Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 10:35:55
|
|
|
|
Čebel@
|
vesnozaver,mihailo....hvala........mi prov paše zjutraj čokolino-sem zamenjala nitelo petra.....taka pametna je moja sestra.........misle da vse ve okoli otrok,dela pa tko s tamalmu kot bi bil igrača
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 10:36:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ja,ja tocno...full mi je vsec za i p oblacila ...jaz imam pa tko...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 10:39:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
Zdaj pa grem malo pospravit,ker danes dobim obisk...pride moja bivsa sosolka ,ki ima 2 meseca starega fantka...Se slisimo ...Lepo tipkajte,vaas pridem kaj prebrat ,ce bom lahko....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 10:49:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver Katjusa hvala, ampak ni mi jasno, kako nardim img-to mislis da koncnico slike spremenim v [img], kopiram in potem spremenim v [/img] ? Sori ce bedarije sprasujem, ampak sem tu res bolj leva.... ne nič ne spreminjaš tle napišeš tak k si zgoraj med [img] in [/img] pa prlepiš tist link (če klikneš an sliko z desno in izbereš kopiraj mesto slike potem tisto sma prlepiš med ta 2 imgja) kjer je slika torej: [img]link[/img]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 10:50:30
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem se pa zdle sankala zdej mi je pa slabo ratalo pa sem šla mal not Florjan se pa zunaj še z babiko mal sanka
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 10:57:23
|
|
|
|
Urša08
|
O Katjuša ti se še sankaš Jaz se pomoje tud s sank ne bi pobrala Jaz sem pa sedaj Nejčku postlo preoblekla, pa sobico pospravila. Sedaj sem še en stroj dala prat, en se suši. Mi je pa en čajček zapasal, tko da si grem enga čajčka skuhat.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:02:11
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro oz. dober dan. Spet ste se ogromno naklepetale (včeraj zvečer in danes zjutraj) in težko bi karkoli pokomentirala, zato vam samo zaželim lep dan.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:02:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 O Katjuša ti se še sankaš Jaz se pomoje tud s sank ne bi pobrala Jaz sem pa sedaj Nejčku postlo preoblekla, pa sobico pospravila. Sedaj sem še en stroj dala prat, en se suši. Mi je pa en čajček zapasal, tko da si grem enga čajčka skuhat. sej veš kako je zima bo mimo florjan pa raste in nekdo se mora z njim sankat čeprav zdej se s takimi plastičnimi sankami sam pelje jst se pa pol z lesenimi za njim se mu fajn zdi k ma volan pa še en pozdrav za vas:
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:02:47
|
|
|
|
Vesnozaver
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:04:05
|
|
|
|
kayica24
|
Dobro jutro Danes smo pa malo pozni.. Vas kasneje za nazaj preberem..Zdaj bi rada vprašala eno zadevo...Katere datume so vašim na njihovih firmah,kjer delajo vpisali da bodo koristili očetocski dopust?So vpisali kar vaš PDP in naslednjih 15 dni(če bodo koristili strnjeno)?Ali kako? Ker mojemu je tam tajnica nekaj jamrala,da zdaj ne vemo točno datuma kdaj ga ne bo...Saj pa nisem jasnovidka,da bom točno povedala kdaj grem rodit... kak so pr vas to uredili???Ker če hočejo točno,potem to MORAŠ po porodu urejat.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:04:41
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako smo? SPet je osnček in sem prov vesela! Bom lih na hitro, k šibam pod tuš, še glavo oprat, ker gremo z mojim v Postojno na predavanja o EA. shuka, mi2 sva prjavla našo na naslov, kjer ima moj stalno prebivališče in to sam zaradi denarnih razlogov. Tam, kjer sem jst stalno prjavljena, da občina malo več kot 200 evrov, občina NG pa 420. Si bom pa jst po koncu porodniške nardila začasno prebivališče pri njegovih starših, tako, da ne bo problemov z bolniško. Aja, pa njegovi živijo v istem bloku kot mi2, sam da sva mi2 na črno... vesnozaver, lepe oblekice! katjusa, ti si pa huda s tem sankanjem! Sorry če nism pokomentirala vseh, ma nimam cajta k se je blo tako lepo valat po postli še pol ure po tistem, ko je budilka zvonila! LEP DAN!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:07:26
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kayiva dobro jutro pri nas je pustila prazno, moram odnest na csd in potem mislim da kar se njih tice jim javis naknadno, ko se otrok rodi. ce pa bi v sluzbi zahtevali datume pa tudi ne vem, kaj bi naredila ker kao moras jih prej obvestit, da bo mozek izrabil ocetovski dopust in valda da vnaprej ne ves, kdaj bos rodila. smotanci
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:07:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Dobro jutro Danes smo pa malo pozni.. Vas kasneje za nazaj preberem..Zdaj bi rada vprašala eno zadevo...Katere datume so vašim na njihovih firmah,kjer delajo vpisali da bodo koristili očetocski dopust?So vpisali kar vaš PDP in naslednjih 15 dni(če bodo koristili strnjeno)?Ali kako? Ker mojemu je tam tajnica nekaj jamrala,da zdaj ne vemo točno datuma kdaj ga ne bo...Saj pa nisem jasnovidka,da bom točno povedala kdaj grem rodit... kak so pr vas to uredili???Ker če hočejo točno,potem to MORAŠ po porodu urejat. ta datum se kasneje napiše po porodu.....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:08:11
|
|
|
|
Vesnozaver
|
katjusa hvala bom se poskusala tole pa je malica:))
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:08:36
|
|
|
|
Urša08
|
kayica jaz mislim da se datumi naknadno vpišejo, takrat ko bo nesel papirje na socialno bo še datume napisal
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:10:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 kayica jaz mislim da se datumi naknadno vpišejo, takrat ko bo nesel papirje na socialno bo še datume napisal ja sej te papirje tak nese tja lahko tud mislim da pol drugi dan k si že doma oz. je on doma torej če greš ti 2.2 domov on lehko tja nese 3.2 nisme ziher sam men se zdi da je tak s tem da je on že 2.2. doma.... k tud če bi vedela kdaj boš rodila ne moreš vedet koliko dni boš v p in da si ti v P on pa doma pa ni smiselno k ga bol pol rabiš... razn če se gre tud za varstvo drugega otroka al pa kej drugega...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:11:58
|
|
|
|
Vesnozaver
|
sunny dobro jutro, ti pa vedno bolj zgodaj vstajas, nisi vec tako pozna, ko te pomnim malo te morm hecat MIHAILO tudi tvoj pubec bo v fletkanih cotkah sel iz P !
