|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009-5.del
29.1.2009 20:38:31   
Katjusa
birdy nič ne skrbi.... jst gibov sploh ne štejem če pa jih pa jih naštejem ene 5-6 sam nikol nič ne rečem tud g mi vedno reče če vredu čutim problem je v tem da je našuser posted image ful nežen in da gibov ne čutim ko se mi zdi da ga že nekaj časa nisme čutla s e vležem in dam roko na trebuh pa čakam in kaj hitro me brcne in če brcne pomeni da je vse vredu in gremo naprej.... men se zdi to mal čudno jst lahko do 10 ure zjutraj naprimer naštejem 10 gibov kaj pa pol? pomoje bi blo bolje da bi rekl da ne vem vsake 2 ure morš čutit kako brco al pa premik.... tud pr florjanu je blo tako da ga nisem čutla sploh proti koncu nosečnost k je vse že bolj napeto pa še malo prostora ima.....
ti kr vsake tolko preveri če kej miga pa boš ziher da je vse OK

zdej si grem pa kuhat se mi je spet špagetov zluštalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej vem kaka je ura sam se mi tok lušta da ni varjante da bi se odpovedala temu obrokuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
29.1.2009 20:41:52   
boma2
dober večer....

Vidim, da ste vse tukaj .. :)
Skoraj, da ni še nobena pobegnila rodit... Čeprav sta mi bili sumljivi Katjuša in majchy23...:)

birdy..... Da boš mirna bi šla jaz pogledat v porodnišnico, pa naj ti rečejo, da je vse ok, da boš lažje spala... držim pesti, da bo vse ok....

sunny... pa ja ne misliš tudi ti iti v porodnišnico....

dejmo user posted image še dva dni počakat, da bo februar... :)

V glavnem če boste pa prej rodile, pa vso srečo... :)

boma2 :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
29.1.2009 20:43:41   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

birdy nič ne skrbi.... jst gibov sploh ne štejem če pa jih pa jih naštejem ene 5-6 sam nikol nič ne rečem tud g mi vedno reče če vredu čutim problem je v tem da je našuser posted image ful nežen in da gibov ne čutim ko se mi zdi da ga že nekaj časa nisme čutla s e vležem in dam roko na trebuh pa čakam in kaj hitro me brcne in če brcne pomeni da je vse vredu in gremo naprej.... men se zdi to mal čudno jst lahko do 10 ure zjutraj naprimer naštejem 10 gibov kaj pa pol? pomoje bi blo bolje da bi rekl da ne vem vsake 2 ure morš čutit kako brco al pa premik.... tud pr florjanu je blo tako da ga nisem čutla sploh proti koncu nosečnost k je vse že bolj napeto pa še malo prostora ima.....

zdej si grem pa kuhat se mi je spet špagetov zluštalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej vem kaka je ura sam se mi tok lušta da ni varjante da bi se odpovedala temu obrokuuser posted image user posted image user posted image user posted image

dober tek katjuša          ...................

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 20:46:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4929
29.1.2009 20:46:38   
Šaki
evo jz tukaj danes nism mela pregleda,ker sm ga mela že v torek.
zdj moram pridt pa v soboto in bom verjetno kar rodila.
no upam ker sploh hodt ne morme več.vse me že dol prtiska.dva prsta sm odprta.
držte pesti.

drugače me pa samo zanima kaj vam je G napisal na napotnico tiste ki ste že rodile.
sj sm jz že enkrat samo sm pozabla.
ali vam je napisl prav posebej za porod??

nč fajn mi bodte moram nazaj ležat.

se čujemo v soboto.

aja pa vse lepe čestitke za vse ki so rodile..pa veliko zdravja!!!user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
29.1.2009 20:46:52   
boma2
user posted image user posted image user posted image grem mal pred tv  , pol pa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 20:50:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4932
29.1.2009 20:50:36   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dober večer....

Vidim, da ste vse tukaj .. :)
Skoraj, da ni še nobena pobegnila rodit... Čeprav sta mi bili sumljivi Katjuša in majchy23...:)

birdy..... Da boš mirna bi šla jaz pogledat v porodnišnico, pa naj ti rečejo, da je vse ok, da boš lažje spala... držim pesti, da bo vse ok....

sunny... pa ja ne misliš tudi ti iti v porodnišnico....

dejmo user posted image še dva dni počakat, da bo februar... :)

V glavnem če boste pa prej rodile, pa vso srečo... :)

Boma, raj ne bom šla v porodnišnico... Če bom šla bom šla po 10i uri... Sam ne bom šla. Mam občutek da poznam tole babico s kero sem govorila, je bla pri mojmu porodu mensezdi... In če je tko grem skor raj v Kranjuser posted image
Hvala za skrbuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
29.1.2009 20:50:45   
brkn83
dober večer.

Kako ste kaj? Vidim, da bomo danes že na 6.delu, ker tk pridno čvekate. No midva sva pa danes končala vse zadeve v spalnici - zmontirala tv, ter karniso. Zdej pa počakam še sam na zavese.

Aja pa en del otroške sobe je že pobeljen, ostalo pa še jutri. Tk da mislim, da bo v nedeljo že vse pripravljeno. Potem pa lahk grem rodit, do takrat pa upam, da bom še llahk počakala. Zdej sem pa dala en stroj cunj rat, pa še pomivalca sem zalaufala. To pa tudi mislim, da je za danes vse.

Tk da si zdej zaslužim en prijeten tuš., potem pa grem mal tv gledat v spalnico.

