Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 13:45:19
|
|
|
|
Gordana-3
|
tudi jaz sem nejoškarca , joške imam, ampak bolj male, 70A, nazadnje sem se kupila dva modrčka v hm - malo podloženi, da naredijo zize take lepe okrogle.
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 13:52:11
|
|
|
|
ery
|
Ja js imam tud 70A... heheh... ja jaz imam tudi iz HM enega.. samo ne vem če je to to..
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 14:35:12
|
|
|
|
Gordana-3
|
ery, očitno je na ringaraji več joškarc, kot nejoškarc , ko nihče ne piše na ta forum. ko sem dojila sem lahko nosila 75 B. preddnost majhnih? meni se niso po dveh porodih in dojenjih nič povesile, možu so všeč, res pa je, da so bile večje v srednji šoli, ko sem imela nekaj kg več, kot jih imam sedaj. s kilogrami so odšle tudi joške
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 14:37:57
|
|
|
|
ery
|
Gordana , očitno je res več joškarc... Jaz sem tudi imela košarico B in je bilo vsaj kej za prijet.. :) sedaj so mi pa res majhne.. ampak povečat si jih pa ne mislim... No pa ša malo počakajmo, če je še katera nejoškarca...
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 14:39:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz nisem nejoškarca, ampak brezjoškarca. Modrca za "joške" pa kupujem v New Yorker-ju.
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 14:39:56
|
|
|
|
Tanik
|
new yorker, imajo super modrce košarica A, podložene pa še dragi niso. se mi zdijo boljši kot v H&M. priporočam.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 14:41:34
|
|
|
|
Felicity
|
push-upe imajo dobre v Intimissimi ali pa Yamamay
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 14:46:11
|
|
|
|
OliveOyl
|
Še ena ,vsakedveleti, manjša joškarica... 70 A,kaj bo pa po tretjem porodu... do zdaj sem kupovala modrce v H&M so mi bili kar uredu,bo treba h Planinšku pa bo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 15:08:22
|
|
|
|
vianne
|
Evo šeena brezjoškarca ... trenutno dojim pa so kar lepe. Se pa bojim, da po zaključenem dojenju bodo pa čajne vrečke . So bile pa pred nosečnostjo male pa lepo stoječe in okrogle
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 15:11:22
|
|
|
|
urška
|
jaz bi bla pa raje tle pri vas. a menja katera?
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 15:49:50
|
|
|
|
Ribica **
|
Hm, jaz sem bila najbolj zadovoljna s cisto klasicnim modrcem iz Tezenisa st.1, dokler sem mela 70A. Sicer sem imela pa H&Move, vec ali manj. Drugace ima pa tudi Lisca nekaj, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 15:59:04
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška a menja katera? Načeloma jaz, ampak odvisno, kaj ponujaš v zameno.
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 16:04:22
|
|
|
|
lelaval
|
Evo še eno nejoškarco. Po porodih sem bila prav vesela, ker sem imela normalno velike, pol pa so usahnile . Pa še vsakokrat, ko shujšajšam pa vedno shujšam v joške . kupujem pa v kakem butiku, Lisci podložene in push up, da se vsaj kaj vidi.
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 16:42:58
|
|
|
|
lenka3
|
helo!evo eno joškarco !Pred nosečnostjo sem imela 85C ali D,rahel puš-up,med in po pa nepodložene 90E!! Pa mislite da sem vesela ! Dokler nisem zanosla sem bla, razen ko sem šla kupovat moderc, hallo še mal pa bi jih šla na tržnco kupovat , ko pa sem rodila pa vam pravim VEČJE ZIZE VEČJI PROBLEMI!!! Skor 1teden nisem mela mleka, prjatlce in znanke z dost manjšimi zizami glih tolk da ga niso mele že pred porodom , ker sem bla prej navajena kazat dekolte sem probala po porodu in si prehladila zize2X skor 3X , svoji pupi sm komi naštimala zizo da je lahk nemoteno jedla,ne da bi jo pomučkala, še zdej pri 4mesecih se mal čudn naštimavamo.... tko da vam pravim VEČJE ZIZE VEČJI PROBLEMI!! Tko da nejoškarce bodte ponosne na tisto kar imate,vsaka ma dost vlke da moškemu zapre gobec . Zaka ženske delamo tak halo glede jošk oz. nam moški moralo zbijajo, ka ko bi se oni vprašal če majo dost velike "lulčeke" , mislim da se tud nobena nebi pritožvala če bi bil mal večji Glede nakupov nederčkov New Yorker pa H&M sta zakon!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 19:21:42
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: urška a menja katera? Načeloma jaz, ampak odvisno, kaj ponujaš v zameno. iz E bi šla na C. te zanima?
