Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 8:59:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Shuka jaz bom vlozila vlogo...nasa obcina daje 100e,se splaca...a ne bosta mela istega naslova?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:00:32
|
|
|
|
timy
|
Shuka nimam pojma kje je bolje, da prijaviš otroka. Če bi bila na tvojem mestu, bi ga prijavila pri sebi. Glede denarne pomoči, ja naša občina da nekaj in bom oddala vlogo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:01:07
|
|
|
|
baki
|
ce se da kaj dnarja dobit ti sam povej.treba je izkoristit ce država da a ne
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:02:30
|
|
|
|
rebeka84
|
kak je s to vlogo? vložiš na občini kjer imaš stalno prebivališče ali tam kjer si rodi? ker jaz imam stalno prebivališče v mariboru, rodila pa bom v ljubljani.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:02:50
|
|
|
|
baki
|
nasa ob. da za drugega otr.170e
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:03:35
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 kak je s to vlogo? vložiš na občini kjer imaš stalno prebivališče ali tam kjer si rodi? ker jaz imam stalno prebivališče v mariboru, rodila pa bom v ljubljani. Tam, kjer imaš stalno prebivališče. Vsaj zdi se mi tako.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:05:20
|
|
|
|
baki
|
zakaj bos rod.v lj.a si se tk odlocla?za denarno pomoc pa greš z roj. listom v mar.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:05:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
Rebeka tam kjer si privljavljena ti aali tvoj...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:07:34
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: timy Jaz mislim, da nismo tečne, samo polno glavo stvari imamo in razmišljamo, kaj vse je še treba postoriti. Moški se tako bolj kot ne zanašajo, da bomo vse uredile tako kot se šika. Mene že malo skrbi kako bo vse potekalo, ko pridemo domov iz porodnišnice, mojega pa to niti najmanj. Mi je rekel, saj vse znaš, saj kar naprej nekaj prebiraš in gledaš ter sprašuješ To si pa dobro rekla, se zanašajo na nas Ja, sem opazila še pri parih kolegicah, nekatere so še noseče, nekatere so že rodile. In najbolj hecno je, da se pri tistih, ki so že rodile, čez nekaj časa začnejo delati fuuuul pametne, češ tega ne delaš prav, to bi mogla pa tako Res so hecni Sej najprej opazujejo pol pa pametujejo, tko da če se bo to pri mojmu dogajalo, mu bom dala proste roke pa naj pametuje kolk če k bo mel polne roke dela.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:07:59
|
|
|
|
rebeka84
|
midva z mojim trenutno živima v ljubljani, tu sva začasno prijavljena. on študira, jaz pa sem tukaj zaposlena.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:08:15
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro babike, se ze dolgo nisem javila, vidim, da vas je nekaj novih....pozdravljene:) Sem odlezala svoje, sedaj pa ze veselo migam, jupi. Grem vas brat malo za nazaj, pa bom potem cvekala. Pa dobro jutro!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:08:18
|
|
|
|
lilcha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ma meni se ne zdi čudno, no. Ne vem. Zakaj pa bo Uroš mel najprej njegovga in pol tvojga? Sam vprašam. Mi je blo pa čudno, ko nas je na CSD že uprašala, kako se bo otrok pisal, pa kje bo živel...Sm misnla, da to vse naknadno sporočiš, ne pa da že prej vse poveš... Midva sva se pa odločila, da bo mali imel njegov priimek, kje bo pa prijavljen mi je pa še zdej neznanka, ker imava različna stalna prebivališča, ma kera kako idejo oz. nasvet kaj se splača oz. kaj je bolje storiti glede tega kje prijavit otroka? In ali boste vložile vlogo za denarno pomoč pri občini? Če seveda kaj dajo. Shuka če sem prav razumela na csd-ju, ko sva midva podpisovala očetovstvo, je rekla gospa da če je otrok slučajno kdaj bolan , da imaš pol komplikacije dobit bolniško ti,če maš drugo stalno prebivališče kot otrok. Jst mam tud drugo stalno preb. ampak mam pa začasno urejeno, to je pa rekla da pol pa ni noben problem. Tko da dej se pozanimi pa si mogoče zrihti vsaj začasno prebivališče isto kot otrok in tvoj.Velja pa eno leto, ta začasni naslov pol ga morš pa obnovit.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:09:03
