![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
punce POZOR: PO LOGATCU SE SPREHAJA DETEKTIV HVALA OD KOMISIJE! moj možek ga je spet sreču že ta tret teden straši po Logatcu kdaj bo spokal
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 punce POZOR: PO LOGATCU SE SPREHAJA DETEKTIV HVALA OD KOMISIJE! moj možek ga je spet sreču že ta tret teden straši po Logatcu kdaj bo spokal ???????????????????????????????????' aja od zdravstva?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:08:51
|
|
|
|
Dudica1
|
ma bo že spokau...sej ne morte bit skoz u bajti ...logično da morte mal na zrak pa mal se sprehodit da boste lažje rodile...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
nic punce, grem h kolegici na kavo, pa mal se nakokodajsat papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:09:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute nic punce, grem h kolegici na kavo, pa mal se nakokodajsat papa no kr pejt jaz sm se že prej zjutraj...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 punce POZOR: PO LOGATCU SE SPREHAJA DETEKTIV HVALA OD KOMISIJE! moj možek ga je spet sreču že ta tret teden straši po Logatcu kdaj bo spokal ???????????????????????????????????' aja od zdravstva? ja od zdravstva
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute nic punce, grem h kolegici na kavo, pa mal se nakokodajsat papa no kr pejt jaz sm se že prej zjutraj... jz pa ne morem nikamer, si bom kr sama seb kavico skuhala mi je ful zapasala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
tako jaz sen si skuhala pa kavico
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:34:27
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo no zunaj je dežek mi pa noter čepimo kako ste preživele včerajšni dan?? mi smo kr vredu drugače me je pa danes ponoči tako glava bolela... pa že zjutraj me je začela spet tko da ne vem kaj bo s tega kaka migrena al sinusi ne vem bo treba h zdravniku po kake bol močne tablete čeprav jih ne maram pa danes bo spet ko običajen dan (gospodinska opravila) čakam petek da bo porodniška pršla da gremo na gregorjev sejem zapravljat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:38:43
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik3 tud mene hoče nekaj glava bolet...lahko je zarad preveč sonca k sm bla včeraj skoz na soncu... jaz pa čakam denar od paketa da grem v LJ zapravljat... ...pa še nč duha ne sluha o njem... pr nas je pa začelo snežit vmes med dežjem...jaz upam da ne misli kaj resno zamest
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 10:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
vse neki čakate jaz pa čakam da bo 25.4. ko začnem porodniško in bom lahko mal več bila zunaj in to brez skrbi no drugače se mi pa tojk premetava v bušiju, da me kar zaboli ko se obrne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 11:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa cakam otroske doklade....upam, da bojo u petek, da gremo na gregorjev sejem tud mi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 11:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no drugače se mi pa tojk premetava v bušiju, da me kar zaboli ko se obrne moj je tud se neki zdrmal prej, ko sem bla na kavi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 11:37:17
|
|
|
|
copka
|
vas na hitro pozdravim, ker imam ful dela Vceraj je bila pri meni na obisku sosolka iz srednje, ki ima cez en teden rok. Jaz sem zraven nje kot ena anoreksicna nosecka Ima res velik trebuh. 2x moj trebuh Fajn smo se naklepetali, pojedli pico in se imeli res fajn. Za konec sva se pa se slikale Vikend je bil precudovit, sva sla vsak dan na sprehod, samo vidim, da sem kar hitro utrujena. Potem pa sva ven odnesla lezalnike in se soncila. Kaj je bilo fino!!!! Kosilo pa komaj pojem, tako skrcen zelodec imam. Vceraj so vsi ze odsli od mize, jaz sem pa se ene 10 minut sedela za mizo in jedla Vceraj kot receno smo jedli pico, ponoci pa me je dajala grozna zgaga. Mah, se teh 8 tednov zdrzim, potem pa upam, da bo spet vse po starem Uzivajte, pa ceprav je tak smotan dan!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 11:37:51
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 punce POZOR: PO LOGATCU SE SPREHAJA DETEKTIV HVALA OD KOMISIJE! moj možek ga je spet sreču že ta tret teden straši po Logatcu kdaj bo spokal on ne bo spokal, ker je Logatcan
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 11:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no drugače se mi pa tojk premetava v bušiju, da me kar zaboli ko se obrne moj je tud se neki zdrmal prej, ko sem bla na kavi men je danes kr dejaven tako da sploh ne vem kako naj ležim da me ne bo preveč prebrcal moram pa povedat da je včeraj zvečer tako brcnil da je siko reku mami neki maš v trebuhu se ti trebuh premika ko sem mu razložila da to dela dojenček je dal roko na moj trebuh pa je božal bušija in ga je mali kr razbrcal, tako da je bil sinko čist šokeran ko je to čutil se je ful smejal prov iz srca se je smejal
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 11:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 punce POZOR: PO LOGATCU SE SPREHAJA DETEKTIV HVALA OD KOMISIJE! moj možek ga je spet sreču že ta tret teden straši po Logatcu kdaj bo spokal on ne bo spokal, ker je Logatcan kje pa živi to pa nisem vedela, ne mi rečt copka da je še moj sosed
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 11:57:55
|
|
|
|
Dudica1
|
vidim da je JANJA prisotna...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 12:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
no smo čist na poden padle
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 13:13:44
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 nisem imela časa pisat,ker saj veš otroci in mora bit kosilo ob 12.45 skuhano. Sem še v enem kosu in zaenkrat je vse okej.Odprta sem isto kot prejšnič,tako,da ni panike.Zgodi pa se lahko kadarkoli.Tako mi je rekel zdravnik.Pregled čez en teden.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 13:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
no samo da si vredu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 13:19:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 nisem imela časa pisat,ker saj veš otroci in mora bit kosilo ob 12.45 skuhano. Sem še v enem kosu in zaenkrat je vse okej.Odprta sem isto kot prejšnič,tako,da ni panike.Zgodi pa se lahko kadarkoli.Tako mi je rekel zdravnik.Pregled čez en teden. ja vem ja ko pridejo domov mora bit na mizi ma samo da si vredu in zaprta...še kokr tolk... ...pol nisi mela tako hudega da bi ti kaj sprožilo...?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 13:35:02
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 izgleda.da tudi ne pomaga več.Izgleda,da se je ta naš sonček odločil,da ostane notri do konca.Konec koncev mu pa nič ne manjka. Pri Buksi pa se kar nekaj dogaja.Ona pa bo res šla rodit sigurno te dni,ker je 12.03.2009 polna luna.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 13:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
joj spet ne bomo nič spal
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.3.2009 13:38:09
|
|
|
|
Dudica1
|
ja jaz sm bla tud mal skeptična glede pa zdaj vidim da itak nč ne pomaga tko da... ja BUKSI pa bo zdaj zdaj šla...ima glih na moj RD rok...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.