Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:21:18
|
|
|
|
boma2
|
dober večer so ... :) najprej Balonchy.... fulllllllllllllllll lep sinček... Prov cotrk je... :) vsem ostalim pa en lep večer,.... grem, brat nazaj... :) spet rabim eno pomoč ima kdo kakšen recept, če otrok noče odpreti ust pri zobarju??
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:23:23
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Vam pokažem en košček sobice... full lepo.... lahko kr celo pokažeš... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:24:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ajvy ti imaš pa še sam 3 tedne no jst pa 6 dni več..... ful je smešno k je še manj k mesec dni in tak hitro je minlo..... še mal pa bomo vse cartale pol se bomo pa menle sam še o pleničkah, mleku in spanju joj...sploh ne govor.....me že stiska.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:26:22
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ajvy ti imaš pa še sam 3 tedne no jst pa 6 dni več..... ful je smešno k je še manj k mesec dni in tak hitro je minlo..... še mal pa bomo vse cartale pol se bomo pa menle sam še o pleničkah, mleku in spanju joj...sploh ne govor.....me že stiska..... mene tud že,,.... mal me je strah...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:26:43
|
|
|
|
boma2
|
vidim, da ste vse zgovorne... :) nočkaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:28:47
|
|
|
|
sunny24
|
boma, bom poslikala, ko bo sobica končana...Zdej še ni...Pol bom pa itak prlimala fotke gor, nč bat!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:30:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša...super za ctg....manj super za bolano G...... Sej Kolumbo tudi mene ni povabila , nas je lepo prelisičila..... Sunny...ti si pa že čisto neučakana........vse bomo cartale...slej ko prej..... Full lep košček sobice Boma...za zobarja ti ne znam pomagat...... Mene je tudi že malo strah poroda...ampak malo....sej ko se bo začelo ...me ne bo imelo časa bit strah.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:30:25
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 boma, bom poslikala, ko bo sobica končana...Zdej še ni...Pol bom pa itak prlimala fotke gor, nč bat! full lepo res... :))))))))))))))
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:30:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 vidim, da ste vse zgovorne... :) nočkaaaaaaaaaaaaaaa jst sem kužka ven peljala....sem šla malo na prehod...pogrešam te sprehode....pa moram mau..da bom imela kaj kondicije rodit
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:35:52
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, sej vem da bomo vse crtale hmali, ampak sej veš, ko komaj čakaš...Sej če bo šlo tako hitro kot do zdej, bo naša madam hmali tle... Aja, pa hvala za pohvale ned koščkom sobice...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:39:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, sej vem da bomo vse crtale hmali, ampak sej veš, ko komaj čakaš...Sej če bo šlo tako hitro kot do zdej, bo naša madam hmali tle... Aja, pa hvala za pohvale ned koščkom sobice... sam zdejel pa res cajt leti....ne morem verjet....se spomnim kako smo se še o nuhalni pogovarjale....kera bo vprašala za spol....zdej pa imamo že tri mamice ...en kup zmehčanih vratov...lažne popadke in velike velike trebuščke
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:39:37
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša...ste se vi zmenli za ime???
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:40:32
|
|
|
|
glen
|
Čir punce. Sem vas vse za nazaj prebrala samo moja buča je malo zmedena tako da ne zamerit ker nebom vseh pokomentirala ker sproti pozabljam . Sunny hvala za pohvale,ja res mam mali buši,nevem kje se ta naš korenjak skriva. Čeprav tudi pri Lin nisem imela nevem kako velik trebuh pa je vseeno pol imela 4100g in 57 cm,samo zdaj je pa res ekstra majhen,ma gin. pravi da je res manjši ma da je o.k. Če on tako pravi. Kolumbo tisto srebrno torbo sem kupila v knjigarni od DZS-ja in je stala 49.90 eu ali neki takega,ja meni je tudi ful dobra, so pa meli še enako v zlati bravi. Glede kompletka pa,so tudi meni bolj všeč take fensi šmesi cotke,no vsak po svoje. Witto držimo pestke da te nezadržijo v bolnici,če pa te in ti porod sprožijo pa ti želim čim lažji in čim hitrejši porod. Katjusa ti si res faca,še na sanke se spraviš,jaz si nebi upala,pa super za hladilnik,pa jutri ga bo treba napolnit ne ,pa ga napolni po svojem okusu,ker kmalu nebomo mogle vsega papcat Ajvy pridna da si kužija peljala na sprehod,sej paše,samo sigurno se hitreje utrudiš ne no ,lahko nočko MIHAILO tudi tebi hvala za pohvale
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:44:02
|
|
|
|
Urša08
|
sunny24 super za sobico. Res je lepa Jaz se morem pa zdej mal ogibat trgovin, ma zmer kej najdem k mi je všeč, pa potem kupim še ta pajacek, pa tisto jopčko,... sam kaj ko so to take cortkane stvari. Pa čeprav imam od Nejca precej cunc si tud ta novi zasluži kako novo oz. vsaj moja malenkost. Sem pa dons kupla v Chiccotu eno luštno pidžamico za Nejca.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:45:36
|
|
|
|