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: timy Jaz mislim, da nismo tečne, samo polno glavo stvari imamo in razmišljamo, kaj vse je še treba postoriti. Moški se tako bolj kot ne zanašajo, da bomo vse uredile tako kot se šika. Mene že malo skrbi kako bo vse potekalo, ko pridemo domov iz porodnišnice, mojega pa to niti najmanj. Mi je rekel, saj vse znaš, saj kar naprej nekaj prebiraš in gledaš ter sprašuješ To si pa dobro rekla, se zanašajo na nas Ja, sem opazila še pri parih kolegicah, nekatere so še noseče, nekatere so že rodile. In najbolj hecno je, da se pri tistih, ki so že rodile, čez nekaj časa začnejo delati fuuuul pametne, češ tega ne delaš prav, to bi mogla pa tako Res so hecni Sej najprej opazujejo pol pa pametujejo, tko da če se bo to pri mojmu dogajalo, mu bom dala proste roke pa naj pametuje kolk če k bo mel polne roke dela. Imaš prav
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:09:26
|
|
|
|
baki
|
a ja
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:09:28
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Shuka jaz bom vlozila vlogo...nasa obcina daje 100e,se splaca...a ne bosta mela istega naslova? Stalnega ne, jaz sem tam, kjer ima on stalno, začasno. Tko da bi on lahko prijavil otroka na svojem stalnem naslovu. Samo ne vem kako je s tem potem glede bolniške za otroka, ker naj bi potem lahko vzel bolniško tisti pri katerem je otrok prijavljen. Ne vem, to morm še preštudirat.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:10:36
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 kak je s to vlogo? vložiš na občini kjer imaš stalno prebivališče ali tam kjer si rodi? ker jaz imam stalno prebivališče v mariboru, rodila pa bom v ljubljani. Tam kjer otroka prijaviš oz. kjer imaš stalno prebivališče. Pa to lahko narediš še 6 mesecev po porodu.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:11:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
Rebeka,tam kjer imata stalni naslov oz sta stalno prijavljena...enkrat je na rr pisalo za vse obcine kok kira da...iscem zdaj
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:14:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
sem nasla nekaj ...http://www.park.si/2008/05/tabela-meseca-denarna-pomoc-ob-rojstvu-otrok-mestna-obcina-novo-mesto-na-zadnjem-mestu/
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:14:30
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Shuka če sem prav razumela na csd-ju, ko sva midva podpisovala očetovstvo, je rekla gospa da če je otrok slučajno kdaj bolan , da imaš pol komplikacije dobit bolniško ti,če maš drugo stalno prebivališče kot otrok. Jst mam tud drugo stalno preb. ampak mam pa začasno urejeno, to je pa rekla da pol pa ni noben problem. Tko da dej se pozanimi pa si mogoče zrihti vsaj začasno prebivališče isto kot otrok in tvoj.Velja pa eno leto, ta začasni naslov pol ga morš pa obnovit. Lilcha - to sem tudi jaz neklje zaznala, da zna bit problem glede bolniške, če ni otrok prijavljen tam kot mati, oz. si lahko vzame bolniško tisti pri kateremu je otrok za stanlo prijavljen. Sej zdej sem jest začasno prijavljena pri njemu in tud to vem, da moram vsako leto to obnoviti kar je logično a meni povsem nepotrebno, ker vedno pozabim podaljšati No zdej pol tega ne bom smela pozabljati, če ne bo pa ati dežural.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:15:17
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Rebeka,tam kjer imata stalni naslov oz sta stalno prijavljena...enkrat je na rr pisalo za vse obcine kok kira da...iscem zdaj Ja, imajo zelo različne zneske, od takšnih ta pravih pa do nič od nič
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:15:57
|
|
|
|
rebeka84
|
hvala vam za odgovore, jaz bom najinega uroša prijavila v mariboru, moj ima stalno prebivališče v Bosni
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:17:07
|
|
|
|
timy
|
Shuka tudi moj je začasno prijavljen pri meni in morava vsako leto obnoviti. Ampak mu moram vse urejati jaz. Še pooblastilo moram jaz napisati, on samo podpiše Sem ga kar preveč razvadila!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:18:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
Rebekamoj je pa stalnega dobil tukaj 2008 novembra,ker more dve leti miniti ,da sva porocena...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:20:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ste odprl link
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 16.1.2009 9:20:58
|
|
|
|
rebeka84
|
mihailo a je dal vlogo za državljanstvo? ga je že dobil? kar on je drugače tuakj že več kot dve leti, samo nisva bila poročena. jaz ne morem linka odpret
< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 16.1.2009 9:21:24 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?