nejcko -> Kdaj in kako ste nehale z nočnim dojenjem (11.4.2005 10:53:43)
|
Uf, zdaj si me pa najdla, nimam pojma:ups: Pri ta prvem se mi zdi, da smo nekje pri 6-ih mesecih začeli s čajem ampak tega ti ne priporočam. Smo imeli potem dve leti take cirkuse ponoči zaradi pitja, pa vso posteljo poflekano, skratka sra... Za ta drugo pa se tudi ne spomnim točno, ne kje po sedmem mesecu, se mi zdi. Zdaj bo stara 9,5 mes. Vem, da je sama prestavljala ure dojenja ponoči (najprej se je zbujala okoli dveh, potem okoli treh, potem okoli pol petih...). Je pa že od začetka včasih prespala vso noč, tako da niti ne morem rečt, da smo resnično imeli nek utečen ritem. No, po sedmem mes, ko je parkrat prespala vso noč pa, kadar se je zbudila, smo jo probali z dudo nazaj uspavat in nam je kar uspevalo, če ne, sem jo pa k sebi v posteljo vzela, pa jo malo cartala, pa je zaspala ob meni naprej brez dojenja. Na tem pa vztrajam zato, ker vem, da ni lačna. Če je bila že pri enem mesecu sposobna prespati vso noč brez hranjenja, potem je tudi sedaj, ko jo zvečer s kašico nahranim in še podojim. Zdaj je pa tako, če se zbudi do pol šestih oz. šestih zjutraj, jo skušam uspavati nazaj, če se pa zbudi kasneje, torej po šesti, jo pa včasih kar podojim, čeprav imava uro dojenja ponavadi šele okoli pol osmih. Sicer pa itak sama vidim, kakšno varijanto moram naredit, da smo vsi čim bolj zadovoljni.
|
|
|
|