Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:16:37
|
|
|
|
sunny24
|
Ja pa kaj čem...Sam res, pr nas se iz sušila cunje lepo zložijo v omaro in ko kaj rabimo, se spegla sproti. Mani se res ne da stat tam za likalno mizo po nevem kolko časa... Ma ja, imena nam delajo malo preglavic oz ne pridemo do enga, da bi blo to TO. Ma sej neki se bomo že odločli...Bom še malo počekirala. Meni je full všeč ime Erin in pa Zara, ampak mojmu nista, pa smo nekako pršli do Gaja, Hana in Emma, sam booo...Pojma nimam. Jst bi eno tako ime, da jih ni miljavžnt, kot npr zdej, k je popularno Lana-kar nam je pa full všeč, ampak ga ne bomo dali lih zaradi tega, k je vsaka ta druga punčka Lana. Mate kako idejo za kako ime, k jih ni tolko? Bi bla vesela kake pomoči oz ideje...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 15.1.2009 22:17:48 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:18:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša...zdej sem se spomnila, kaj alhko naredista.....tale naj bo Benjamin, naslednji NIkolas...pol pa počasi še mau ženska imena pokurit ja zadnič na UZ sta se G pa moj menla da je naslednjič punčka na vrsti tako da.... moj je tud reku že da bi blo fino met po dveh fantih pol 2 punčki..... še bomo mi mamo zdej mal zatišja pa zgleda da se mi še vseen nekaj obeta če misli še 2 nardit in če boma vsako delala 2 leti pol mam vsaj še 4 lata na zalogi
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:19:22
|
|
|
|
Ajvy
|
Lepa imena imasta v ožjem izboru...verjamem, da je izbira težka...konec koncev ga bo nosila celo življenje....... MAh...sploh ti ne znam pomagat...ko so mi vsa všeč---tudi Erin mi je tako zanimivo...mogoče Emma...al pa Gaja....ne vem.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:19:35
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny mi smo mel za punčko v prvo Karin zdej pa Dora drgač pa florjana bo pol k florjanu pasalo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:20:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja pa kaj čem...Sam res, pr nas se iz sušila cunje lepo zložijo v omaro in ko kaj rabimo, se spegla sproti. Mani se res ne da stat tam za likalno mizo po nevem kolko časa... jst se zamotim s kakim dobrim filmom, pa mi mine čas..... glede imen..si pogledala na statistični urad slovenije.....tam jih je kar nekaj naštetih....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:22:19
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša....mah ..vidim, da ste že zmenjeni kako boste vsa imena pokurli...le, glej da boste res
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:22:58
|
|
|
|
sunny24
|
O katjusa, to mate enga na zalogi! ajvy, evo, meni so tudi ta 3 najbolj...Bomo dali kar vsa tri...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:23:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša....mah ..vidim, da ste že zmenjeni kako boste vsa imena pokurli...le, glej da boste res ja bi blo lepo lahko sam boga prosmo da se nam ta želja uresniči
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:24:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 O katjusa, to mate enga na zalogi! ajvy, evo, meni so tudi ta 3 najbolj...Bomo dali kar vsa tri... a misliš da bodo dvojčici.... ja nebi mela nič proti sam pol bom pa res mal prkrajšana sicer pa ob 4 otrocih verjetno nimaš več časa niti mslt na to kaj šele počet
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:25:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 O katjusa, to mate enga na zalogi! ajvy, evo, meni so tudi ta 3 najbolj...Bomo dali kar vsa tri... ja tri imena pa 2 priimka pa bo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:26:06
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...jst upam, da če ne prej. da ko jo boš vidla, da ti bo takoj kapnilo ime....pa glej da ne bosta tako kot moj starejši brat in njegova, ko st ase pregovarjala za imena....potem pa se je pupa rodila....pa jo je ona samo pogledala...rekla, kaj pa če bi bila Tajda....in je bila res....pa ni bila nikoli omenjena čist preveč piškotov sem pojedla....in preveč nutele moram počasi spat.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:27:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 O katjusa, to mate enga na zalogi! ajvy, evo, meni so tudi ta 3 najbolj...Bomo dali kar vsa tri... ja tri imena pa 2 priimka pa bo pol bo imela pa krizo identitete , ko ne bo vedla kdo je
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:28:15
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša....mah ..vidim, da ste že zmenjeni kako boste vsa imena pokurli...le, glej da boste res ja bi blo lepo lahko sam boga prosmo da se nam ta želja uresniči veš da...veš da...samo pridno je treba telovadit...poglej Dodi...ona čaka 11 otročička....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:29:29
