![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.4.2009 13:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.4.2009 7:34:32
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.4.2009 7:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.4.2009 8:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro, punce!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.4.2009 8:36:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro miska_ lepe velikonočne praznike
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.4.2009 7:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro pupe ni nobene tle gor, kaj vse uživate z možeki in dojenčki no kr dejte jz sem vas pršla sam mal pozdravit, lep dan vam želim uživajte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.4.2009 13:27:03
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla kako ste kaj delate da ni nobene ??? mi smo bli včeraj na morju je blo zlo ok sam je blo za pop..... vroče se je tamala kr kuhala v avtu mal sva pol klimo vklučla pa upam da ji ni nč škodval sej sva pol hitr ugasnla sam da se je mal shladil no drgač bomo pa dons doma mal bomo šli vn sam piha kot 100 tko da..... ja nč lepo bodite uživajte in mamice z papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 8:23:58
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro Kaj je zdaj tukaj nič se ne dogaja... janja že dolgo se nisi nič javila...kako ste...?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 8:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ku ku
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 8:27:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ku ku o sej nekdo pa je tukaj
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 8:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ku ku a si jo slišala dobro jutro vsem kaj počnete???????????'
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 8:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jap, dobro jutro....a ktera ve, ce so otroski dokladi nakazani?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 8:32:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jap, dobro jutro....a ktera ve, ce so otroski dokladi nakazani? tud mene zanima...moram popoldne malemu po čeveljčke...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 8:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jz vem men so jih nakazal otroške doklade mislim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 8:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 8:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
tud mene zanima...moram popoldne malemu po čeveljčke... jap, jst pa po superge za tadeja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 8:46:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute tud mene zanima...moram popoldne malemu po čeveljčke... jap, jst pa po superge za tadeja ja no morajo bit obuti a ne...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 9:50:06
|
|
|
|
janja*
|
No pa so prazniki mimo.Kako ste? Mi smo okej,edino časa zmanjka .Dudica1 tvoj čas za v RIM se pa bliža.Kdaj imaš kaj pregled?Še 16 dni.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 9:57:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* No pa so prazniki mimo.Kako ste? Mi smo okej,edino časa zmanjka .Dudica1 tvoj čas za v RIM se pa bliža.Kdaj imaš kaj pregled?Še 16 dni. ooj...smo super,vse že nekaj špika drugače ampak bo bo Pregled mam v ponedeljek upam da še pridem do tam...hehe...ja še čist mal je do konca Pa kako ste vi kaj? Jutri se bi lahko kaj oglasila če si doma???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 10:06:33
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro in zaspano jutro.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joj, mi se še ukvarjamo s spanjem. Dva dni ponoči spi, potem pa spet ne..... Jo mučijo krčki. Dudica, kako si ti dajala svojemu malčku tiste kapljice. Sem jih nabavla. Sicer pa ji dajam tudi komarčka malo za pit. Se mi tako smili, ko jo začne zvijat. Sicer pa mave drug tedene že posvetovalnico in pregled za kolke. Ali katera ve, katera zdravnica dela na otroškem? Sicer pa sva bila ta vikend kar veliko zunaj, sicer samo dopooldne, ker potem je pa zmerom začel tako pihat, da je bilo kar joj. Si jo kar ne upam imeti zunaj, da mi ne bi kaj zbolela. Sem se pa naveličala že biti skoz doma, tako da upam, da bo na pregledih vse ok, potem se bomo pa že lahko kam zapelali z malo na obisk. Janja vidim, da ste fajn . Ostalim puncam pa veselo božajte trebuščke.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 10:11:52
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi sej bo počasi se bo navadila in spala... jaz sem mu tiste kaplice dajala na dudo ko je jokcal in je takoj zaspal...samo mislem da on niti ni imel krčkov... na otroškem baje še dela dr. čukova še nekaj časa...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 10:17:27
|
|
|
|
buksi
|
Ja upamo na to, da se bo navadla počasi spat. Jaz sem slišala, da hodi neka nova zdravnica delat te preglede in en nov zdravnik Andrej? Tako, da ne vem kako in kaj. ko se jo prijavla na pregled pa niso nič povedal katera zdravnica bo bila. Moram pa it jutri iskat napotnico za slikanje kolkov. pa še na občino papirje uredit. Bomo novopečeno babico mal poprosil, da popazi malo miško.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 10:41:11
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 ti kar pridi si dobrodošla. Buksi lepo,da si se oglasila.Tudi jaz sem malo zaspana,ker se ne moreš naspat,če je na3 ure.Pri nas pa hoče biti pokonci okoli4 ure zjutraj.Potem pa ga dam k sebi v posteljo in veselo spiva do 7. Zdej za praznike sem jedla tudi potico in moram rečt,da je kar dobro prenesu.Sploh ne bom preveč komplicirala pri hrani.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 10:44:43
|
|
|
|
Dudica1
|
no potem se slišimo jutri...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.