Maksi1 -> RE: februarčice 2009-5.del (8.1.2009 15:59:45)
|
Jojoj, joj. Pred kosilom sem vas zapustula, ko ste imele še par strani pred 200-ko, zdej ste pa že 4 natipkale na petem delu. No vsaka čast. Bad girl, seveda držimo pesti zate. Kar lepo počivi. Diamantina, kakor so ti punce napisale, sem tudi jaz prepriačana, da bo vse še ok. Ne izgubit upanja, ker je še čas. Orto, tudi jaz ne vem cene za testiranje za strptokok, se pa bom naslednjič testirala. Se mi ne zdi, da je to vržen denar proč. Sazi, lepo, da si nas prišla pozdravit. Vso srečo na pregledu in nakupih ti želim. Petrap, G gledajo tisto, kar se jim potožiš. Jaz do sedaj še nism nč pojambrala glede tiščanja navzdol in posledično mi ni nč MV gledala. Tako, da probej mal pojokcat tvoji G. Izpolnitev plana (smrečica) - no končno se moram tudi jaz pohvalit, da sem bila danes mal bolj delavna, kot ponavadi. Mičeno sem popeglala, smrekco podrla, počistla dnevno, da ni iglic povsod naokoli in pomila posodo. Vmes sem še na banko skočila in mal poklepetala na enem kratkem obisku. Tako da danes bom samo še večerjo zrihtala, drugega pa en delam nič. Hrana - lepo prosim, ne je preveč omenjat, ker bom spet lačna.
|
|
|
|