![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 8:46:47
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 nič se me ne boste še znebile.Ponoči sem imela ene čedne krče,ampak do jutra se vse umiri.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 8:48:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 nič se me ne boste še znebile.Ponoči sem imela ene čedne krče,ampak do jutra se vse umiri. ooo,tale pa tebe že zdaj zej...... ...kaj še bo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 8:59:59
|
|
|
|
Anonimen
|
najprej dobro jutro vsaki pošiljam, šopek vrtnic za dan žena
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 9:04:32
|
|
|
|
Dudica1
|
hvala za rožice...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 9:12:05
|
|
|
|
janja*
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 9:13:41
|
|
|
|
Dudica1
|
uuu,janja jaz obožujem sončnice... pa kje si to najdla... ...še ti zdaj mene kaj nauči...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 9:14:04
|
|
|
|
janja*
|
Še jest vam pošiljam eno rožico.Ja Dudica1 tale me pa res heca. To me heca samo zdaj ,potem pa bo priden.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 9:15:47
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 a ti imaš tudi rada sončnice (sva že dve) Na tistemu linku katerega si mi posredovala.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 9:16:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Še jest vam pošiljam eno rožico.Ja Dudica1 tale me pa res heca. To me heca samo zdaj ,potem pa bo priden. ja sej vem...sej naš bo tud priden... ...bova polet ugotavljale kakšna sta ko bova midve zunaj kavice pile...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 9:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
lepa sončnica jaz mam tud rada sončnice sem imela na svoji poroki vse v stilu sončnic
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 10:00:34
|
|
|
|
Dudica1
|
kva je zdej to kje je kakšna... kaj kuhate danes???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 10:12:34
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 kuhamo pa nedeljsko kosilo. goveja juhica,pohan puran,tenstan krompir in pa solata. Za sladico pa en dober (ha,ha)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 10:14:50
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 kuhamo pa nedeljsko kosilo. goveja juhica,pohan puran,tenstan krompir in pa solata. Za sladico pa en dober (ha,ha) no skor podobno tud pr nas...pohan puran,pire krompir in solata... ja samo bo mogu bit pa res dobr da ti bo ja kaj sprožl pa bo mir pol...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 10:20:16
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 zdaj že nekaj časa nisem smela zdaj pa bom,ker baje sperma pospeši porod.Joj,da bi vsaj,da se rešim tega hecanja.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 10:31:05
|
|
|
|
janja*
|
Zdej grem pa še kaj narest drugače bom dobila na riti žulje.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 10:41:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Zdej grem pa še kaj narest drugače bom dobila na riti žulje. no le pejt ja...samo preveč ne smeš ker je dan žena in delajo možje...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 11:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, ste pa ene . Tolk ste naklepetale. Še sreča, da ni danes Sam en dan me ni, pa že ne sledim več Kaj bo šele, ko bom šla na šiht. Sej me boste čist pozable, k se ne bom mogla javt, ve boste pa tolk natipkale, da ne bom mogla niti prebrat in pol bo .... Ne, ne, sej ste pridne. Zato pa je tale RR, da se mal babe skup dobimo in mal pišemo Kar tak naprej Uživajte danes, k je res tako lepo vreme! Se tipkamo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 11:13:09
|
|
|
|
Dudica1
|
oj GANTAR ne bomo te pozabile ne ...to ni kar tako... tudi ti uživaj v tem lepem dnevu...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 11:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 11:43:41
|
|
|
|
Dudica1
|
hvala MISKA in enako tudi tebi...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 12:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
no mi smo po kosilu, jadli pa smo govejo juhico, tenstan krompir, pečena krača, zelena solata! njami no zdaj pa mal počitka, pol pa spet akcija, pr tastu in tašči je ena teta na obisku in gremo mal na obisk v tzgoren štuk, pol pa gremo še na petkovec
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 12:23:37
|
|
|
|
Dudica1
|
no mi pa zdaj počasi odhajamo ven na sončka...je tok lepo da pa kr ne smemo bit notr...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 12:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
no vi kar, uživajte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 12:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jst se kuham....sam tkoooo disiiiii, da bi se kar nad pol surovo juzno spravila!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.3.2009 12:28:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst se kuham....sam tkoooo disiiiii, da bi se kar nad pol surovo juzno spravila!!! no no kr počas... sej ti bojo kej pustil al kaj... ...ja sm res prav k nam je nekaj pridišalo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.