Ajvy
|
Glen.....tvoja LIn pa je imela mere....marija je bila dolginka....pa je sedaj tudi med visokimi??? Jah, sem se kar utrudila..samo se je splačalo....pogrešam te sprehodke z mojim Neo-tom......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:46:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sunny24 super za sobico. Res je lepa Jaz se morem pa zdej mal ogibat trgovin, ma zmer kej najdem k mi je všeč, pa potem kupim še ta pajacek, pa tisto jopčko,... sam kaj ko so to take cortkane stvari. Pa čeprav imam od Nejca precej cunc si tud ta novi zasluži kako novo oz. vsaj moja malenkost. Sem pa dons kupla v Chiccotu eno luštno pidžamico za Nejca. se popolnoma strinjam.....sem isto razmišljala od igrač..a zdej pa ne smem drugemu nobene igrače kupit več, ker ima pač od prvega...ne ne....kar vsak ima lahko kaj novega, kar ga bo razveselilo....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:48:47
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, ja, tudi jst večkrat pomislim na to, kako smo hodile na NS, pa še prej, ko smo čakale na prvi pregled, zdej pa smo tik pred zdajci...hitro je šlo, res! ursa, sej jst se tudi težko uprem kaki cotki, ampak se potrudim da mi uspe...Jih mam full...to pa sem ugotovila šele zdej, k sem peglala... glen, ma glavno je, da je vse OK z malim, pa če je buši velik al majhn!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:49:57
|
|
|
|
glen
|
Ajvy naša Lin je tudi zdaj velika punca in kr iztopa med svojimi vrstniki tudi za celo glavo je višja. Pri 4,5 ima 20 kg in visoka je pomoje že 120 cm. Vsi mislijo da je že prvošolka. Verjamem da si se vtrudla, samo paše, ko veš da si neki dobrega naredil zase in seveda za kužija.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 21:55:50
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...a šele likanje te je streznilo sej bo kamlu vse prerastla , pa boš lahko šla v ponovni šoping.... Glen...pa je Lin res velika....sta viddva tudi??? Paše, paše...odkar sem v prvo rodila se zelo rada sprehajam in sem zelo rada zunaj....kar zame prej ni veljalo....sem špilala hišnega molja
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:00:14
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, šele peglanje me je streznlo, ja... Ah, sej likala sm samo zdej ta prvo rundo, pol bom pač po potrebi mal potegnla s peglo. Kje se pa meni da peglat...Ja, do poletja ne bom nič kupovala cunc, saj itak mam kar dosti v številki 62, ker sklepam, da bo lih tam do konc maja, začetek junja v redu, pol bomo pa s kratkimi rokavi kupovali.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:02:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša...ste se vi zmenli za ime??? ne verjetno bo benjamin čeprav moj že govori da bi bil nikolas (namesto nikolaj) jooooo pr Florjanu je blo to tok enostavno smo mel ime 2 leti prej k smo sploh zanosl sej bo.... če ne prej ko bomo šli iz p bomo verjetno že mel kej zbrano.... glen gladilnik je že nafilan in prej je bil tamali tok nabasan da ko si vrata odpru je kej ven padlo zdej ta je pa napol prazen sej bomo pol tud lahko vse jedle sma počasi je treba dodajat.... sicer pa jst verjetno ne bom dojila mal razmišljam in bolj k razmišljam bolj se odločam da se tokrat sploh nebi trudla ampak bi raje uživala kot pa da jočem ker ne gre in ker ni mleka.... bomo vidl zdej se prepuščam kak bo pa bo.....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:05:50
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, men je pa Benjamin res lepo ime... Sem mojmu uzadnje omenila da če bo fant če bi bil Benjamin... Se je sam režu pol pa reku, kaj a slonček Benjamin? Pri vsem skup je pa smešn da je tud Neli bila ena slončica Tko da če bo fant se zna zgodit da bomo mel slončico Neli in slončka Benjamina
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:07:32
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, pa sej boš vidla kako bo z dojenjem...Lahko da bo mlekce in bo lepo steklo. Če pa ne bo, pa že veš kako poteka vse skupi in ti ne bo potrebno živcev zgubljat in jokat... Pa sej vi2 sta s temi imeni še hujša kot mi2, k sploh ne veva kaj bi...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:08:36
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...ti pa si ena faconarka... Veš kaj...meni seznama neodpre....ne morem...pa bi te prosili , če bi mi ga lahko v kaki drugi obliki poslala....da bi ga lahko odprla....lepo prosim, če ni preveč težav.... Jst pa zdejle plazmo namakam v Nutello... Katjuša...ja ti revčki...ste pa čist štalco naredil s tem imenom....NIkolas je zelo lepo ime...no, sej je Benjamin tudi.....samo nekako mi ne ne paše gk Florjanu...sicer pa,.....maš cajt do rojstva..... Glede dojenja....po liniji najmanjše sekirancije......važno ,da bosta oba z otročkom zadovoljna......sita.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 15.1.2009 22:11:10
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy....potem pa boste imeli same slončke KAtjuša...zdej sem se spomnila, kaj alhko naredista.....tale naj bo Benjamin, naslednji NIkolas...pol pa počasi še mau ženska imena pokurit Sunny...a vidva sta tudi neodločna....ne gre???
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?