala iz posteljice. Ja, fajn se je drl prvo noč (ampak se je slišalo, da ne od hudega, temveč od užaljenosti).

Naslednjo noč je že prespal od pol sedmih do treh. Ko sta mu rastla prva zobka (pri 5,5 mes), je bilo nekaj dni ponoči malo bolj pestro, takrat sem ga tudi podojila. Zdaj ima osem mesecev. Tu in tam se še zbudi, ampak načeloma prespi noč (včasih je žejen).

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem
11.4.2005 16:53:28   
Pupica
Ja naša se je pa že nehala dojit pri 3 mesecih. Sedaj pa se zadnje 3 dni zbuja ob 2h ponoč in se želi dojiti. Sumim pa da gre za zobke ali pa podnevi premalo je:zmeden::zmeden::zmeden:

Upam da ne bomo sedaj začeli nazaj se dojit:ups::ups::ups:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem
11.4.2005 20:36:13   
BokiMB
Pri 10 mesecih, ko se mi je že mešalo od nočnega zbujanja. Enostavno ga nisem več jemala iz posteljice in ga tolažila na druge načine, pa čaj sem mu ponudila namesto dojenja.
In prve štiri noči ga je imel ati prek, za lažje anvajanje na novi red.
Trajalo je 14 dni, da se je navadil, ampak se je splačalo.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?