Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 17:30:06
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz sem se najedla, pomila posodo, poslušam muziko prljavo kazalište, čakam da pride moj iz šola in da grem v trgovino.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 17:38:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jaz tudi cakam,da pride moj in pijem caj...nekaj me zelo pritiska dol in pa trebuh me malo boli
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 17:49:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
Vse ste tiho
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:05:49
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene...Sm bla v MŠ, pa v trgovini, zdej pa Roswell gledam in malo še tle čekiram. Danes nam je predavala pediatrinja o novoreojenčku/dojenčku in smo bli fertik v pol ure... Na telovadbi pa se mi ni dalo bit, mam zadosti telovadbe doma s čiščenjem, pranjem, včeri sem bla na enem lepem sprehodu, tako da... Naša madam ma lihkar svojo telovadbo, jst bom pa malo počivala... Kaj počnete?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:09:55
|
|
|
|
brkn83
|
evo mene, sem zopet prišla mal pogledat. Prej sva se nakosilala, potem pa sem morala mal kuhinjo pospravit, pa posodo zložiti v pomivalca, tk da sem zdej končala in je kuhinja prav lepo pospravljena. Zdej pa je moj šel še neki sobico rihtat, js pa mal pred računalnik. Grem še zdej hitro cunje zložiti. Potem pa bova verjetn dobila še obisk.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:10:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla Suny,jaz pocivam ob lap topu in cekiram mal po netu...sem izpolnjevala prijavnico za dm baby bonus...Jaz imam pa jutri MŠ in sicer priprave na porod,mislim da bo jutri zadnjic,da zakljucimo...19.1. imam CTG,ko se takrat nisem vedela kdaj bom sla,sem pa imela na voljo 3 datume,22.1. pa potem pri svojem g. kontrolo kot ste ze zabelezile...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:13:39
|
|
|
|
claud
|
No jst pa dons kr cel dan mal počivam! Pa bom do petka, ko mam pregled pr moji g, kr bl počivala, da kj prehit ne grem. Sm pa kr neki švoh dons tko da vas sploh nimam cajt sproti brat Sam tole k se dol spusti je pa tok zoprn- lulat hodm na 20 minut-pa me ful tišči pol pa premorem sam 3 kaplce , hodm pa tko na širok k raca.... Jst sm mela pa za drug tedn šoping v planu-pa pomoje ne bo nč iz tega.... No tko...dost jamranje za dons! Aja, shuka hvala za odgovore!!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:18:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
Claud jaz imam pa celo nosecnost nizko,ni panike ,ker sem zaprta ampak je to pritiskanje problem...isto se mi dogaja kot tebi,tisci in pritiskam ko pa pridem na wc pa kapljice,ampak meni caj pomaga za to...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:24:15
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Claud jaz imam pa celo nosecnost nizko,ni panike ,ker sem zaprta ampak je to pritiskanje problem...isto se mi dogaja kot tebi,tisci in pritiskam ko pa pridem na wc pa kapljice,ampak meni caj pomaga za to... Ja to maš verjetno tko mal bolj nizko, to jst prej nism mela tok problemov... Men se je ta teden spudtila dol...čiiist do izhoda....je reku g da se ji pa mogoče že kam mudi...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:29:04
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Claud jaz imam pa celo nosecnost nizko,ni panike ,ker sem zaprta ampak je to pritiskanje problem...isto se mi dogaja kot tebi,tisci in pritiskam ko pa pridem na wc pa kapljice,ampak meni caj pomaga za to... Ja to maš verjetno tko mal bolj nizko, to jst prej nism mela tok problemov... Men se je ta teden spudtila dol...čiiist do izhoda....je reku g da se ji pa mogoče že kam mudi... Claud, ko sem prebrala kok te matra sem šla prec pogledat kok maš do konca še. Ti si pa že v čistem finišu... Sej je bolj da maš vse skup dol. Pri meni pri Neli ni šlo nč, pa se pol tamala še v porodni ni spuščala pa so ble komplikacije. Tko da je bolj da se ti je spustila