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 20:42:45
|
|
|
|
rainbow
|
Še ena jaz moje zize kupujem v nekem butiku s spodnjim perilom, mam pa push up in ne grem nikamor brez, ker potem vsaj kak zgledam, ker imam namreč hruško postavo in če si še skoraj brez ziz, pol je res Lelaval, jaz tudi ko shujšam, sem čist zgoraj. Kaj češ.
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 21:09:23
|
|
|
|
ery
|
no saj nas je kar nekaj... se pravi prevladuje HM in NY. V kranju v mestu je tudi en butik, ki so dobri modeli, dobro naredijo dekolte... bom šla pa res kakega v ny probat. so ceneje.
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 21:51:07
|
|
|
|
Doll
|
No,pa si zamislite moje joške.pred nosečnostjo joške uboga 70A ,po porodu cifra D Zdaj speti A Lisca ima zdaj popuste preko online naročanja
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 21:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
No,pa si zamislite moje joške.pred nosečnostjo joške uboga 70A ,po porodu cifra D Zdaj speti A To pa so preskoki.
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 8.1.2009 22:26:21
|
|
|
|
kajajaka
|
jaz si tudi joške kupujem v Lisci, ker imam A, kadar imam dober dan... drugače so menda -A... Ko sem dojila, sem imela skoraj B in se mi je tako fajn zdelo, ampak dragi ni imel nobene koristi... ko se jih je dotaknil je teklo iz njih . Sedaj imam pa menda še manjše (vsaj meni se tako zdi) kot pred porodom... Sama žalost . Če me ne bi bilo strah bolečin in če bi imela nekaj tisoč € viška, bi si joške kupila pri dr.Glumičiću... tako pa nič ne bo...
< Sporočilo je popravil kajajaka -- 8.1.2009 22:27:05 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 9.1.2009 9:33:26
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Evo še ena nejoškarca - 75a - obvezno kupujem modrce s podložkami / najraje s silikonskimi / enako tudi kopalke / malo pušapa in joške so ustvarjene.
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 9.1.2009 11:24:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: urška a menja katera? Načeloma jaz, ampak odvisno, kaj ponujaš v zameno. iz E bi šla na C. te zanima? To, da bi šla ti iz E na C, me čisto nič ne zanima , ampak bi šla pa tudi jaz na C, ja. Kristus, ampak E so pa že... veliki joški, no.
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 9.1.2009 11:49:21
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška jaz bi bla pa raje tle pri vas. a menja katera? Jaz. Pred prvim porodom b, med dojenjem vedno c, po vseh porodih a, ...samo se mi zdi da vedno manjši a. MOgoče je že aa. Če bi imela še enega otroka, bi imela že navznot obrnjene menda. V resnici se tolk ne sekiram. Modrc naredi svoje. Kupim jih pa kakor kdaj. Včasih v lisci, dostikrat naročim preko quelleja - ti so fajn mehki, pa bolj kvalitetni od lisce, ki se vsi zmučkajo, če jih pereš v pralnem stroju. Za NY nisem vedela da ima fajn modrce, bom šla pogledat - a imajo samo 70a, ker takih ne spravim več nase ali tudi 75 in 80a (sploh 80a se skoraj nikjer ne dobi, še dobro, da mi je večinoma tudi 75a prav, odvisno od modela), HM pa mi ni všeč, sploh ne zahajam tja, sploh vedela nisem, da imajo tudi spodnje perilo .
|
|
|
|
RE: Kaj pa tiste "nejoškarce"? 9.1.2009 12:01:20
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Kristus, ampak E so pa že... veliki joški, no. preveliki ja. no sej če dam par kg dol se stlačim tudi v D. še vseen pa bi raje C.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?