Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 9.1.2009 12:25:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Če bi imela še enega otroka, bi imela že navznot obrnjene menda. Za NY nisem vedela da ima fajn modrce, bom šla pogledat - a imajo samo 70a, ker takih ne spravim več nase ali tudi 75 in 80a (sploh 80a se skoraj nikjer ne dobi, še dobro, da mi je večinoma tudi 75a prav, odvisno od modela Imajo vse od A do D in od številk 70 do... ne gledam višjih številk, no.
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 9.1.2009 23:13:10
|
|
|
|
Pandica
|
Evo, še ena nejoškarca Pred porodom sem imela 75B, sem bila zadovoljna, ker niso bile ne male niti ne prevelike, zdaj po porodu pa obup imam full manjše kot prej. Res je, da mojo malčico še kljub njenim že skoraj 15 mesecim dojim, ampak saj tut po končanem dojenju ni ne bojo zrastle nazaj aja, pa shujšala sem tut po porodu full tako, da so zarad tega tut joški verjetno manjši. Ampak, kaj čmo, tak pač je Imam pa raje take male, kot pa vlke, da bi jih komaj prenašala okrog in bi hrbtenica trpela Aja, kupujem pa jih večinoma kar v H&M, mi imajo full lepe, pa še cena je ok.
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 10.1.2009 14:40:28
|
|
|
|
Trish
|
New Yorker, podložene... Imam 75B, redim se pa itak samo v rit, v joške nič ne gre... Kriza
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 11.1.2009 9:33:46
|
|
|
|
ery
|
No vam moram povedat, da sem si včeraj v HM kupila dva modrčka... in sta suupeer!!! RES! Še moj je pohvalil, ker drugače sploh ne opazi. So pa res poceni, izbire polno, pa lep dekolte naredijo... hihi..
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?