Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:18:52
|
|
|
|
SALT
|
Čer Katjuša-Sem pravkar prebirala tisti članek in se spomnila nate,pridem na rr in evo ti o tem zanimiva,če se lohka tako izrazim izkušnja...sama si po resnici povedano hočem vse skupaj predstavljati v ornk bolečini,da se bom ja pripravila na hudo in mogoče bom potem presenečena k nebo tako Ajvy iskrene čestitke Rebeka84- za prebiranje strokovne literature in specializacijo le te . Suny-glede seznama,nisem med tistimi pohale vrednimi pridnimi aktivnimi članicami,pa še znam ne s tem A veste,da ne morem verjet,vse hodijo v porodnišnico kot po tekočem traku...sama pa imam očutek,da sedaj k bi pa že lohka se kej dogajalo...bom pa kar noseča ostala
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:20:10
|
|
|
|
rebeka84
|
morem potrkat, zaenkrat je priden in mu gre, upam da bo še naprej tak, zdaj bo mel še večji mir če bo uroš priden in bo spančkal zraven njega dokler se bo on učil.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:24:14
|
|
|
|
sunny24
|
salt, dober večer! Kje si se skrivala do te ure? Dej ti tudi ne bit neučakana in noge skupi... Sam res, vsem februarčicam se neki mudi v P...In pol prehitevajo po levi, po desni, gori, spodi,... rebeka, lepo, da mu šiba na faxu! Ma ja, sej se vse da, če se hoče! Kir letnik pa je?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:27:22
|
|
|
|
rebeka84
|
drugi letnik je. salt dober večer še od mene! joj kak me uroš tepe z nogo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:30:41
|
|
|
|
sunny24
|
A tudi tebe en "pretepa"? Naša ma tudi akcijo...Ma prov fajn je, čeprav včasih prov zaboli, ko se naguzi al pa brcne. Prej popoldne ji je bil moj želodec zelo zelo zanimiv...Meni pa niti ne...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:32:23
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz ne vem kaj mu je tak zanimivo to nogo stegovat, non stop v desna rebra
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:34:57
|
|
|
|
sunny24
|
Ja kaj...placa ni pa se je treba malo pretegnt, pa stanovanje pošlihtat pred izselitvijo...more čisto pustit za naslenjega najemnika! Naša pa meče rito vn na desni, nogice pa na levi steguje...Pa po mehurju me vsaketolko žokne oz bol požgačka in jst letim ko zmešana lulat! Nas že zdej hecajo, kaj šele bo!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:36:12
|
|
|
|
SALT
|
Taka sem,zvečer k se nimam kam dat pa pridem k vam .. čeprav priznam,tudi čez dan vas kdaj preberem pa tudi pokomentiram... Zadnjič sem si kupila čaj za dojenje,od tekkane...grem zdele prebret..če ga lohka pijem že sedaj v nosečnosti..preventivno ..mogoče pa bom imela potlej veliko mleka
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:37:42
|
|
|
|
rebeka84
|
mene vsakih 5 minut pritisne lulat, pol pa hočem it, pa nič ven ne gre, al pa samo kakšna kapljica. joj jaz še kr ne morem verjet da bom mamica, trebuh pa že komaj nosim...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:39:27
|
|
|
|
SALT
|
Vajina malčka imata žurko? zato pa visimo tle gor ne morem verjet,da ji uspeva take premike,k pa že nima već prostora...k bova pa šle na ctg bo pa itak spala in se nebo pustila motiti navihanka je zamenjala dan in noč upam,da si še premisli...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:40:33
|
|
|
|
sunny24
|
Sej vem, da nas bereš tudi čez dan, kr te vidim! Sam se nasplošno full malo javljaš... Jst mam pa zaenkrat sam ta čaj od tekkane za nosečnice, unga bom pa pol verjetno ko bom (če bom) dojila. Al pa kirga druzga...Sej tega je full, se mi zdi. A misliš, da že zdej kej pomaga? Kaj pa drugače, maš že vse prpravljeno za ? Sej ne vem, možno, da sem te že vprašala, zato ne zameri...Skleroza me daje...Taka nosečniška....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:44:56
|
|
|
|
rebeka84
|
Jaz vaju zapuščam, se grem stuširat in spat. Želim vama lahko noč in se tipkamo jutri! Pa pa
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:48:26
|
|
|
|
sunny24
|
Madonca, zdej mi je spet trebuh ratu trd...UF! rebeka, ne govori...MI2 z mojim se sprašujeva (v hecu) h kakim staršem bo ta pupka pršla...Ma kaj, sej če znava za nas dveh poskrbet, bomo pa še za našo madam poskrbeli, da ji ne bo nič mankalo! Ja, pa bušija hmali ne bo več...Pa brcik tudi ne...Ja no, nas bojo pa naši sončki zaposlili 24/24! Ku lepo! salt, meni tudi ni jasno, kake manevre lahko izvaja ob takem pomankanju placa v trebuhu...Je pa zanimivo gledat, kako trebuh spreminja oblike...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:49:34
