neja24062007 -> RE: Ljubimci (13.1.2009 12:59:30)
|
ugotovila sem iz SMS-ov, sem človek ki nikoli in nikdar ne stika in brska po drugih stvareh, tudi po njegovih žepih ne preden dam hlače prat... ampak tisti večer, je moja tašča napisala mojmu SMS in moj mi je dal telefon, da mu ga preberem. Vmes je priletel pa še en SMS, ki pa ni bil taščin in tako se je začelo... V glavnem celo dramo lahko napišem pa še roman zraven. Glava je bila v trenutku polna vprašanj, jeze, žalosti in joka... izvedela sem 23.12., pol pa veš kakšne lepe praznike sem imela! Na koncu sem bila jaz vse kriva in on je bil tako bogi, žalosten da je kar jokal... pa še danes ne vem zakaj... Ko sem ga vprašala, kako lahko nekomu reče da ga ljubi, pozna pa ga malo časa, mi na to vprašanje ni znal odgovoriti. Pa sem pogovor nadaljevala s tem, da če mu je to ona prva rekla je verjetno on klonil pred njo, če je pa to on njej prvi rekel pa mu je najbrž dala... In... TIŠINA !!! Mene pa samo to zanima, kako in na podlagi česa lahko človek človeku reče da ga LJUBI, če pa imata vsak svojo družino in življenje v njej?!?!?! Mah ja... sej bo... malo kasneje se spet oglasim... LP
|
|
|
|