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:31:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Claud jaz imam pa celo nosecnost nizko,ni panike ,ker sem zaprta ampak je to pritiskanje problem...isto se mi dogaja kot tebi,tisci in pritiskam ko pa pridem na wc pa kapljice,ampak meni caj pomaga za to... Ja to maš verjetno tko mal bolj nizko, to jst prej nism mela tok problemov... Men se je ta teden spudtila dol...čiiist do izhoda....je reku g da se ji pa mogoče že kam mudi... Claud, ko sem prebrala kok te matra sem šla prec pogledat kok maš do konca še. Ti si pa že v čistem finišu... Sej je bolj da maš vse skup dol. Pri meni pri Neli ni šlo nč, pa se pol tamala še v porodni ni spuščala pa so ble komplikacije. Tko da je bolj da se ti je spustila Kokr gledaš....če se še ne bi spustila bi jo verjetn lohk dons obrnil.....zdj jo pa ravno zato niso mogl... Ja drugač pa smo kr precej v finishu ja
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:32:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ja to mi je ze od samega zacetka g rekla,ampak nisem mela problemov glede tega razen tega ,da zdaj vse bolj pritiska dol...Sej pravijo ,da je lazji porod ,ce je nizje,ker se na porodu ni treba mu spuscat do dol...tako pravijo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:34:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
Claud ti bos imela CR ane,ker se ni obrnila porednica
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:39:46
|
|
|
|
claud
|
Sicer je moja g rekla da se ji zdi da bi lohk naravno šlo, ker nima tko velkega trebuščka in glave, sam do zdj sm že za vsak tak primer slišala kake čudne zgodbe da ni blo čist tko fajn in se je velikrat končal s CR..... Zato bi pa zdj rajš takoj šla na cr kot da se prej ne vem kok ur matram, pa se šele pol odločjo za to.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:40:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
Punce grem pocivati pa se se kaj oglasim kasneje,ce ne pa jutri...LP vsem
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:41:22
|
|
|
|
claud
|
Zdj sm se spomnla kaj mi je sestrična enkat rekla....da bom naj , če bommela vodnarja, ker so ful svojeglavi.... No svojeglava je naša 100%
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:44:36
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Claud jaz imam pa celo nosecnost nizko,ni panike ,ker sem zaprta ampak je to pritiskanje problem...isto se mi dogaja kot tebi,tisci in pritiskam ko pa pridem na wc pa kapljice,ampak meni caj pomaga za to... Ja to maš verjetno tko mal bolj nizko, to jst prej nism mela tok problemov... Men se je ta teden spudtila dol...čiiist do izhoda....je reku g da se ji pa mogoče že kam mudi... Claud, ko sem prebrala kok te matra sem šla prec pogledat kok maš do konca še. Ti si pa že v čistem finišu... Sej je bolj da maš vse skup dol. Pri meni pri Neli ni šlo nč, pa se pol tamala še v porodni ni spuščala pa so ble komplikacije. Tko da je bolj da se ti je spustila Kokr gledaš....če se še ne bi spustila bi jo verjetn lohk dons obrnil.....zdj jo pa ravno zato niso mogl... Ja drugač pa smo kr precej v finishu ja Claud, po pravic povedano, jst bi raj mela CR. Pa vem da ni šans Sicer pa nč ne veš kako bi blo če se ne bi dol spustila Lohk je pa sam taka nagajivka pa vsen ne bi ratal. Nimaš kej, zdej je kar je. Sej bo vse vredu, boš vidla... Ampak dej se raj zmen za CR... Jst ne bi niti probala it rodit po naravni poti na tvojem mestu. Mislm, to je tvoja odločitev, jst bi se pa ziher tko odločila. Sicer pa kokr sem prebrala se tud ti k temu nagibaš, a ne?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:47:28
