sazi -> RE: februarčice 2009-5.del (8.1.2009 13:53:52)
|
Dan, se me še spomnite? no, ste že pri 5. delu - čveke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Nimam vas časa prebirat, ampak kolikor sem na hitro prebrala vidim, da ste že vse v polnem pričakovanju, da imate že vse urejeno in da vas otročki že skoraj prehitevajo... Jaz pa sem šele danes napolnila 32 tednov in včeraj oddala papirje za porodniško, ki jo nastopim 5.2. Včeraj sem imela UZ. Mali/a je po velikosti primeren/a za svoje tedne (ima cca 1800g) in je odkar jem tablete za zniževanje pritiska vse OK. Sama sem še daleč od vseh priprav. Počasi "zbiram" cunje, ki sem jih po 1. porodu posodila naokrog, dokupujem kaj novega, čakam na primerno košaro za voziček na bolhi, našega malčka navajam na vrtec, najbolj pa se ukvarjam s tem, ali se nam bo uspelo preseliti pred prihodom dojenčka ali ne (mojstri vlečejo že leto in pol in res nikoli ne veš, če bo narejeno ob dogovorjenem času ali ne). Tako sploh ne vem, kje naj se lotim pripravljati in polniti omare s stvarmi za novorojenčka - doma ali na 95% končani hiši, čas pa teče, stvari se premikajo počasi... Naslednji pregled imam 21.1.
|
|
|
|