Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.11.2009 13:42:03
|
|
|
|
arupnik3
|
no no sam da je jasno kje so pa kej druge RRjevke?? zdele sm že pol čokolade snedla pa mislem da bom kr celo zmazala čeprov je blo kosilo no drugač pa nič novega edino kupla sm si ful neki lepga za poroko pa za mojga nečaka tut neki cotkanga tko da komaj čakam samo še h frizerju bom mogla it pa po mojem bo Tjaša doma ostala....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.11.2009 14:47:38
|
|
|
|
Dudica1
|
Kje so druge ne vem,enih že tko dolgo ni...ene majo kakšne druga razloge... Jaz sm pa sama s tamalima pa zdej grem v vrtec pa bom še od kolegice oba uzela tko da bojo mel pol žur ...neki bomo skuhal...pol bova mela pa pico s T.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.11.2009 18:07:21
|
|
|
|
arupnik3
|
uf lepo jst pa popoldne nč ne kuham ker dela A. popoldne tko da sva same s Tjašo in UŽIVAVE
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.11.2009 18:22:13
|
|
|
|
Dudica1
|
sej moj tud cel dan dela dns ampak Tej mora še vseen neki toplga jest... Jutr pa pride domov ...mi smo tud užival,predvsem sm mela mir k so se vsi tam v sobi igral
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.11.2009 18:30:42
|
|
|
|
arupnik3
|
ja sej mora Tjaša tut .....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.11.2009 19:36:35
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas sneži
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.11.2009 10:46:47
|
|
|
|
bribiki
|
Dobro jutro Včeraj sem potem šla na primorsko...tko sem se veselila...potem je pa cel dan deževalo no, vsaj babi sem vidla Danes pa učenjeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.11.2009 10:47:59
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo ja pr ns pa ni nč zamedl novega snega provzaprov sm kr vesela da ga ni ker ga ne maram sm ga mela že dost po mojem ka tut do hiše doma nismo mogl z avtom...... ja mam rajši da zapade pa da je pol en čs mer drugač sm bla pa že v postojni s taščo sva šle mal po nakupih glede hrane in nekaj tudi za miklavža ...... tjaša spi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.11.2009 10:53:12
|
|
|
|
Dudica1
|
uf ta miklavž men že dela preglavice...sm zdej stala v mulerju pa nism vedla kaj naj...in sm pol klicala mojga da bova en dan oba nekam dala pa greva skupi...samo vem da bosta dobla sanke...T. ma še rd tko da je to še bolj zakompliciran...rad bi harmoniko bomo vidl kaj bomo zbrali
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.11.2009 10:59:09
|
|
|
|
arupnik3
|
ja sej midva bova tut šla po 15. v lj še mal pogledat sam je mal drgač za ns ker se še ne zaveda lih kako pa kej drugač pa gremo tut na miklavža kle v dvorano pa bo neki prnesu pa tut 2.12. ima še r.d. pa tko bo kr pestro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.11.2009 11:05:54
|
|
|
|
Dudica1
|
T. ma pa 18-ga rd Najbrž bo dobu za miklavža harmoniko za rojstni dan pa avto na daljinsko vodenje od chiccota je eden od 3+ Za Maja pa še čist nč ne vem...za Božička pa ponavadi vsi nekaj malega samo tolk da vesta da obstaja...itak je pa tega povsod preveč...doma,dvakrat ata pa mama,prjatli,nečakinja tko da se nabere...
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 5.11.2009 11:06:15 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.11.2009 12:40:28
|
|
|
|
arupnik3
|
ja sej ponavad jst za božička nč al pa neki malga pa še to sam domačim drugač pa tko za novo leto kšno vino in tko a že kera kej planira novoletne praznike kako pa kaj??? al pa za martinovo kje bote pa kaj bote kuhale ??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.11.2009 13:15:05
|
|
|
|
Dudica1
|
za martinovo bova šla pomoje sama na večerjo...za novo leto smo pa vsako leto nekje na večerji al pri kolegici al pa oni pri nas...pol pa žuramo ...letos smo pri nas na večerji pol pa če bo kej v rovtah praznovanja bomo šli gor če ne bomo pa doma žural
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.11.2009 15:03:09
|
|
|
|
arupnik3
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.11.2009 17:06:00
|
|
|
|
Dudica1
|
no pri nas T. bere knjigice Maj spančka ga čakamo da se zbudi da gremo h kolegici da bosta z njenim naki naročala ene lučke za nas za ven za na škarpo...da bomo mel lepo osvetljeno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.11.2009 17:58:10
|
|
|
|
arupnik3
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.11.2009 7:17:36
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.11.2009 7:49:06
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro! No mi pa bomo šli za NOVO LETO verjetno kar na morje.Tam vsako leto organizirajo zabavo,tako,da gremo pogledat kako to izgleda. Božiček,miklavž pri naš še vedno kaj prinese pa čeprav že vsi vedo kdo to je.Seveda se vsak veseli darila,samo takrat,ko niso vedeli kdo je to je bilo bolj zanimivo. Mesec december je res en tak družinski mesec,pa še David ima konec novembra roj.dan,potem sem kmalu jaz in kmalu za mano še starejši sin.Ja pa še moj oče ima decembra in od moža sestra.Kaj naj rečem pestro.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.11.2009 8:11:01
|
|
|
|
Dudica1
|
janja tole bo pa pri vas res pestro A je vse ok??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.11.2009 8:21:44
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.11.2009 7:45:32
|
|
|
|
Dudica1
|
No kako ste kaj? Mi smo super spali skor do zdej Popoldne gremo pa na RD tko da moram it še kaj kupit...spet nimam idej
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.11.2009 10:20:33
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo ja mi smo tut super spali je bla spet ena redkih tistih noči ko je tamala spala od 20h do 6.30 ja zvečer gremo martinovat k meni domov na večerjo pa še mal se bomo pogovoril kaj bomo dal za darilo za krst in poroko jutri pa na en obisk na gorensko glede daril in idej jst mam tut dileme glede tega kr ene brezvezne darila je brezveze tko če kaj rabi al pa kšna malenkost otroci so po mojem najbolj zadovolni z igračami in sladkarijami..... nč dons za kosilo kalamari in pomfri ter špinača, zvečer pa ne vem še jst sm naredla francosko solato pustimo se presenetit aja pa zdej ne vem a bojo bli pr ns kej mlaji al ne .... morm mal prašat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.11.2009 10:29:19
|
|
|
|
Dudica1
|
No evo sm kupila prstne barve za mal ustvarjat...sigurno bo vredu. Midva greva tud danes na večerjo ampak sama ...samo ne vem če na račko nism še nikol jedla pa tud dvomim da bi mi bla všeč
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.11.2009 17:38:53
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 a kr na večerjo????????????? in lepo se imejta. No mi pa smo družinski,ker nobenemu ni treba nikamor.Danes sem nekaj spekla in še malo se ohladi potem pa probamo.Nekaj z bananami.Poročam če je bilo dobro? Lepo se imejte punce.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.11.2009 18:20:45
|
|
|
|
Dudica1
|
ja še študirava če se nama da kam sploh...ker smo zdej iz RD in smo bolj tako,tako
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.