|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa tiste "nejoškarce"?
8.1.2009 13:24:39   
ery
Hey...

Ker je debata o joškarcah.. mene pa sedaj zanima kje kupujete modrček tiste, ki ste brez jošk? user posted image No s košarico A? Da ti vsaj nekaj naredi, push up??

Sploh ne vem kam naj grem pogledat? Sem mislila, da mi bo po porodu kaj ostalo, imam pa še manjše... oh ja...

hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"?
8.1.2009 13:45:19   
Gordana-3
tudi jaz sem nejoškarca user posted image , joške imam, ampak bolj male, 70A, nazadnje sem se kupila dva modrčka v hm - malo podloženi, da naredijo zize take lepe okrogle.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2009 13:52:11   
ery
Ja js imam tud 70A... heheh... ja jaz imam tudi iz HM enega.. samo ne vem če je to to..user posted image

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2009 14:35:12   
Gordana-3
ery, očitno je na ringaraji več joškarc, kot nejoškarc user posted image , ko nihče ne piše na ta forum. ko sem dojila  sem lahko nosila 75 B. preddnost majhnih? meni se niso po dveh porodih in dojenjih nič povesile, možu so všeč, res pa je, da so bile večje v srednji šoli, ko sem imela nekaj kg več, kot jih imam sedaj. s kilogrami so odšle tudi joške user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2009 14:37:57   
ery
Gordana , očitno je res več joškarc...user posted image Jaz sem tudi imela košarico B in je bilo vsaj kej za prijet.. :) sedaj so mi pa res majhne.. ampak povečat si jih pa ne mislim...

No pa ša malo počakajmo, če je še katera nejoškarca... user posted image

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2009 14:39:46   
Kerensa*
Jaz nisem nejoškarca, ampak brezjoškarca. Modrca za "joške" pa kupujem v New Yorker-ju. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2009 14:39:56   
Tanik
new yorker, imajo super modrce košarica A, podložene pa še dragi niso. se mi zdijo boljši kot v H&M.
priporočam.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2009 14:41:34   
Felicity
push-upe imajo dobre v Intimissimi ali pa Yamamay 

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2009 14:46:11   
OliveOyl
Še ena ,vsakedveleti, manjša joškarica...user posted image user posted image

70 A,kaj bo pa po tretjem porodu...user posted image user posted image  do zdaj sem kupovala modrce v H&M so mi bili kar uredu,bo treba h Planinšku pa bo.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2009 15:08:22   
vianne
Evo šeena brezjoškarca ... trenutno dojim pa so kar lepe. Se pa bojim, da po zaključenem dojenju bodo pa čajne vrečke user posted image . So bile pa pred nosečnostjo male pa lepo stoječe in okrogle user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2009 15:11:22   
urška
jaz bi bla pa raje tle pri vas. a menja katera?user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2009 15:49:50   
Ribica **
Hm, jaz sem bila najbolj zadovoljna s cisto klasicnim modrcem iz Tezenisa st.1, dokler sem mela 70A. Sicer sem imela pa H&Move, vec ali manj. Drugace ima pa tudi Lisca nekaj, se mi zdi.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2009 15:59:04   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: urška
a menja katera?user posted image

Načeloma jaz, ampak odvisno, kaj ponujaš v zameno. user posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2009 16:04:22   
lelaval
Evo še eno nejoškarco. Po porodih sem bila prav vesela, ker sem imela normalno velike, pol pa so usahnile user posted image . Pa še vsakokrat, ko shujšajšam pa vedno shujšam v joške user posted image .
kupujem pa v kakem butiku, Lisci podložene in push up, da se vsaj kaj vidi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.1.2009 16:42:58   
lenka3
helo!evo eno joškarcouser posted image !Pred nosečnostjo sem imela 85C ali D,rahel puš-up,med in pouser posted image  pa nepodložene 90E!! Pa mislite da sem veselauser posted image  ! Dokler nisem zanosla sem bla, razen ko sem šla kupovat moderc, hallo še mal pa bi jih šla na tržnco kupovatuser posted image , ko pa sem rodila pa vam pravim VEČJE ZIZE VEČJI PROBLEMI!!! Skor 1teden nisem mela mleka, prjatlce in znanke z dost manjšimi zizami glih tolk da ga  niso mele že pred porodomuser posted image , ker sem bla prej navajena kazat dekolte sem probala po porodu in si prehladila zize2X skor 3Xuser posted image , svoji pupiuser posted image  sm komi naštimala zizo da je lahk nemoteno jedla,ne da bi jo pomučkala, še zdej pri 4mesecih se mal čudn naštimavamo.... tko da vam pravim VEČJE ZIZE  VEČJI PROBLEMI!! Tko da nejoškarce bodte ponosne na tisto kar imate,vsaka ma dost vlke da moškemu zapre gobecuser posted image .
Zaka ženske delamo tak halo glede jošk oz. nam moški moralo zbijajo, ka ko bi se oni vprašal če majo dost velike "lulčeke"user posted image , mislim da se tud nobena nebi pritožvala če bi bil mal večjiuser posted image

