Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.5.2009 7:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
pravijo, da tako kot sebe.....plus: ce je vroce malo manj ko sebe, ce je mraz malo vec ko sebe....jst ne bi komplocirala, saj ga zadaj po vratu potipas, pa vidis kako toplo mu je
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.5.2009 7:34:30
|
|
|
|
Dudica1
|
ma sej vem,samo prvi je zimski a veš zdaj ta pa poletni in pol nč ne veš kako pa kaj sej pol neki že oblečem...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.5.2009 7:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
prmen je : prvi spomladni, drugipoletni, tretji jesenski:D ...naslednji bo zimski hehehe
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.5.2009 7:58:06
|
|
|
|
Dudica1
|
heheh...super vrstni red...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.5.2009 11:03:38
|
|
|
|
arupnik3
|
dudica jst sm mela dans tut pregled pr 6 mesecih kdaj si pa ti mela jst ob 9h no ja naša pupika je dobila 3 pikico pa spet ni nič jokala zdej je mal sitkana pa jo hitr kako zamotim drugač pa mamo 7890g in 67cm ta nova zdravnica je pa res čisto nasprotje od dr.čukove mi je zelo všeč nč grem zdej papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.5.2009 11:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
no da se še tukaj malo javim trenutno počivam ker me šivi bolijo za crknt, sam nočem tablet jemat, ker sem že tako na antibijotikih imam pa problem z mlekom danes zjutraj sem si spumpala vn in je bilo samo 30ml tako da sem ji mogla dodat še aptimil no zdaj pa spet pančka pri meni se samo pocerta, potem pa dobi aptimel upam da bo kaj bolje in da jo bom lahko dojila, ker prvega nisem in si želim da bom vsaj drugega nč si grem uživajte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.5.2009 16:34:36
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo en ? a mate kak dober recept za kako sladico (kolač) ka je na hitrco narjen ??? mi je cukr padu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.5.2009 7:09:03
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.5.2009 13:01:13
|
|
|
|
arupnik3
|
drnula hvala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.5.2009 13:09:27
|
|
|
|
buksi
|
POzdravček! čvweka super ko ste doma! Ja jaz tudi gledam kako jo oblačim. potipam jo po vratu. sem pa mela zdj v vročih dneh jo kar v bodiju s kratkimi rokavčki. in ker je imela rokce tople je nisem pol pe jopice oblačla. Sicer pa smo včer meli pregled za kolke in se je zelo popravilo . Imamo samo špe kontrolni zadnji pregled čez en mesec. pa če bo ful vroče jo lahko takrat povijem samo z eno pleničko. joj, kumaj čakam morje. semnajdla en lušt apartmajčk, sa m je v mansardi . No bomo še vidli kakoo se bomo odločli.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.5.2009 19:00:57
|
|
|
|
Anonimen
|
moja je pa imela v LJ. P. kolike 1a in jo ne previjam na široko ji dam samo pleničko! oblačim jo pa kr dolgi bodi in pajacek tako da ima dvoje dolge rokave, ker sva v hiši in da ji ni hladno, ker smo v kleti in je malo bolj hladno kod drugod max:24°C moram pa kupiti kakšno cujnco ki je 62 velikost, ker sem imela vse te velikosti izposojene in sem morala vrniti, ker je imela kolegica še enega nenapovedanega tako da bom šla mal v nabavo no lep večer
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.5.2009 19:42:51
|
|
|
|
Dudica1
|
Cveka tudi naš ima kolke 1a vendar priporočajo še povijanje z eno pleničko do ponovnega UZ-ja tako da jaz imam še eno pleničko samo za ven ko je vroče mu jo dam pa dol... ...da bo res vse ok ko imava UZ
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.5.2009 19:54:10
|
|
|
|
buksi
|
ojla! naša je imela na začetku enega 1a, drugega pa 2a. na prvem kontrolnem pregledu je imela potem druzga 1b, zdaj po tazadnjem pregledu ko sva ga mele včer pa je bil 1a
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.5.2009 19:57:06
|
|
|
|
buksi
|
me neki ven meče tako, da imave sedaj še pri treh mesecih zadnji pregled. jo moram pa z dvema plenicama, ki sta prepognjeni povijat. Ja jo je kar velik v hlačah
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.5.2009 19:57:30
|
|
|
|
Dudica1
|
BUKSI super da se je popravilo... CVEKA še tukaj nam daj kako slikico za seznamček...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.5.2009 9:21:47
|
|
|
|
Drnula
|
Neca je imela oba kolka 1a, babca v Logatcu mi je rekla, da naj je nikar široko ne povijamo (junij je bil vroč), če že naj bo to samo ponoči. Da mi zagotavlja, da široko porvijanje ni potrebno pri 1a in da mi to govori na svojo odgovornost in si upa dat roko v ogenj Jaz je res nisem povijala, razen čez noč 2m in bilo je ok. SEm pa že slišala za poslabšanja iz 1a
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.5.2009 9:25:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooooooooooooooo.....tud jst cakam slikico od princeske.....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.5.2009 9:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
mah sej ne veš kaj bi, men so v LJ. P. rekle da če so kolki 1a ni tud iz preventive treba previjat ker se nikakor ne poslabša ne vem bom danes babco vprašala kaj si misli, in bom potem videla aja dobro jutro spali smo super danes sem jo samo podojila in punca mi spi dodatek sem pa včeraj zvečer dala, tako da upam da danes tud tega ne bo potrebe l.p.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.5.2009 9:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 CVEKA še tukaj nam daj kako slikico za seznamček... kako se pa to naredi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.5.2009 9:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
am....das jo na racunalnik. pol pa gres na www.shrani.si in kliknes browse poisces sliko , kje jo imas in kliknes oranzni knof- shrani in ko se ti pokazejo kode, kopiras tisto, ki se zacne z [img] in konca z [/img] jo nalimas sem, in je
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.5.2009 9:37:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 CVEKA še tukaj nam daj kako slikico za seznamček... kako se pa to naredi slikico si dej iz fotoaparata dol na računalnik pol pejt pa pod shrani.si pa daj brskaj pa jo najdi in shrani in potem kodo za forum prilepiš in je
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.5.2009 10:32:50
|
|
|
|
arupnik3
|
ja pa mislem da se morš prej registrerat živjo ja čakamo slikico miška a že kej zbirate imena za vašo princesko????? pa a nam zaupaš al bo skrivnost???? dudica a si že šla do župnika????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.5.2009 10:47:19
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik jaz se nisem nč registrirala... Do župnika pa ne vem a bova šla danes mogoče...bomo videli kako bo popoldne...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.5.2009 15:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
upam da je ratalo
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.