|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
4.11.2009 13:42:03   
arupnik3
no no sam da je jasno
kje so pa kej druge RRjevke??
zdele sm že pol čokolade snedla pa mislem da bom kr celo zmazala čeprov je blo kosilo user posted image   no drugač pa nič novega edino kupla sm si ful neki lepga za poroko pa za mojga nečaka tut neki cotkanga tko da komaj čakam samo še h frizerju bom mogla it pa po mojem bo Tjaša doma ostala....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
4.11.2009 14:47:38   
Dudica1
Kje so druge ne vem,enih že tko dolgo ni...ene majo kakšne druga razloge...

Jaz sm pa sama s tamalima pa zdej grem v vrtec pa bom še od kolegice oba uzela tko da bojo mel pol žur user posted image ...neki bomo skuhal...pol bova mela pa pico s T.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
4.11.2009 18:07:21   
arupnik3
uf lepo
jst pa popoldne nč ne kuham ker dela A. popoldne tko da sva same s Tjašo in UŽIVAVE user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
4.11.2009 18:22:13   
Dudica1
sej moj tud cel dan dela dns ampak Tej mora še vseen neki toplga jest...

Jutr pa pride domovuser posted image ...mi smo tud užival,predvsem sm mela mir k so se vsi tam v sobi igraluser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
4.11.2009 18:30:42   
arupnik3
ja sej mora Tjaša tut ..... 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
4.11.2009 19:36:35   
Dudica1
pri nas sneži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
5.11.2009 10:46:47   
bribiki
Dobro jutrouser posted image

Včeraj sem potem šla na primorsko...tko sem se veselila...potem je pa cel dan deževalouser posted image no, vsaj babi sem vidlauser posted image

Danes pa učenjeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
5.11.2009 10:47:59   
arupnik3
živjo
ja pr ns pa ni nč zamedl novega snega provzaprov sm kr vesela da ga ni ker ga ne maram sm ga mela že dost po mojem ka tut do hiše doma nismo mogl z avtom...... ja mam rajši da zapade pa da je pol en čs mer
drugač sm bla pa že v postojni s taščo sva šle mal po nakupih glede hrane in nekaj tudi za miklavža ...... tjaša spi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
5.11.2009 10:53:12   
Dudica1
uf ta miklavž men že dela preglavice...sm zdej stala v mulerju pa nism vedla kaj naj...in sm pol klicala mojga da bova en dan oba nekam dala pa greva skupi...samo vem da bosta dobla sanke...T. ma še rd tko da je to še bolj zakompliciran...rad bi harmoniko bomo vidl kaj bomo zbrali

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
5.11.2009 10:59:09   
arupnik3
ja sej midva bova tut šla po 15. v lj  še mal pogledat sam je mal drgač za ns ker se še ne zaveda lih kako pa kej drugač pa gremo tut na miklavža kle v dvorano pa bo neki prnesu pa tut 2.12. ima še r.d. pa tko bo kr pestro

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
5.11.2009 11:05:54   
Dudica1
T. ma pa 18-ga rd user posted image
Najbrž bo dobu za miklavža harmoniko za rojstni dan pa avto na daljinsko vodenje od chiccota je eden od 3+
Za Maja pa še čist nč ne vem...za Božička pa ponavadi vsi nekaj malega samo tolk da vesta da obstaja...itak je pa tega povsod preveč...doma,dvakrat ata pa mama,prjatli,nečakinja tko da se nabere...

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 5.11.2009 11:06:15 >

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
5.11.2009 12:40:28   
arupnik3
ja sej ponavad jst za božička nč al pa neki malga pa še to sam domačim drugač pa tko za novo leto kšno vino in tko
a že kera kej planira novoletne praznike kako pa kaj???
al pa za martinovo kje bote pa kaj bote kuhale ??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
5.11.2009 13:15:05   
Dudica1
za martinovo bova šla pomoje sama na večerjo...za novo leto smo pa vsako leto nekje na večerji al pri kolegici al pa oni pri nas...pol pa žuramo user posted image ...letos smo pri nas na večerji pol pa če bo kej v rovtah praznovanja bomo šli gor če ne bomo  pa doma žuraluser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
5.11.2009 15:03:09   
arupnik3
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
5.11.2009 17:06:00   
Dudica1
no pri nas T. bere knjigice Maj spančka ga čakamo da se zbudi da gremo h kolegici da bosta z njenim naki naročala ene lučke za nas za ven za na škarpo...da bomo mel lepo osvetljeno user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
5.11.2009 17:58:10   
arupnik3
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
6.11.2009 7:17:36   
Dudica1
dobro jutro 

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
6.11.2009 7:49:06   
janja*
Dobro jutro!

No mi pa bomo šli za NOVO LETO verjetno kar na morje.Tam vsako leto organizirajo zabavo,tako,da gremo pogledat kako to izgleda.
Božiček,miklavž pri naš še vedno kaj prinese pa čeprav že vsi vedo kdo to je.Seveda se vsak veseli darila,samo takrat,ko niso vedeli kdo je to je bilo bolj zanimivo.
Mesec december je res en tak družinski mesec,pa še David ima konec novembra roj.dan,potem sem kmalu jaz in kmalu za mano še starejši sin.Ja pa še moj oče ima decembra in od moža sestra.Kaj naj rečem pestro.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
6.11.2009 8:11:01   
Dudica1
janja tole bo pa pri vas res pestro user posted image user posted image user posted image
A je vse ok??

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
6.11.2009 8:21:44   
arupnik3
dobro jutro

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
7.11.2009 7:45:32   
Dudica1
No kako ste kaj?
Mi smo super spali skor do zdej user posted image

Popoldne gremo pa na RD tko da moram it še kaj kupit...spet nimam idej user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
7.11.2009 10:20:33   
arupnik3
živjo
ja mi smo tut super spali je bla spet ena redkih tistih noči ko je tamala spala od 20h do 6.30 ja zvečer gremo martinovat k meni domov na večerjo pa še mal se bomo pogovoril kaj bomo dal za darilo za krst in poroko jutri pa na en obisk na gorensko glede daril in idej jst mam tut dileme glede tega kr ene brezvezne darila je brezveze tko če kaj rabi al pa kšna malenkost otroci so po mojem najbolj zadovolni z igračami in sladkarijami.....
nč dons za kosilo kalamari in pomfri ter špinača, zvečer pa ne vem še jst sm naredla francosko solato pustimo se presenetit aja pa zdej ne vem a bojo bli pr ns kej mlaji al ne ....user posted image morm mal prašat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
7.11.2009 10:29:19   
Dudica1
No evo sm kupila prstne barve za mal ustvarjat...sigurno bo vredu.
Midva greva tud danes na večerjo ampak sama user posted image ...samo ne vem če na račko user posted image nism še nikol jedla pa tud dvomim da bi mi bla všeč user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
7.11.2009 17:38:53   
janja*
Dudica1 a kr na večerjo?????????????user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo se imejta.
No mi pa smo družinski,ker nobenemu ni treba nikamor.Danes sem nekaj spekla in še malo se ohladi potem pa probamo.Nekaj z bananami.Poročam če je bilo dobro?
Lepo se imejte punce.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
7.11.2009 18:20:45   
Dudica1
ja še študirava če se nama da kam sploh...ker smo zdej iz RD in smo bolj tako,tako user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.