Glede nakupov nederčkov New Yorker pa H&M sta zakon!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2009 19:21:42   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

iz E bi šla na C. te zanima?user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2009 20:42:45   
rainbow
Še enauser posted image

jaz moje zize kupujem v nekem butiku s spodnjim perilom, mam pa push up in ne grem nikamor brez, ker potem vsaj kak zgledam, ker imam namreč hruško postavo in če si še skoraj brez ziz, pol je res user posted image

Lelaval, jaz tudi ko shujšam, sem čist user posted image  zgoraj. Kaj češ.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.1.2009 21:09:23   
ery
no saj nas je kar nekaj... user posted image

se pravi prevladuje HM in NY. V kranju v mestu je tudi en butik, ki so dobri modeli, dobro naredijo dekolte... bom šla pa res kakega v ny probat. so ceneje.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.1.2009 21:51:07   
Doll
No,pa si zamislite moje joške.pred nosečnostjo joške uboga 70A ,po porodu cifra D user posted image
Zdaj speti Auser posted image

Lisca ima zdaj popuste preko online naročanja

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.1.2009 21:54:25   
Anonimen
No,pa si zamislite moje joške.pred nosečnostjo joške uboga 70A ,po porodu cifra D user posted image
Zdaj speti Auser posted image

To pa so preskoki.

(odgovor članu Doll)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
8.1.2009 22:26:21   
kajajaka
jaz si tudi joške kupujem v Lisci, ker imam A, kadar imam dober dan... drugače so menda -A...

Ko sem dojila, sem imela skoraj B user posted image  in se mi je tako fajn zdelo,
ampak dragi ni imel  nobene koristi... ko se jih je dotaknil je teklo iz njihuser posted image .

Sedaj imam pa menda še manjše (vsaj meni se tako zdi) kot pred porodom... Sama žalost user posted image .
Če me ne bi bilo strah bolečin in če bi imela nekaj tisoč € viška, bi si joške kupila pri dr.Glumičiću... tako pa nič ne bo... user posted image

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 8.1.2009 22:27:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.1.2009 9:33:26   
Pikapolonica_
Evo še ena nejoškarca - 75a - obvezno kupujem modrce s podložkami / najraje s silikonskimi / enako tudi kopalke / malo pušapa in joške so ustvarjene.user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.1.2009 11:24:56   
Kerensa*

iz E bi šla na C. te zanima?user posted image

To, da bi šla ti iz E na C, me čisto nič ne zanima user posted image , ampak bi šla pa tudi jaz na C, ja. user posted image

Kristus, ampak E so pa že... veliki joški, no. user posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.1.2009 11:49:21   
Gina

jaz bi bla pa raje tle pri vas. a menja katera?user posted image

Jaz.user posted image user posted image

Pred prvim porodom b, med dojenjem vedno c, po vseh porodih a, ...samo se mi zdi da vedno manjši a. MOgoče je že aa. Če bi imela še enega otroka, bi imela že navznot obrnjene menda.user posted image user posted image

V resnici se tolk ne sekiram. Modrc naredi svoje.
Kupim jih pa kakor kdaj. Včasih v lisci, dostikrat naročim preko quelleja - ti so fajn mehki, pa bolj kvalitetni od lisce, ki se vsi zmučkajo, če jih pereš v pralnem stroju.
Za NY nisem vedela da ima fajn modrce, bom šla pogledat - a imajo samo 70a, ker takih ne spravim več nase ali tudi 75 in 80a (sploh 80a se skoraj nikjer ne dobi, še dobro, da mi je večinoma tudi 75a prav, odvisno od modela), HM pa mi ni všeč, sploh ne zahajam tja, sploh vedela nisem, da imajo tudi spodnje perilouser posted image .

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.1.2009 12:01:20   
urška

Kristus, ampak E so pa že... veliki joški, no. user posted image

preveliki ja. no sej če dam par kg dol se stlačim tudi v D. še vseen pa bi raje C.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?