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:12:15
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem ravno danes dala papirje, da jih končno odnese v službo. Sva pa nekak tako zmenjena, da bo 3 tedne z mano. 11 dni očetovskega dopusta , pa 4 dni bo še tako z mano. Sem kar vesela in mi bo prav prišlo. Mami se mi je že javla, da mi bo med vikendi kuhala, pa prvi mesec likala.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:12:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver sunny dobro jutro, ti pa vedno bolj zgodaj vstajas, nisi vec tako pozna, ko te pomnim malo te morm hecat se privaja na zgodnejše vstajanje
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:22:51
|
|
|
|
|
Punce na hitro se javim tudi jaz ta teden smo imeli MŠ in je bilo kr zanimivo recimo ml smo se nasmejali...Komentirala vas podrobno ne bom ker sem tk vse pozabla men podobno al pa mogoče mi je še kaj vstalo v glavi pa poskusimo... Balonchy iiiiiiiii maš fulll lepega cukrčka komaj čakam našo malo miss... Katjusa ti si pa res faca še sankaš se vsaka ti čast pa pozdravček Florjanu ko je tko lepo pomahal Sunny lep delček sobe ko bo cela pa seveda slikce ampak se že sedaj vidi da je cotkana... Kolumbo lepa torbica če nisam kaj pobrkala No in je konec mojega komentiranja se vidi da me daje skleroza pa tudi že cel teden nisem dobro nekaj me muči sem taka napeta razdražljiva pa kr jokala bi in vsi mi gredo za živčke ...no sedaj pa grem se počasi zrihtat moj gre na firmo po papirje pol pa šibamo v celje po našo veliko miss v šolo pa na mobitel moram it pa se mogoče še kaj popoldne javim upam da mi grata moj gre tko delat ampak če ne bo velika miss ena velika tečka kot mami
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:23:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
dobro jutro Kayica,sem ze ze pogresala... ...Jaz tudi ne vem kaj bova za ta dopust,ker mojemu ravno 16.2. potece pogodba nima se za nedolocen cas in naju je strah ,da bi e zdaj ta dopust iskal,ko pa ne ve ,kaj se lahko ta cas ,ko bo odsoten naredi...kok casa pa imas cas to iskoristiti?ce po februarju dobi za nedolocen cas,da bi potem uveljavljala... ...Katjusa lepo se sankate,sam cuvaj se...Jaz sem pa posesala stanovanje zdaj pocivam,potem grem se prah pobrisat in je to to...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:26:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem ravno danes dala papirje, da jih končno odnese v službo. Sva pa nekak tako zmenjena, da bo 3 tedne z mano. 11 dni očetovskega dopusta , pa 4 dni bo še tako z mano. Sem kar vesela in mi bo prav prišlo. Mami se mi je že javla, da mi bo med vikendi kuhala, pa prvi mesec likala. moj more tud to še nest pa še na prejšno službo... men bo tud moja mami pomagala tak k mi je prvič kuhala bo skoraj zagotovo.... likamo mi nič ne razn če bo treba pleničke likat zaradi širokega povijanja..... drgač bo pa tak tud moj doma in bom jst lahko res mal več počivala zdej pa še obljuba dela dolg.... enkrat oktobra če ne že prej sme vam oblubla da vam bom slikala dekico za v jajčko k sem jo sama naredla in evo končno sem se lotla in jo slikala... narejena je iz debelega dvojnega flisa in spodaj ter ob strani se zapira kr z drukrčki to pa je naša oprema za domov kar s etiče oblačil če bo potreba bo še kombinezonček drgač pa sam copatki in še toplejša kapica ter seveda v jajčki zavit v zgoraj slikano odejico.... ampak mislim da bo še zima ko bomo mi šli domov tak da.....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 11:28:02
|
|
|
|
Katjusa
|
Mihailo očetovski dopust se lahko koristi do 6 meseca dojenčkove starosti
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?