Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čep-koliko pred D-dnevom? 10.4.2005 19:28:32
|
|
|
|
SU
|
Danes ponoči me je zvijalo kot :hudicek:... In sem sledila tem "krčem" in ugotovila, da so na 20-25 minutk. In seveda vsa vesela, da je "to-to", grem na wc in opazim kri na spodnjicah. Se stuširam, uredim in se uležem nazaj. Krči pa ponehajo. In sem ugotovila, da še vseeno ne bo nič:(! Tudi današnji CTG ni nič pokazal, jaz pa že vsa na trnih... Da ne omenim, da sem spoznala, da malce pa bo treme in strahu, ko bo šlo zares!-sem že danes skoraj solzna postala :ups:. Zdaj me pa zanima-koliko prej se vam je kaj odluščil čep?? Mi že tko komaj čakamo... Da ne govorim, da sta obe najini familiji že 14 dni na trnih:)- in kar poskočijo, ko zazvoni telefon:). LP, Saša :nosecka:(40t.)
|
|
|
|
čep-koliko pred D-dnevom? 10.4.2005 19:30:31
|
|
|
|
Rozalija
|
Meni se je ko so bili popadki na 5min.
|
|
|
|
čep-koliko pred D-dnevom? 10.4.2005 19:37:03
|
|
|
|
dix
|
Meni pa počasi kar 2 tedna luščil, pri 1. porodu pa manj kot 24 ur, tako da ni pravila.
|
|
|
|
čep-koliko pred D-dnevom? 10.4.2005 19:42:41
|
|
|
|
Primoza
|
Pri nas 1 dan pred porodom, pri obeh.
|
|
|
|
čep-koliko pred D-dnevom? 10.4.2005 20:02:09
|
|
|
|
deily
|
Su, sva že dve, ki čakave na akcijo. Kako je kaj pri tebi z gibi? :zmeden: A so še tako intenzivni?:ups: Kdaj si imela oz. imaš rok? Uživaj še naprej v pričakovanju :duda:
|
|
|
|
čep-koliko pred D-dnevom? 10.4.2005 20:20:05
|
|
|
|
ava
|
Se pridružujem, jaz sem v 39. tednu pa tud že komaj čakam, prav tako budno spremljam vsak znak, ker so tud pri nas že vsi nestrpni. Se je pa meni baje čep odluščil že v četrtek (tako mi je rekel gin. ), vendar ne tako kot je običajno, v večji količini ampak bolj malo. Se je pa tudi moje dete zelo umirilo, jaz probam čim več hodit ( ne v hrib),mogoče bo pomagalo, je pa tko, da ko nekaj časa hodim, me že vse tišči in zateguje da začnem kar racat. Odprta pa sem 2 cm.
|
|
|
|
čep-koliko pred D-dnevom? 10.4.2005 20:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
20 dni pred porodom.
|
|
|
|
čep-koliko pred D-dnevom? 10.4.2005 21:10:33
|
|
|
|
NinKa
|
2 dni preden so nastopili popadki.... :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
čep-koliko pred D-dnevom? 11.4.2005 13:07:16
|
|
|
|
SU
|
deily, naš :duda: je tako len, da me včasih že presneto skrbi. Tja do 19h naštejem kakšen dan le 6-7 gibov in potem šele po 20.uri oživi in potem se giba 3 ure skupaj:zmeden2:! PDP sem imela včeraj (10.4.) in mi je že prav tečno-posebej, ker mi vsak, ki me vidi "teži": A še nisi šla?? Kdaj pa bo?? Joj, tale bo pa trmast, če noče ven!:grrr: itd. itd. Jutri imam CTG in pregled. Srčno upam, da bo kaj videti!! Ja, čep se pa po malem še vedno izloča, tako da je pravi šok nositi vložke-po taaakooo dolgi "abstinenci":)- :)-!! deily, kdaj imaš pa ti rok/si ga imela? Držite pesti, da bo kmalu! LP, Saša :nosecka: in :duda: +1dan
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?