Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.10.2009 18:14:11
|
|
|
|
Dudica1
|
Super...čestitke ...lepo se imejta! Midva pa še ne veva kam bi šla,nekam jest samo še nič ne veva
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.10.2009 8:05:27
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro ja dudi ti se kr zgovarjaj raj reč da nočeš da pridem na obisk nč dons gremo domov h mamici moji upam da mi bo kej dobrga skuhala za kosilo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.10.2009 8:06:12
|
|
|
|
Dudica1
|
Jah kukr si vzameš...ne vem...rekla nism nč
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.11.2009 10:07:10
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.11.2009 6:58:58
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO Grev v vrtec pol pa mal v hoferja pogledat pa še na rudnik Lep dan!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.11.2009 10:17:12
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo evo sm bla v postojni tjaša spi mal morm še pospravt in to je to za dns tko da lepo se mejte in uživajte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.11.2009 10:27:15
|
|
|
|
bribiki
|
Dobro jutro!!!! Vikend je bil lep, upam, da bo teden tudi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.11.2009 15:59:27
|
|
|
|
Dudica1
|
Živjo Mi smo šele zdej domov prišli...tudi kupili kar smo rabili
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.11.2009 18:15:38
|
|
|
|
arupnik3
|
ja jst sm tut bla v hoferju v postojni in kok to folk navali mislem sm se mogla prov zagrebst ena mamica je bla čist napsihirana sam grabla ojoj no v končni fazi sm vse dobla tko da ni blo lih panike sm bla pa še v pikapolonci pa lidnlu pa kiku tko mal babji firbec ampak iz vsake štacune sm pa neki prnesla
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.11.2009 20:01:34
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz sm pa ...€ pustila v mullerju,neki malga v baby centru pa neki za kavico z kolegicami majčicami kjer smo ble celo dopoldne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 8:05:58
|
|
|
|
janja*
|
DOBRO JUTRO! KONČNO NEKAJ ČASA.No bili smo na morju in bilo je res super.Vreme je bilo tako lepo,da so se nekateri kopali.Nik pa je tudi užival kar se je dalo.Domov smo prišli že v soboto popoldan,ker so se športniki vračali s priprav.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 8:32:41
|
|
|
|
Dudica1
|
janja wellcome back Kva si pa zamerla da nič ne pokličeš??? No jaz sm se odpravla v vrtec pa nism nikamor prišla in vsi avti nekaj ostajajo na cesti tako da smo pa doma
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 9:59:29
|
|
|
|
bribiki
|
Dobro jutro No, pa ga mamo--prvi letošnji sneg. Upam, da se ne obdrži, se mi zdi še preeeezgodaj. Jutri grem na primorsko, upam, da bo vsaj tam kaj bolje. Danes pa po nakupih
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 10:04:42
|
|
|
|
Dudica1
|
bribiki aaaa šoping ...jaz sm bla včeraj... Na primorskem ni snega sicer dežuje in zebeeeee .....kam na primorsko pa greš?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 10:12:05
|
|
|
|
bribiki
|
V Ankaran, babico mam v Valdoltri, čaka na operacijo kolena. Pa jo grem mal pogledat.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 10:20:14
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 10:21:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bribiki V Ankaran, babico mam v Valdoltri, čaka na operacijo kolena. Pa jo grem mal pogledat. aha sem mislila da imaš sorodnike... za babico.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 12:35:01
|
|
|
|
arupnik3
|
uf ja tale sneg ga je zagodel jst pa še letne gume... ja ni kaj čez en tedn moram it že v službo čez en mesec pa bo tjaša stara 1 leto uf kako gre hitr cajt dons morm pa mal generalno pospravt po stanovanju ka je tak dan da ne bom šla nč vn
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 12:50:08
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik kam pa greš delat?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 13:51:22
|
|
|
|
arupnik3
|
ja delala bom po vsej verjetnosti tam kot pred porodniško edin če ne bom šla na kakšno drugo lokacijo samo predaleč ne bom hodila ker se mi ne da furat z avtom (lj)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.11.2009 14:00:53
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja sej ne vem kje si prej delala... Ja vozla se pa tud jaz ne bi rada ampak če se bom mogla mi pa itak ne bo preostal druzga...itak bom iskala službo da bi bla samo v dopoldanskem času in po možnosti za 4 ure,če le uspe!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.11.2009 7:55:05
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro ja dudi lih imena firme ne bom povedala je pa high class restaurant ja jst pa UPAM če bi našla za polni delovni čas pa men je vseeno kdaj al popoldne al dopoldne itak bi se z A. šihtala.... pa tut v vrtec jo bom lohk dala kerkrat ker imam odobreno..... ma dost o teh šihtov kako je kaj z vašimi malčki? moja ima 3 zobke tečna ko 100 rada bi šla mal vn mogoče popoldne jo oblečem v pajaca pa gremo al pa vse na teraso
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.11.2009 11:13:00
|
|
|
|
Dudica1
|
Sva bla na pregledu in zadnjemu cepljenju. Ja sej midva bi se tud šihtala ampak to pomen da če bi delala popoldne ne bi vidla otrok tist teden cel teden nič...tko da upam da dobim samo dopoldne sej eno ponudbo mam že tud lahko za 4 ure,bomo videli pol septembra kako bo. Kako bi jo lohk dala kdaj tud v vrtec...a maš kakšn privat al kako bi se lahko kar zmišljevala da bi samo včasih pršla Ven pa itak morjo mal it...jaz mam zdej kombinezonček ga oblečem in gremo za kakšno urco
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.11.2009 12:50:36
|
|
|
|
arupnik3
|
ja sej jst mam tut v kombinezončku jo oblečeno ja zdej bomo vidl kako bo če bom dobla službo jo bo itak tast pa tašča merkala če pa pride kej umes lohk pa še vseen ravnateljico pokličem in za varstvo ni problema ne bi se pa pol mogla več zmišljevat nap dons gre v vrtec pol bo en dan doma pol pa spet v vrtec če razumeš??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.11.2009 13:22:15
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja razumem ja sej mi je blo čudn samo ker si napisala....da jo boš tud "kerkrat" dala v vrtec,zato nism glih dobr razumela
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.