Maksi1
|
Pozdravljene, februarčice. Čez vikend sem vas malo zanemarila. Se opravičujem, samo res se je dogajalo. V soboto dopoldan sem mal kuhala, pa mal prala in likala, popoldan in zvečer pa sva z mojim šla na 2 rojstna dneva. V nedeljo pa sva šla na en sprehod (moram priznat, da predolgo ne morem več hodit) in zvečer sva šla na koncert od Perpetum jazile. Vsem trem (vključno z ) je blo močno všeč. Vsi trije smo ploskali kot nori. Clud - škoda, da se ni dalo naredit obrata, čeprav sem mislila, da se je tvoja že prejšnji teden sama obrnila. Je pa res, da se ti CR ni treba bat. Verjetno pa se boste v P že prej domenili, kateri dan ga boš imela in ti bomo vse tukaj držale pesti že vnaprej. Shuka - jaz imam tudi težave z mravljinčenjem prstov in rok. Ponoči je sploh kriza in res se to z dneva v dan stopnjuje. Sem pa jezna sama nase, ker na zadnjem pregledu tega nisem nič G omenila. A si ti tvojga že kaj vprašala? Majchy - sem vesela, da bi blo na CTG vse ok. Moj je tudi zaspanček in kak dan se mu full da brcat, drugi dan pa je kar len. In pol vsa žalostna hitim z angelsoundom ga mal spremljat. Pa tudi kak sok spijem, pa mal potelovadim in ko se vležem na kavč, začne brcat. Srečno s seminarsko! Mery - dobrodošla med nami. Balonchy - sem vesela, da sta doma. Upam, da bosta kmalu ujela vajin ritem in bo vse ok. Ajvi - uboga Tarja, res je kar naprej bubana. Ampak eni otroci so bolj dovzetni za bolezni, kot drugi. Nimaš kej. Si pa tudi ti uboga, ker si mislim, da te vse tole mora močno izčrpat. Držim pesti za obe in bi blo čimprej boljše. Tanci - jaz kej dosti idej s prehranjevanjem nimam. V mojih mladih letih sem namesto na avion, padla na finto od vlaka. Vlake sem imela rada in za lokomotivo, vagone, in vse kar je bilo v povezavi z vlaki, sem se potrudila in pojedla, kar je mama hotela. Sem pa v eni stari reviji moj malček vidla eno idejo, da oblikuješ hrano na krožniku v obliki miške, sončka,... in da potem otroci rajši pojedo. Sunny - kako lep kompletek si kupila za domov iz P. Res je crtkan. No, verjetno je še kaj za pokomentirat, ampak zaenkrat se spomnem samo zadnjih stvari. Prebrala sem tudi, da ste se čez vikend od porok menile in si moram vzet čas, da malo pogledam v vaše albume.
|