neja -> A lahko malo skritiziram? (10.4.2005 17:15:36)
|
Tako, čisto malo:ups:, sicer pa ne velja za vse.........vam moram povedat, da vas ful, ful rada berem, se velikokrat zraven nasmejim, da je joj in pa tudi sočustvujem z vami pri določenih stvareh, ampak ne morem si kaj, da me ne bi motilo, da nekatere pišete v narečju oz. kot bi rekel Karađić ˝piši kao što govoriš˝. Vam povem, da se skozi nekatere poste komaj prebijam in se moram res pošteno zbrat, da lahko zadevo preberem in pridem do konca. Pa saj ne, da ne bi razumela, ampak način pisanja zna biti zelo težak. Mogoče ja to krivo, da sem iz štajerskega konca:zmeden2: :):). Pa saj ne mislim s tem, da bi morale pisat čisto slovenščino, ker je tudi jaz ne, ampak da bi pač besede vsebovale kakšno črko več, da bi bilo lažje prebrat. Kaj pravite? A sem malo preveč zakomlicirala stvar? :) No, upam, da nisem s tem katere prizadela in da ne boste sedaj udarile po meni, saj ste še vedno oh in sploh in vidim, da se človek na vas res lahko zanese in če bom kdaj v resnih težavah se bom najprej obrnila na babe na RR-u. LP pa upam, da brez zamere :)
|
|
|
|