![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.3.2009 9:22:41
|
|
|
|
arupnik3
|
lep materinski dan želim naj vas in otroci iz dneva v dan razveseljujejo kako ste drugač vreme slabo dans ne bom nč delala skuhala bom makarončke tamala mi trenutno spi ampak ne bo dolgo popoldne bom verjetno šla mal h stari mami oz. Tjašini prababici in to je to mal moram še pojamrat ta moj dec je čist odbit sploh se ne zmeni za familijo ma same sestanke, plesne vaje, predavanja,....... kva pa midve s Tjaši kt da je še samski neporočen pa brez otrok sm huda ko pajek sam dans ne smem bit ka je moj prvi materinski dan (mal morm pojamrat ne mi zamert) faj se mejte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.3.2009 9:25:21
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik maš prav...ne se dat kar naj malo zmanjša svoje stvari in naj se bolj posveti vama...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.3.2009 9:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute dudica prav mal ti zavidam verjamem,ker vem kako je...ampak hitro mine boš videla... cveka napačnega daješ gor...Janja je tud že rodila... ups sem upazla, se opravičujem!!! hvala za popravilo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.3.2009 11:24:20
|
|
|
|
Anonimen
|
EVOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! soba pospravljena...vse se sija!!!! zdaj pa me je zagrablo da grem se dnevno generalno vse presesat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.3.2009 11:26:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 lep materinski dan želim naj vas in otroci iz dneva v dan razveseljujejo kako ste drugač vreme slabo dans ne bom nč delala skuhala bom makarončke tamala mi trenutno spi ampak ne bo dolgo popoldne bom verjetno šla mal h stari mami oz. Tjašini prababici in to je to mal moram še pojamrat ta moj dec je čist odbit sploh se ne zmeni za familijo ma same sestanke, plesne vaje, predavanja,....... kva pa midve s Tjaši kt da je še samski neporočen pa brez otrok sm huda ko pajek sam dans ne smem bit ka je moj prvi materinski dan (mal morm pojamrat ne mi zamert) faj se mejte a rupnik mislim da sve na istem...tudi moj je po cele dneve zdoma...ce pa ze ima kaj fraj pa zavije u gostilno k svoji druzbi....ce pa se slucajno zgodi da je doma, pa vedno kaj okol bajte dela. tko da smo se s tamalimi navadili, da imamo ocija vsaj nekajkrat na teden zvecer, ko se odpravljamo spat!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.3.2009 11:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nimaš kej, deci so pač taki, oni grejo lahko mal v družbo odraslih, če pa gremo ženske je pa cel hudič, k morjo en dan mirkat otroke
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.3.2009 18:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj je zdaj to? tukaj je vse tiho
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.3.2009 19:06:34
|
|
|
|
copka
|
Janja, CESTITKE!!!! No, pa si ga docakala, svojega malcka!! Arupnik-verjamem, da si zaradi odsotnosti svojega zalostna. Moj ima pa sport za ljubico. Prej je hodil na treninge, pa se to mu je vzelo 4 ure (voznja +2 uri treninga). S tem, da je prisel domov ob 15.30, se malo zleknil, in ob 18.30 sel na trening in prisel ob 23. To 4x na teden, ob sobotah tekma. 1x na teden, pa se deci dobivajo na badmintonu. Na zacetku nosecnosti, mi je bilo slabo, tako da nisem hodila na tekme, cim pa je bilo bolje, sem sla pa na vsako tekmo. No, moj vsaj v gostilne ne zahaja, ker to mi pa res ne bi bilo vsec. Sedaj se je "uradno" poslovil od treningov, ker je "star" in ker bo sedaj prisel malcek. Ampak me je vprasal, ce bo lahko hodil na treninge z veterani , potem pa, da mu v enem klubu ponujajo 2x vec kot sedaj. Pa sem mu rekla, naj se sam odloci, ampak da bo zamudil vse najlepse trenutke v otrokovem zivljenju. Pa ga je minilo- hvalagobu, ceprav denar pride prav. Ampak, se nimam kaj pritozevat, ker ga ne zamenjam in vem, da bo superocka
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.3.2009 19:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
no sam tojk lepo pančkajte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.3.2009 23:14:44
|
|
|
|
L009
|
živjo punce. a se vam lahko še jst pridružim, sem pa že rodila in imam doma punčko staro 2 mesca pa pol.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 6:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce!!! dez bo LOO9, dobrodosla med nami
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 7:09:02
|
|
|
|
Dudica1
|
loo9 dobrodošla... ...iz kje pa si,kaj počneš??? miska dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 8:03:32
|
|
|
|
Dudica1
|
miska kaj delaš...že pospravljaš...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 8:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: L009 živjo punce. a se vam lahko še jst pridružim, sem pa že rodila in imam doma punčko staro 2 mesca pa pol. dobrodošla
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 8:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro punce kako ste? jz sem za en k... sej sem spala super sam jabrat pa tud mal morem sam tako na kratko, ker gremo v LJ. k logpedu, se pol kasneje pišemo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 8:31:01
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla dobro jutro danes sem pa zgodnja ane no sva se učeri ful pogovarjala z možekom kako pa kaj sm mu mogla vse povedat kaj me teži no in pol je sam dal tamalo spat sm se jst mal relaksirala v bajni in ful me je ceral učeri in še dons zutri predn je na šiht (naj tako tudi ostane) drugač je pa ful pridn pa oh in sploh sam mal pa mormo vsake tojk pojamrat da vejo da nas majo no kako ste pr nas se neki sonce kaže kaj kuhate dajte kak predlog miška kje si cveka dobr oprav L009 dobrodošla iz kje pa si povej kaj o sebi pa podatke za na seznam no sej se še kej oglasim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 8:53:32
|
|
|
|
L009
|
hvala za dobrodošlico sem iz logatca, pa Lana je moj prvi otrok, rodila se pa je 7.1.2009 v ljubljani. dons smo pa slabo spal, ker je mela mal zamašen nosek in je težko dihala, drugače mi tak čas še spimo . mam pa res zelo pridno punčko ful se že smejčka pa "pogovarja"... no tok za začetek se pa še pol kej oglasim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 9:13:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Dudica1 24 Rovte 1 1.5. Postojna Miska_mcCute 30 Lož-Cerknica 2 21.8. Ljubljana copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 2.12.2008, Postojna Neza7 28 Velenje 1 11.07.2008, Ljubljana Buksi 26 Rovte 1 20.03.2009, Postojna Janja* 37 Rovte 4 23.03.2009, Postojna Loo9 Logatec 1 7.1.2009, Ljubljana gantar in njen Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 10:48:56
|
|
|
|
Dudica1
|
no kje ste danes čvekice...miska si kar zginla...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 10:53:13
|
|
|
|
arupnik3
|
jaz kuham kosilo tašča je šla pa na sprehod z Tjašo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 10:54:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 jaz kuham kosilo tašča je šla pa na sprehod z Tjašo oo super imaš malo miru... kaj kuhaš???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 11:37:55
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas bojo krompirjevi svaljki... pa ful bi pa je nimam...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 12:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz sem iz LJ. sinko super napreduje pr logopedinji tako da je bil ful priden, zdej sem pa doma in kuham gov. jeterca in jabolčni zavitek pečem pa kakšna solata bo mogoče!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 13:15:50
|
|
|
|
arupnik3
|
jst sm pa naredla goveji zrezki v omaki pa široki rezanci pa solatka
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 13:24:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 jst sm pa naredla goveji zrezki v omaki pa široki rezanci pa solatka mmm.tud dobro...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.