![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.5.2009 8:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro!! kaj a še vse spite :)))
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.5.2009 9:11:30
|
|
|
|
janja*
|
Kako je lepa.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.5.2009 11:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
janja itak da je lepa saj je moja no notranjke kdaj se bomo zdaj dobile pr kljukcu na kavici
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.5.2009 11:11:53
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiii, cveka, glede kljukca....pocakte se mene da rodim:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.5.2009 11:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute iiiiiiii, cveka, glede kljukca....pocakte se mene da rodim:D ma itak da te bomo počakale, sej me bomo šle najprej samo probat če so še tobre tortice pol bomo pa skup hodile
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.5.2009 11:15:54
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe, ok pol
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.5.2009 11:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce kaj kej počnete
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.6.2009 7:49:23
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.6.2009 11:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no danes je očitno lepše vreme in bom lahko šla mal ven z našo princesko
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.6.2009 11:17:07
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo no preživeli smo lep vikend upam da bo tud popoldne vreme zdržau ker bomo šli VEN drugač pa nič novega vse po starem kako je kaj copka?? dudica kako je blo včeraj je bil Maj priden??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.6.2009 7:38:51
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro ARUPNIK super je blo,je bil zelo priden...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.6.2009 8:49:21
|
|
|
|
buksi
|
dobro jutro cveka, kolk je luštna , je pa čist teb podobna drugač pa smo tud mi ok, in uživamo na sončku kolkoro ga je. pa tud na morju smo že bli
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.6.2009 9:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi dobro jutro cveka, kolk je luštna , je pa čist teb podobna drugač pa smo tud mi ok, in uživamo na sončku kolkoro ga je. pa tud na morju smo že bli ja ta je men podobna oči ima očijeve, taprvi je bil pa očiju podoben oči ima pa moje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.6.2009 12:32:16
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo kako ste? vidim da nikjer nobene cveka res je mal tebi podobna Nika dudica lepo da je bil Maj priden no drugač sm pa teto s krvavca dobla po 2 mesecih pa zunaj se veliko sprehajamo sam dons ful piha jst sm tut za za kakšno tortico pri kljukcu samo po 15.7. (morje pa to) popoldne grem pa na primorsko k teti po češnje (upam da ne piha) nč lepo se mejte papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.6.2009 15:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no mi pa smo bili dopoldne drugič mal zunaj za 10 min. tako da bomo počasi bili tud za en velik sprehod, komaj čakam zdej pa tamala noče spat pa samo počiva na kavču in gleda ko sokol
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 7:31:11
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro!!!!!!!!!!! Kako smo kaj? se vidi, da je zunaj dokaj lepo vreme pa vozimo naše male sončke ven, ker se je tukaj kar ustavila debata. miška zdajle pridno spi- je zaspala nazaj. Sicer pa zunaj se malo čudno vreme kaže. Upam, da bomo šli vsaj malo ven, če ne vsaj po solatko na njivo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 7:41:43
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro Ja zunaj lepo vreme in polno dela z našimi malčki potem pa ni časa za rr... Zgleda nč lepo zunaj čeprav tud jaz upam da bom šla popoldne ven ker notr bit veš čas pa kar ubija... Včeri sva bla mal v šopingu tako da se kr mal boljš počutim... buksi a maš ti mogoče kakšno številko od župnika,ker sva bla zdej gor pa je mel glih spoved zdaj sm pa rekla da ga bom kr poklicala kdaj lahko prideva...al kaj ti praviš?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 7:54:16
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro še od mene.Spali smo okej.Mali škratek pa tudi pri nas spi.Najraje bi šla še jaz eno odspat,samo me čaka še veliko dela.Najraje bi si najela eno čistilko,da bi se jaz lahko posvetila otrokom 100 procentno.Otroci te zahtevajo celo.Tiste,ki imate več otrok to dobro razumete.Z eneim se moraš ukvarjat malo več pa spet z drugim malo manj.......... Dobro,da je Žan pri nas tako priden in samostojen,da mi tudi Nika dostikrat malo merka. za Žana. Kaj boste kej kuhale? pri nas bo musaka in solata.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 7:59:27
|
|
|
|
Dudica1
|
JANJA potem pridem k tebi na kosilo... Jaz pojma nimam kaj naj naredim...kva mi je to smotan...jaz bom pa najela kuharco... Ja za Žana pa dam tudi jaz ...je ful priden in se mi zdi da se lahko kr zaneseš na njega.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:04:38
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 jaz bom tebi kuhala ti pa boš meni pospravljala. Kdo bo mel pa otroke?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:06:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 jaz bom tebi kuhala ti pa boš meni pospravljala. Kdo bo mel pa otroke? Ja dobro vprašanje...ne vem...bosta spala al pa se bosta igrala tiste 2 urce na dan...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:10:36
|
|
|
|
buksi
|
Dudica, nima telefonske. jaz sem šla kar dopoldne en dan. Drgač ga pa med tednom po maš dobiš po moje zihr. Janja* ja Žan je res priden in sem ga vidla prejšnji teden. je res fant od fare me pa še nekaj zanima, kakšn je sam kraj Šimuni ali pa mandre, če kaj veš. Se tam zanimam za apartmaje. kakšen namig kje na tistem delu Paga je lušt kraj poleg kampa? jaz sem pa zdaj dva dni sama doma, ker je šel moj na službeno . si bom kar čevapčiče spekla, pa mal solatke pa bo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:20:54
|
|
|
|
janja*
|
Buksi Šimuni mesto niso nič kaj posebnega.Lepše je v Mandrah in tudi mesto je malo večje.Sama plaža v Mandrah pa meni ni kaj preveč všeč.Kakor kje.Predno se odločiš vztrajaj,da ti pošljejo slike plaže.V mandrah imam prijateljico,ki je prej živela v Ljubljani,zdaj pa se je preselila na Pag.Ona tudi oddaja apartmaje.Plaža je sicer malo oddaljena od apartmajev.Tudi ona ima sinčka starega 7 mesecev.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:22:12
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo miška pančka naprej mami ma mal cajta potem pa kuhat (golaž+?????) pa dons morm obvezno posesat št. od župnika 01/ 750-10-59 sm šla učer po češnje in so ful rdeče in sladke -njami pojedla sm zajtrk po dolgem času ej zmeri bolj se bliža datum za na morje zmeraj bolj mislim da bom skor celo bajto vzela sabo sej morm praktično vse nest za tamalo sabo???? matr sm panična ane??? nč grem zdej
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.6.2009 8:28:22
|
|
|
|
janja*
|
Buksi samo mesto Pag pa je zelo veliko in lepo.Plaže kar sem jih videla so tudi lepe.Kar se tiče apartmajev pa nimam pojma. Mi smo prej hodili v staro novaljo v aparmaje in tudi tam je zelo lepo.Tisti apartmaji čisto ob morju so super.Otročka daš spat,vzameš varuško za poslušat in si lahko mirno na plaži in uživaš.Če si pa zaželiš mesta se vsedeš v avto in se tja tudi zapelješ.Ne vem kakšni kraji te zanimajo bolj na samem ali v mestu.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.