čep-koliko pred D-dnevom? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

SU -> čep-koliko pred D-dnevom? (10.4.2005 19:28:32)

Danes ponoči me je zvijalo kot :hudicek:... In sem sledila tem "krčem" in ugotovila, da so na 20-25 minutk. In seveda vsa vesela, da je "to-to", grem na wc in opazim kri na spodnjicah. Se stuširam, uredim in se uležem nazaj. Krči pa ponehajo. In sem ugotovila, da še vseeno ne bo nič:(! Tudi današnji CTG ni nič pokazal, jaz pa že vsa na trnih... Da ne omenim, da sem spoznala, da malce pa bo treme in strahu, ko bo šlo zares!-sem že danes skoraj solzna postala :ups:. Zdaj me pa zanima-koliko prej se vam je kaj odluščil čep?? Mi že tko komaj čakamo... Da ne govorim, da sta obe najini familiji že 14 dni na trnih:)- in kar poskočijo, ko zazvoni telefon:). LP, Saša :nosecka:(40t.)

Rozalija -> čep-koliko pred D-dnevom? (10.4.2005 19:30:31)

Meni se je ko so bili popadki na 5min.

dix -> čep-koliko pred D-dnevom? (10.4.2005 19:37:03)

Meni pa počasi kar 2 tedna luščil, pri 1. porodu pa manj kot 24 ur, tako da ni pravila.

Primoza -> čep-koliko pred D-dnevom? (10.4.2005 19:42:41)

Pri nas 1 dan pred porodom, pri obeh.

deily -> čep-koliko pred D-dnevom? (10.4.2005 20:02:09)

Su, sva že dve, ki čakave na akcijo.
Kako je kaj pri tebi z gibi? :zmeden:
A so še tako intenzivni?:ups:
Kdaj si imela oz. imaš rok?
Uživaj še naprej v pričakovanju :duda:

ava -> čep-koliko pred D-dnevom? (10.4.2005 20:20:05)

Se pridružujem, jaz sem v 39. tednu pa tud že komaj čakam, prav tako budno spremljam vsak znak, ker so tud pri nas že vsi nestrpni. Se je pa meni baje čep odluščil že v četrtek (tako mi je rekel gin. ), vendar ne tako kot je običajno, v večji količini ampak bolj malo. Se je pa tudi moje dete zelo umirilo, jaz probam čim več hodit ( ne v hrib),mogoče bo pomagalo, je pa tko, da ko nekaj časa hodim, me že vse tišči in zateguje da začnem kar racat. Odprta pa sem 2 cm.

Anonimen -> čep-koliko pred D-dnevom? (10.4.2005 20:59:41)

20 dni pred porodom.

NinKa -> čep-koliko pred D-dnevom? (10.4.2005 21:10:33)

2 dni preden so nastopili popadki....

:sloncek::kuza::sloncek:

SU -> čep-koliko pred D-dnevom? (11.4.2005 13:07:16)

deily, naš :duda: je tako len, da me včasih že presneto skrbi. Tja do 19h naštejem kakšen dan le 6-7 gibov in potem šele po 20.uri oživi in potem se giba 3 ure skupaj:zmeden2:! PDP sem imela včeraj (10.4.) in mi je že prav tečno-posebej, ker mi vsak, ki me vidi "teži": A še nisi šla?? Kdaj pa bo?? Joj, tale bo pa trmast, če noče ven!:grrr: itd. itd. Jutri imam CTG in pregled. Srčno upam, da bo kaj videti!! Ja, čep se pa po malem še vedno izloča, tako da je pravi šok nositi vložke-po taaakooo dolgi "abstinenci":)- :)-!! deily, kdaj imaš pa ti rok/si ga imela? Držite pesti, da bo kmalu! LP, Saša :nosecka: in :duda: +1dan

mammy26 -> čep-koliko pred D-dnevom? (11.4.2005 21:38:57)

joj, jaz pa pri svojih sploh nisem opazila da bi se mi odluščil oz. se mi je tik pred porodom, saj je šlo vse tako hitro. Sedaj pa bomo videli kako bo!

lep večer, :nosecka: 32t 5/7

Stran: [1]