Ve pa še naprej pridno čvekajte, vas bom jutri prebrala. Lahko noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
29.1.2009 20:52:06   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BAD GIRL Men na napotnici piše PARTUS- kar po latisnko pomeni porod, a ne birdy, ti k obvladaš latiskouser posted image

pol mam pa še eno napotnico za rešilca...to je vse kar mam...uno za CR so mi pa že vzel.....

Kolumbo, a res? Ja,ja, čist obvladam latinskouser posted image  sploh medicinske izraze, sej veš, teologi rabjo mal tega vedet...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4935
29.1.2009 20:55:45   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Sej če je user posted image  že tko bolj miren se ne sekiraš tok... Sam tale moj pa ni miren, in tud fejst se čut... Običajn mam do enajstih jest že krepko čez 10 gibov, čez dan še poveča, zvečer jih je bolj mal, sam kadar grem spat mi še zaželi "lahko noč". Ni tko da bi se jst rabla uležt da bi čutla, lohk delam svašta pa čutmuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 20:59:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4937
29.1.2009 21:06:16   
sunny24
brkn, sta bla s tvojim spet pridna! user posted image user posted image user posted image

kolumbo, a misliš, da nam bo ratalo danes načvekat še te 2 strani? Sem zdej pogledala in smo načvekale 200 strani v 21 dneh...Ja ni kej, RR nam bi lahko dal nagrado za ta največje čvekulje tuki! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4938
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 21:09:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4939
29.1.2009 21:10:19   
Čebel@
sunny.....dej poglej ja in probej-res men je full všeč

no jaz pa odhajam v posteljo-že tok user posted image  da me čeljust boliuser posted image user posted image user posted image ......pridno klepetejte da bom zjutraj lahko že 6. del brala......zdej se grem pa še malo k možu stisnit........tiste ki imate jutri preglede-srečno

nočko trebuškarceuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4940
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 21:11:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4941
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 21:15:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4942
29.1.2009 21:18:05   
sunny24
majchy, nočko, pa se jutri tipkamo! user posted image user posted image user posted image

kolumbo, dej slikice kaži...Sej veš da smo firbčne....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Pa dej tko na skrivaj sliki torbe, da tvoj ne bo vidu...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4943
29.1.2009 21:32:38   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Katera bo odprla 6. del????

BIRDY, KVAJ POL S KAVICO??? A PRIDETA K MEN????

A te lohk zdele pokličem???
Mislm, na telefon da se zmenve?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4944
29.1.2009 21:38:18   
baki
vidim da malo cvekate.jst sem tud ze kr neki nardila 1 rundo cot oprala dala susit zdaj perem drugega.zal pomivalca nimam tk da sem kr roke zalavfala in posodo pomila pa mal sem kopalnico po tavecem spucala.vec se mi ne da tk da zdaj pa pod tus pol pa pred tv.jutri bom kuhala(jetrce kurje v omaki pa pire in solato)za vse ki nimate vec idejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
29.1.2009 21:38:54   
tanci29
hej

kolumbo te poberem okol desetih na avtocesti...pa moj fotr gre zraven ker čist sama se pa ne upam it...tako da boš mogla zadaj sedet...pa ne bom ti pustila nobene torbice več kupit...študiram če boš lohk uzela vrečko tam al ne...ker tole je pa že mal preveč torbic v tvoji garderobiuser posted image

sunny-ja res je bil mal smešen tale mesar, očitno ga delo ne veseli in je mesar kr tko mal ne vem zakaj...ti maš tud svojega tatkota da ti rihta stvari...sva že dve...no ne za vse ampak je fajn k je tak multipraktikuser posted image

majchy-no fino da je zaenkrat še ok, pa sej tud če greš rodit je že tapravi čas...ampak skos tkole je pa že kar malo too much kaj, ko ne veš kwa se dogaja

katjuša, birdy-brcike so smešna stvar ane..mislm da pa tud me nismo tolk pozorne na to...jest sem tud rekla da zadnji rteden ful manj čutim user posted image , pa mi je reku g da naj štejem gibe in pol k sem zavestno bla skos pri stvari sem ugotovila da sem jih velikokrat sploh spregledala in nisem bila pozorna na njih...mislim da prvič veliko bolj gledaš na te stvari

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
29.1.2009 21:40:08   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: baki

vidim da malo cvekate.jst sem tud ze kr neki nardila 1 rundo cot oprala dala susit zdaj perem drugega.zal pomivalca nimam tk da sem kr roke zalavfala in posodo pomila pa mal sem kopalnico po tavecem spucala.vec se mi ne da tk da zdaj pa pod tus pol pa pred tv.jutri bom kuhala(jetrce kurje v omaki pa pire in solato)za vse ki nimate vec idejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki nasledni nakup je pomivalc...resno ti povem....ne predstavljam si življenja brez pomivalca...ne bo ti žal

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
29.1.2009 21:40:32   
baki
kolumbo...rdece rjuhe pa to ....zbudi dedca da gre stabo...bos hitr v porodniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4948
29.1.2009 21:44:54   
tanci29
brkn-ste pridni...no pa boste vse poštimali pol boš pa mirno hodila okol še en mesec boš vidla...mal tud živčki delajo...

baki-ne želi kolumbo porodne, ker se je na vse pretege trudla da dobi cr...pomoje ji bo ratal dohtarje prepričat da ne bo rodila in bo čakala na 5.2.  sej veš kaka čveka jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
29.1.2009 21:45:38   
baki
tanci mam pomivalca ampak mi stoji v spajzu.midva sva mela namen kuhno menjat pa sva kupla pom.in napo pol se je pa neki zalomlo.zdaj pa studiram da bom en element vn vrgla in ga stisala not ker je skoda da mi tam stoji men bojo pa roke stran padle..,,,,

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?