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz sem se stuširala in nekak mi se je celo uspelo pobrit, ker moj dragi mož ni imel časa, da bi me on. je rekel, da me ne bo bril za druge(je mislil na ginekologinjo, ker imam jutri pregled), da me bo bril za njega . sunny meni je full všeč EMMA in ZARA
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:29:55
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, bo rabla za se podpisat cel list A4... ajvy, ma dokler grem rodit, se bomo že zmenla...Upam! A si se nafilala s cukrom? No, če greš pančat, ti želim lahko nočko!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:30:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša....mah ..vidim, da ste že zmenjeni kako boste vsa imena pokurli...le, glej da boste res ja bi blo lepo lahko sam boga prosmo da se nam ta želja uresniči veš da...veš da...samo pridno je treba telovadit...poglej Dodi...ona čaka 11 otročička.... kar je preveč je pa preveč vsaj v en avto se mormo vsi zbasat torej takega s 7 sedeži 8najev 5 otrok ampak da je komot 4 moj k se je rodil sicer ful prehitro je imel porodno težo 1640g mu sploh niso imena dal tak da je mel kr napisan deček pa priimek
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:31:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Tako punce....zdej grem pa spat.....lepo nočko vsem---- vsem ki imamo preglede jutri...veliko sreče..... Jst mam pa spet unega dedca na Metelkovi...ko nisme navajena moškega G......še dobr da je star
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:32:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 jaz sem se stuširala in nekak mi se je celo uspelo pobrit, ker moj dragi mož ni imel časa, da bi me on. je rekel, da me ne bo bril za druge(je mislil na ginekologinjo, ker imam jutri pregled), da me bo bril za njega . sunny meni je full všeč EMMA in ZARA kak ti je pa to ratal sami nardit jst sem zadnič hotla pa ni varjante nisme hotla mojga motit k je mel neko delo no na koncu sem ga pa vseen zmotla .... sam je pa mal žleht tale tvoj jst ga kr pošlem nekam... men je tud zara ful všeč
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:32:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša....mah ..vidim, da ste že zmenjeni kako boste vsa imena pokurli...le, glej da boste res ja bi blo lepo lahko sam boga prosmo da se nam ta želja uresniči veš da...veš da...samo pridno je treba telovadit...poglej Dodi...ona čaka 11 otročička.... kar je preveč je pa preveč vsaj v en avto se mormo vsi zbasat torej takega s 7 sedeži 8najev 5 otrok ampak da je komot 4 moj k se je rodil sicer ful prehitro je imel porodno težo 1640g mu sploh niso imena dal tak da je mel kr napisan deček pa priimek sej mislim, da so Kitajci...al eni pač temu podobni čakal 100 dni...če je detece preživelo....je šele potem dobilo ime.......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:32:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tako punce....zdej grem pa spat.....lepo nočko vsem---- vsem ki imamo preglede jutri...veliko sreče..... Jst mam pa spet unega dedca na Metelkovi...ko nisme navajena moškega G......še dobr da je star lepo ajaj pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:33:39
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, ma dokler grem rodit, se bomo že zmenla...Upam! A si se nafilala s cukrom? No, če greš pančat, ti želim lahko nočko! čist sem Nutellasta.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:34:06
|
|
|
|
sunny24
|
rebeka, a tak je tvoj? Moj se je zadnjič tudi neki upiral oz se mu ni dalo, pa sm mu vrgla moj "najlepši" pogled in je takoj primu brivnik in začel brit! Pa najbujše da pridem h G vsa zaraščena...bljak! Hvala za predloge...Lahko tudi še kako drugo ime dodaste, ampak naj bo na 4 črke, maks 5, ker bo mela 2 priimka... ajvy, pa fajn opravi na pregledu! Sam je res smotano, če nisi navajen na moškega...Jst sem bla sam 1x pr moškemu, pa mi je blo full grozno...star, nič nežen, zatežen...Kar mraz me strese ko pomislim na tisti pregled!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 15.1.2009 22:36:24 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:34:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, ma dokler grem rodit, se bomo že zmenla...Upam! A si se nafilala s cukrom? No, če greš pančat, ti želim lahko nočko! čist sem Nutellasta..... punce navalimo na Ajvy je sladka in čokoladna
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:35:07
|
|
|
|
rebeka84
|
KATJUSA nimam pojma kak mi je ratalo, noge sem mogla fejst raztegovat, malo sem si z ogledalom pomagala, malo pa po občutku. kaj češ, če je moj možič taki smoto
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:35:12
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...si pogledla na statistični urad....??? Si prebrala ko sem ti napisala za seznam??? Zdej pa res...nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?