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Zato bi pa zdj rajš takoj šla na cr kot da se prej ne vem kok ur matram, pa se šele pol odločjo za to. Verjem, ni je hujš stvari ko ti po 10 urah v porodni, popadke maš pa še od prej, rečejo da je dost možnosti da boš mela CR. Men so to rekl Če ne bi bla že zmatrana ko norc bi jih verjetn še napizdila. Še dobr da je vakum "uspel", če temu lohk tko rečeš, glede na vse poškodbe...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:48:02
|
|
|
|
reckova
|
Hej punce! Že kar nekaj časa nisem nič napisala. Berem vas skozi samo kaj ko vsak dan naklofate 10 strani pol pa pozabim komentirat, ko pridem do konca. Torej jaz sem danes vstopila v 37. teden. Danes se mi je zgodilo, da se je trebuh vidno spustil, mali ne leži več tak visoko in zdi se mi kot da sem znova v 6.mesecu. Sem bolj mobilna, še nogavice sem si lažje oblekla. Hec, ne ? Je pa res da me dosti bolj trebuh tišči navzdol. Danes sem malemu rekla, da naj še malo počaka lepo notri, ker še ima mami toliko za naredit. Rekel ni nič, upam da se strinja . Danes sem tudi dokončno pripravila stvari za malega za odhod iz P, da ne bo ubogi ati doma razmišljal o tem kaj rabi za malega. Drugače pa se mi zdi da ti dnevi kar letijo...nenormalno. Čakam na četrtek, da nakažejo denar za paket, pol pa še v lekarno pa dm kupit manjkajoče stvari. Lepo se imejte.....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:48:22
|
|
|
|
claud
|
Ja zdj sm jst že čist za....sam ne vem kok kj upoštevajo tvoje želje v takih primerih, glede na to da je g rekla da bi lohk šla naravno....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:51:37
|
|
|
|
claud
|
Reckova- meni bi maral tud v četrtek nakazat Sam ne vem če mi ga bo uspel zapravt Zanimivo da si zdj bl mobilna... men je blo bl všeč ko je bla mal višje-sm vsaj hodila lahko
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 18:57:52
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja zdj sm jst že čist za....sam ne vem kok kj upoštevajo tvoje želje v takih primerih, glede na to da je g rekla da bi lohk šla naravno.... Nekje menda vprašajo kako želijo rodit, sem nek na forumu to brala Sam ne vem niti kje, niti kdaj. Mal poglej na RRu mogoče kej najdeš o tem napisanega, al pa kr novo temo odpri...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 19:14:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja zdj sm jst že čist za....sam ne vem kok kj upoštevajo tvoje želje v takih primerih, glede na to da je g rekla da bi lohk šla naravno.... Nekje menda vprašajo kako želijo rodit, sem nek na forumu to brala Sam ne vem niti kje, niti kdaj. Mal poglej na RRu mogoče kej najdeš o tem napisanega, al pa kr novo temo odpri... ma sj sm mal gledala, pa ene take pišejo da te ....prime! No sj v petek bom mal več zvedla, pol bomo pa vidl-kokr bo pa bo! Važn da bo z malo in z mano na konc vse v redu!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 19:33:59
|
|
|
|
rebeka84
|
punce a majchy se še ni nič javila? upam, da je vse ok!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 12.1.2009 19:34:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
Claud mores vedet ,da bodo zdravniki naredili tako kot je zate in za tamalo najbolje to ziher,oni najbolj vedo...zato je najbolje ,da se pogovoris z g. in kaj ti ona svetuje...sej me ne mormo bolj vedet kot pa oni vedo ane...Drugac pa nekatere oz skoraj vecina punc o porodu pise razne stvari in jih ni treba poslusati in se s tem obremenjevati...bodi pozitivna in tudi tako razmisljaj in bo vse vredu...mene zdaj mali tako pritiska,da me dol kr spika in komaj hodim do wc-ja...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?