cupacups -> RE: Ljubimci (8.1.2009 8:19:45)
|
ne varam , ne odobravam varanja... lahko pa povem da...je velik razlogov zakaj do tega pride včasih te sam partner do tega pripelje....ne bom rekla da je partner kriv, ampak ce se z nekom ne da pogovorit, in ce ti noce dajati tisto kar rabis, bos sel to iskat drugam, pa naj si se tako postena oseba... poznam prijateljico in prijatelja....sta bila par 7 let...za njo jo je zacel varati brez razloga....za njega pa je bilo takole...od tebe sem hotel malo vec zivljenja, pa si se se bolj umirila...od tebe sem hotel malo razvedrila pa si postala se bolj zategnjena...od tebe sem zelel da dobro izgledas pa si se zacela oblacit v crno, sivo, belo....nic barvastega...(ona 25 let..on 31 let)...pa ji je vse povedal, ampak zenski vcasih ni dovolj da ji moski pove, mora dojeti na res najgrsi nacin....zdaj pa se obnasa 19 letnici primerno ....v vseh pogledih. nevem kaj cloveka pripelje do tega da na kocko postavi vse...al pa preprosto zeli nazaj svoje zivljenje kot ga je nekoc imel. Res je da se clovek po letih zakona preneha truditi za ljubezen in pozornost svojega partnerja, ker je to ze samoumeuno da to spada v zakon...dalec stran od tega Vsak bi se moral do konca svojih dni truditi da v oceh partnerja ostane tisto v kar se je zaljubil, pa ceprav samo kancek tega, vsak bi se moral truditi usreciti svojega partnerja vsak dan, pa saj za sreco ni potrebno veliko....ampak zalostno da tisto malo ne vidimo pred seboj. zato se nekateri zacnejo igrat in na kocko postavijo vse, s tem bodo definitivno pritegnili partnerjevo pozornost :) kajne? nekateri odpuscajo...ker se zavedajo da so delno sami krivi za to...ne ravno krivi so pa cloveka pripeljali do tega...tudi moja prijateljica je sedaj rekla da prizna da je bila obupna in da je ne cudi da je do tega prislo, pa ceprav se je predala cela, ljubila in dala vse od sebe...ni pa prisluhnila. vsak zna osreciti cloveka na pravi nacin, samo vprasanje je, ali se mu da...koliko mu partner pomeni... jaz se trudim vsak dan, da svojega nasmejem, ugodim v majhnih zeljicah...pa je zadovoljen...poslusam , pa ceprav vcasih bedarije,,...ampak kaj cem zato sem tukaj :)..kdo pa ga bo drug poslusal? neka druga? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ga bom kar jaz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|