|
|
|
|
SALT
|
Zdele sem povohala tist čaj za doječe mamice...mmmmmmmmm diši...js si ga bom jutri kr prvošla...nevem,če kej deluje ali tudi prej,mogoče mi pa rata in napolnim sodčke Imava že vse pripravljeno,če bom jutri pridna bom dala fotke v album... No ja..čeprav bi se še lohka našlo kej za v shoping it...tok se mi je kozmetike nabralo,nevem zakaj tok kopliciram prav pri tem,sploh nevem kaj bi uporabljala Zadnjič sva šla z mojim malo po trgovinah,v okaidi so imeli znižanje in to 70%,če nebi bilo mojega zraven bi gotovo z vrečakami odšla ven,pa sej ima prav,že zdej imamo tolk teh cot da jih nebomo ponosli...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:49:55
|
|
|
|
sunny24
|
No rebeka, če greš pančat, ti želim lahko nočko in lepe sanje, pa ostani 2v1! Bom kar jst počasi odprla ta 6. del za čvekanje... Nam gre dobro tudi ponoči za čvekat!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:51:29
|
|
|
|
SALT
|
Včasih si hočem predstavljat kako izgleda,pa ne gre..joj,komaj čakam da jo spoznam...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:52:14
|
|
|
|
SALT
|
Rebeka, nočko
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:54:05
|
|
|
|
sunny24
|
salt, jst mam tudi full cotk in bi še kar kej nabavla, sam pol k pomislim, mi je brezveze, k to bo 1 2 3 prerasla. Bom si pol ko bo treba poletno garderobo nabavljat dala duška! Jst sem pa pr kozmetiki šla prov na minimalno se mi zdi...Pač fiziološka, alkohol, trdo milo, kremica za ritko in mislim, da je to to...no, pa zame lanolin, pa bepanten krema k itak pride prov. A pol praviš, da lepo diši ta čajček? Bo treba nabavit...K jst sem nora na čajčke... Sem lani pozimi zropala čajnico...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 0:56:17
|
|
|
|
sunny24
|
Dej sam res bi lahko dala kako fotko v album...da si mlao gušte delamo! Jst pa mam slikico iz 3D UZ od obrazka, tako, da si jo lahko predstavljam, čeprav se je po mojem full spremenila...Ker to sem bla v 22t...Jo mam pa v albumu...se mi zdi!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 1:03:10
|
|
|
|
SALT
|
Sem pogledala slikco..joj kok je cartkana ,meni pa ni naredila nobene take slikice Ja,je tok fajn fotke pogledat
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 1:03:12
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, sem odprla februarčice 2009-6. del, tako, da takoj ko se tle napolni še ta stran do konca, se selimo na novo temo... Edino kar bi prosila pa je, da bi ena prlimala seznamčke na novo temo...HVALA!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 1:06:29
|
|
|
|
sunny24
|
salt, hvala hvala...Meni ma full simpatičen nosek... Me pa full zanima, kaka bo...Še malo malo bo treba potrpet, pa jih bomo spoznale te naše pupke! Komi čakam! A pa si bla na 3D UZ? Jst sem izkoristla kar unga k ga je Puško zastonj ponujal...Sem pa bla že naročena v Postojno, pa sem pol stornirala.... Kaj pa ime, sta že zbrala? Mi2 se še kar nisva odločla, kaj bi...Bo revca na koncu še brez imena ostala...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 1:17:01
|
|
|
|
sunny24
|
Kam si mi zdej pobegnla???
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 1:19:01
|
|
|
|
SALT
|
Sva imela,3D na morfološkem..se mi zdi..toda takšnih slikic mi ni naredila,na ekranu sva gledala to v barvni varjanti..toda ni se tako nazorno videlo...pa pustimo se presenetit. K dr. Pušenjaku si šla? Je strokovnjak. Veš kaj mi povej,če mogoče veš,do katerega tedna lohka daš bris za sreptokok? Ime sva že skoraj zbrala če si ne premisliva...Imata kej v ožjem izboru?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 30.1.2009 1:22:36
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, ja, ožji izbor imen je...Sam še enga mormo izbrat. Pa enga za fantka mamo v rezervi, če nas kak lulek preseneti v porodni! Ta bris se mi zdi da se ga dela lahko do konca...Ko maš nasledni pregled, reči tvoji G da ti ga nardi. Je pa itak samoplačniški-jst sem dala 10 evrov.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?