Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ponoči se dojimo na dve uri - joooj 12.1.2009 17:19:50
|
|
|
|
Janice1
|
pozdravljene,moj sin je star 8 mesecev in se dojiva zvečer,čeprav sem ugotovila, da mi primanjkuje mleka. Čez dan jeva GH brez problema. Problem nastane ponoči, ko mu ponudim flašo. Te pa noče! In potem začaran krog 1 ura spanja.Mu dam v mleko keksolino, vendar noče potegnit cuclja.Sem probala nukovo, zdaj imava TommyTippe, pa tudi ne gre.Ne vem več kaj.Moja prsa ima za crkljanje,ker ni več toliko mleka,pa se ne naje.Sem ga probala ponoči pomirit, pa mu dat flašo, a ko jo vidi JOK. Pa sem še vztrajala,še večji jok, na koncu sem mu dala prso, ker se je tak pomiril. To pa je moj drugi otrok, prvega sem dojila samo 4,5 mesecev, ker mi je potem sfalilo mleka.
|
|
|
|
RE: ponoči se dojimo na dve uri - joooj 13.1.2009 6:47:51
|
|
|
|
sanosan
|
Če se otrok pomiri na prsih, potem ne vidim smisla, da ga ponoči siliš s flaško. Mislim, da še vseeno imaš dovolj mleka, saj se drugače ne bi pomiril.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?